TV Center

Death game ژانرش درام هستش ولی همه چیز داره جنایی و اکشن و هیجان انگیز همه چی داره پیام مفهوم سریال هم عالیه به خوبی تقریبا تونسته پیامشو بفهمونه به مخاطب خیلی سریال خوش ساختیه خستتون نمیکنه من هفت قسمت پشت سرهم دیدم یکی از سریالای خوبی کره ایه.
چند روز پیش دیدم یکی از این منتقد های ابدوع خیاری ایرانی توی یوتیوب خیلی نقد مسخره ایی ازش داده بود!:lol:
حالا شاید بهش بشه خرده گرفت ولی درکل اثر خیلی خوبی بود. فیلر های سریال هم خیلی کم بود.:دی

View attachment 327597
کامنت پل اندرسون بازیگر آرتور شلبی در سریال پیکی‌بلایندرز زیر پست تیم ملی، قبل بازی ایران-قطر:

BY ORDER OF THE TEAM Mellii

چند روز پیشم نوشته بود که امیدوارم برادرهایی ایرانیم برنده آسیا بشن.
این کوکائین هایی که مصرف کرده خیلی جنس نابی بودن!:دی

View attachment 327597
کامنت پل اندرسون بازیگر آرتور شلبی در سریال پیکی‌بلایندرز زیر پست تیم ملی، قبل بازی ایران-قطر:

BY ORDER OF THE TEAM Mellii

چند روز پیشم نوشته بود که امیدوارم برادرهایی ایرانیم برنده آسیا بشن.
برادر من اریک کانتوناس که وقتی هموطن هام هد شات میشدن و س ا چ مه میخوردن و بلایند میشدن،ازشون حمایت کرد.نه این دوزاری های نون به نرخ ثانیه خور چ فیه به گردن.

پ . ن :
برای اولین بار هفته پیش شروع کردم به دیدن Grey's Anatomy .فصل یک تموم شد.فکر نمیکردم خوشم بیاد.از 2005 داره پخش میشه تا الان.19 فصل اومده.میدونم بعضی ها به خاطر عامه پسند بودن و اینکه دیدنش کلاس نداره سراغش نرفتن.ولی توصیه میکنم بینید.شاید خوشتون اومد.

برای اولین بار هفته پیش شروع کردم به دیدن Grey's Anatomy .فصل یک تموم شد.فکر نمیکردم خوشم بیاد.از 2005 داره پخش میشه تا الان.19 فصل اومده.میدونم بعضی ها به خاطر عامه پسند بودن و اینکه دیدنش کلاس نداره سراغش نرفتن.ولی توصیه میکنم بینید.شاید خوشتون اومد.
عه! :D ازین "عامه پسندها" که قبلا گفتم بودم دارم میبینم یعنی پلیس شیکاگو رو...فصل اول رو تموم کردم.
اولاش که شدید تو نخش بودم ولی آخر فصل یه اتفاقی افتاد یه مقدار علاقم کم شد...
کلا هم همینجوریم، سریال رو که شروع میکنم اولش خیلی خوشم میاد ازش تا وسطش میرسه دیگه علاقم کم میشه و جوری هم هست که دراپ نمیشه بلکه واسه کمبود جا واسه سریال جدید حذف میشه:D
همین یونیورس شیکاگو که شامل پلیس،اتیش نشانی و بیمارستان شیکاگو میشه هنوزم ادامه داره، فکر کنم همین پلیس شیکاگو واسه فصل یازدم تازه اومده...
بنظر مادامی که شهر شیکاگو پابرجا هست یونیورس تلوزیونی شیکاگو هم ادامه داره :D:D
من که میدونم احتمالا تا یکی دوفصل دیگه بیشتر نکشم چون بنظرم ماهیت اینجور سریالا واسه فصل های اول جذابه...فرض کن 19 فصل فقط دکتر پرستار ببینی :D

ولی کسی که تو ایران بشینه 30 فصل کلانتری 50 فصل بیمارستان و 65 فصل آتیش نشانی ببینه واقعا اسطوره ـست! (البته با مقدار خیلی کمی تایم آزاد:D)

