TV Center

خدایا گناهان منو ببخش، چون تا به الان گوتی ی به اسم The Sopranos رو ندیدم! :D :(( :x

فصل یک رو دیشب تموم کردم!

۲۰/۱۰ :D
خدا من رو هم ببخشه، منم ندیدم :-"
البته اون موقع که من ندیدم چون سریال های خوب زیاد بود و اینترنت ضعیف نشد ببینم ولی الان که برهوت هست احتمالا وقت بشه ببینم :D

خدایا گناهان منو ببخش، چون تا به الان گوتی ی به اسم The Sopranos رو ندیدم! :D :(( :x

خدایا منو عف بنما چون فصل 1 رو دیدم خسته شدم
اهل سریال دیالوگ محور نیستم

ایضا بنده . ^:)^ نشستم هرچی قدیمی نیمه کاره دارم از قبل رو میبینم تموم میکنم . الان فصل 4 Justified تموم کردم. این بزرگوار هم تو صف هستن .

• Like
Reactions: Jill-Valentine
دوستان نمیدونم سوالم ربطی به این تاپیک داره یا نه
دیروز یه چندتا سینی خرما گذاشتم رو پشت بوم :D
بعد یه دونه از این استار نمیدونم چی چی های 4K هم سفارش دادم:D
میخواستم ببینم کانال خوب و سرگرم کننده چیزی هست پیشنهاد بدید حیات وحش 4کی باشه یا مثلا فیلم و سریالی چیزی

سوپرانوز واقعاً عجیبه.
هر موقع می‌خوام به دوستام معرفیش کنم میگم صرفاً نگاهتون به این سریال، نگاه به دنیای گنگسترها نباشه. بحث روانشناسی‌ای که در این سریال وجود داره واقعاً بی نظیره.
این روزها در چنل‌های تلگرام می‌بینم کلیپ‌های ۳۰ الی ۶۰ ثانیه‌ای از جلسات تراپی تونی سوپرانوز میزارن که برام جالبه بالاخره این لایه‌ی سریال بعد از سال‌ها داره خودش رو به مخاطب نشون میده.
چون دو سال پیش سریال رو دیدم زیاد حضور ذهن ندارم که کدوم فصل و یا کدوم قسمت بود؛ اما کل یک قسمت ما در کابوس تونی بودیم که به نوبه‌ی خودش بی‌نهایت عالی بود.

منم فعلا استارتش نکردم ولی از اونجا که سریالهای دیالوگ محور زیاد دیدم به نطرم جذبم کنه
شما دوبله میبینی یا اصلی ؟ دوبله خوب و بدون سانسور اصلا روش هست یا نه؟

• Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or