البته چیزی که این سریال هارو برای چند ده فصل نگه داشته اینه که هرقسمت شخصیت های جدید و داستان جدیدی داره هرچند همونم بنظرم بعد یمدت تکراری میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tatsumaru
عه! :D ازین "عامه پسندها" که قبلا گفتم بودم دارم میبینم یعنی پلیس شیکاگو رو...فصل اول رو تموم کردم.
اولاش که شدید تو نخش بودم ولی آخر فصل یه اتفاقی افتاد یه مقدار علاقم کم شد...
کلا هم همینجوریم، سریال رو که شروع میکنم اولش خیلی خوشم میاد ازش تا وسطش میرسه دیگه علاقم کم میشه و جوری هم هست که دراپ نمیشه بلکه واسه کمبود جا واسه سریال جدید حذف میشه:D
همین یونیورس شیکاگو که شامل پلیس،اتیش نشانی و بیمارستان شیکاگو میشه هنوزم ادامه داره، فکر کنم همین پلیس شیکاگو واسه فصل یازدم تازه اومده...
بنظر مادامی که شهر شیکاگو پابرجا هست یونیورس تلوزیونی شیکاگو هم ادامه داره :D:D
من که میدونم احتمالا تا یکی دوفصل دیگه بیشتر نکشم چون بنظرم ماهیت اینجور سریالا واسه فصل های اول جذابه...فرض کن 19 فصل فقط دکتر پرستار ببینی :D

ولی کسی که تو ایران بشینه 30 فصل کلانتری 50 فصل بیمارستان و 65 فصل آتیش نشانی ببینه واقعا اسطوره ـست! (البته با مقدار خیلی کمی تایم آزاد:D)

البته چیزی که این سریال هارو برای چند ده فصل نگه داشته اینه که هرقسمت شخصیت های جدید و داستان جدیدی داره هرچند همونم بنظرم بعد یمدت تکراری میشه.
من معمولا همون اپیزود اول و دوم متوجه میشم که سریال رو ادامه میدم یا نه.خیلی هم با حوصله و لاک پشتی نگاه میکنم.سلیقه به هرحال مطرحه و فرد به فرد متفاوته.اگر نویسندگی و کارگردانی خوب باشه،تکراری بودن لوکیشن و فضا میره تو حاشیه.در این مورد خاص،تا الان که وسط فصل 2 هستم برام جذاب بوده.حالا ببینیم چی میشه.فکر کنم یه دوسالی طول بکشه تمومش کنم :D

• Like
Reactions: mahdi-xbox
دوستان از فصل های جدید sevranece و from خبری نیست؟
به خاطر اعتصاب‌ها، مدت‌ها بود که تولید فصل دوم Severance متوقف شده بود.
از هفته‌ی پیش دوباره تولیدش به جریان افتاد. به نظر هنوز با انتشارش خیلی فاصله داریم.

این فصل جدید true detective خییییلی آبکی شده.
شخصیت های اکثرا نچسب به کنار، انگار بزور فقط میخواستن به فصل 1 ربطش بدن.

توی فصل 1 وقتی راست و مارتی سرنخ جدید پیدا میکردن آدم میرید به خودش :-" تو این فصل جدید انگار نه انگار.
از اون داستان کاراگاهی عالی رسیده به jump scare های مسخره :| :| :|

خاک بر سرشون

سریال هارلی کویین اول رو بگیرم یا Batman: Animated Series?
کاملا بستگی داره چه روایتی الان باب میل اتون باشه

انیمیتد سریز یک جور رفرنس شده برای این که کاراکتر های دنیای بتمن چطوری باید باشن . نمیشه گفت 100 در 100 شاهکاره . اپیزود های پرت زیاد داره و خیلی از پیرنگ هاش هم برای این دوره پیش پا افتاده است . اما در کل ارزشمنده

از اون طرف هارلی کوئین کلا هدف اش مسخره بازیه . جوک های کرینجی توش پره و به خصوص فصل آخرش ووک هم شد. کلا سیفون رو میکشه رو کاراکتر های دنیای بتمن

آقا من و خانمم چند وقتیه دیگه نمیتونیم سریال آمریکایی ببینیم یعنی فقط میخوایم تاپ ها رو ببینیم ولی نمیدونم چمون شده دیگه حوصله حرفای فلسفی و کارای سنگین رو نداریم . آخریش همین True Detective سیزن 3 بود که بعد قسمت دوم دراپ کردیم .
بجاش نشستیم پای سریال کره ای به اسم موش . با اینکه خب لوس بازی و پلات هول و خلاصه همه این چیزا رو داره ولی خوبه خوشمون اومده .
اگه میشه چندتا سریال تاپ کره ای بگید ( ترجیها 2020 به این طرف باشه و قدیمی نشده باشه )
crash landing on you
یه زن خیلی پولدار کره ای هنگام گلایدر سواری اتفاقی تو کره شمالی فرود میاد و اتفاقاتی که به دنبالش میاد
flower of evil
یه مرد قاتل با یه زن پلیس ازدواج کرده زنه هم از اینکه اون قاتله اطلاعی نداره
Mr queen
یه آقای آشپزی از قرن 21 پرت میشه به چوسان قدیم ولی در بدن یه زن و به عنوان یه ملکه و داستان هایی که پیش میاد
vincenzo
وینچنزو یه وکیل مافیای ایتالیایی که بعد مدت ها به زادگاهش کره بر میگرده و قصد داره یه تن طلا رو از یه ساختمون خارج کنه
reply 1988
زندگی چند خانواده تو 1988 رو نشون میده معمولا هر قسمت یه داستاني داره و کمدی هم هست یه سریال دوست داشتنیه
welcome to waikiki
این هم تو یه خونه اتفاق میفته داستان چندتا دوست رو روایت میکنه که خونه اشون رو به هتل تبدیل کردن و هرقسمت یه داستانی داره از جنبه کمدی سریال قویه

من آخرین سریال آمریکایی که دیدم و خیلی خوشم اومد Severance بود که اونم یه فصله ولی اخبار بدی ازش اومده بود راجع به فصل دومش دعوا بین تیم نویسندگان و جداشدنشون و کنار گذاشتن چندین باره فیلمنامه و وقفه های طولانی هم که داشت البته تازه شروع کردن فیلم برداریشو .منم باهات هم نظرم که سریال آمریکایی خوب خیلی کم شده

آخرین ویرایش:
کاملا بستگی داره چه روایتی الان باب میل اتون باشه

انیمیتد سریز یک جور رفرنس شده برای این که کاراکتر های دنیای بتمن چطوری باید باشن . نمیشه گفت 100 در 100 شاهکاره . اپیزود های پرت زیاد داره و خیلی از پیرنگ هاش هم برای این دوره پیش پا افتاده است . اما در کل ارزشمنده

از اون طرف هارلی کوئین کلا هدف اش مسخره بازیه . جوک های کرینجی توش پره و به خصوص فصل آخرش ووک هم شد. کلا سیفون رو میکشه رو کاراکتر های دنیای بتمن

هارلی کویین تا قسمت سوم خوب بوده؛ دنبال چیز جدید بودم؛ چون از Phantom of the Mask خوشم نیومد، نرفتم سراغ Animated Series.

هارلی کویین تا قسمت سوم خوب بوده؛ دنبال چیز جدید بودم؛ چون از Phantom of the Mask خوشم نیومد، نرفتم سراغ Animated Series.
کلا ماسک فانتازم خیلی نسبت به انیمیتد سریز دراماتیزه تر بود . البته دقیقا نمی دونم کدوم بخش هاش به مذاقتون خوش نیومد . اگه براتون روایت متفاوت جذاب تره همون هارلی بهتره . اما در کل دیدن انیمیتد سریز برای علاقه مندان به دنیای بتمن تا حدی واجبه

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or