TV Center

سلام سریال خوب جنایی(پلیسی نباشه مثل wire) تو سبک سیاق mindhunter یا فصل یک true detective یا دکستر معرفی کنید لطفا
Dahmer دیدم
تو همین سبک با چاشنی فانتزی= Lucifer :دی
-----
هاوس تارگرین دارم میبینم وای حوصلم سر رفت چرا تا قسمت ۴ هیچیش به سریاله اصلی نرفته

خیلی بعیده True Detective بتونه چیزهایی که تابحال ستاپ کرده رو خوب جمع بکنه. با اینکه واقعا از 10 دقیقه پایانی قسمت لذت بردم ولی خب پایانش قابل حدسه و احتمالا هم ناامیدکننده باشه.
اما خب یه ته امیدی دارم که بتونه خوب جمعش بکنه با اینکه بشدت احتمال کمی داره

• Like
Reactions: Mammadkherad
خیلی بعیده True Detective بتونه چیزهایی که تابحال ستاپ کرده رو خوب جمع بکنه. با اینکه واقعا از 10 دقیقه پایانی قسمت لذت بردم ولی خب پایانش قابل حدسه و احتمالا هم ناامیدکننده باشه.
«فورتیتود» یک دهه قبل بهترش رو انجام داده بود.

Night Country < Fortitude

من اصلا با اینقدر سوپرنچرال شدن داستان حال نمیکنم.
فصل اول المان های سوپرنچرال داشت ولی اصلا دیگه در این حد و اندازه ها نبود. اینجا خیلی In your face هست.

من اصلا با اینقدر سوپرنچرال شدن داستان حال نمیکنم.
فصل اول المان های سوپرنچرال داشت ولی اصلا دیگه در این حد و اندازه ها نبود. اینجا خیلی In your face هست.
موضوع اینه که ممکنه انقدم سوپرنچرال نباشه که به نظر میاد و براش احتمالاتی هست.همینه که میگم یا خوب جمع میشه یا فاجعه

• Like
Reactions: Arima Kishou
True detective فصل ۴
این حجم تو حلق کردن پروپاگاندا اونم انقدر غیر حرفه ضد حاله
کاش حداقل حرفه ای درش میاوردن ، حیف ترو دتکتیو چه نزولی رو داره تجربه میکنه

والا میشه قشنگ حمایت از محیط زیست رو تبلیغ کرد ، میشه قشنگ از برابری زن و مرد گفت ، میشه حرفه ای از ظلمی که به بومی ها شده گفت،( درمورد رنگین کمانی ها هم من مشکلی باهاشون ندارم به هیچ وجه ولی بازم اینجا داره شعاری بهش پرداخته میشه و رو اعصابه )
ولی اینجوری که اینها کار کردن بیشتر ضد تبلیغه تا تبلیغ
ظاهراً داستان اصلا مهم نیست و رسوندن پیام تهیه کنندگان الویت اصلیه

بله محیط زیست داره توسط شرکت های بزرگ آسیب میبینه ، تو خیلی از کشور ها برابری زن و مرد نیست همچنان ، و شکی تو مظلوم واقع شدن بومی های آمریکایی نیست (بیشترین آمار گم شدن با معیار نژادی ( نسبت به جمعیت) مربوط به بومی هاست تو کانادا ) اما اینطوری ؟ به این شکل چیپ و رو اعصاب و شعاری ؟ هر ثانیه فیلم میخواد این نکاتو بزنه تو صورت آدم

دیالوگ ها هم تو خالی هستن و شعاری
تنها نکته خوب سریال اتمسفر و محیط سریاله

True detective فصل ۴
این حجم تو حلق کردن پروپاگاندا اونم انقدر غیر حرفه ضد حاله
کاش حداقل حرفه ای درش میاوردن ، حیف ترو دتکتیو چه نزولی رو داره تجربه میکنه

والا میشه قشنگ حمایت از محیط زیست رو تبلیغ کرد ، میشه قشنگ از برابری زن و مرد گفت ، میشه حرفه ای از ظلمی که به بومی ها شده گفت،( درمورد رنگین کمانی ها هم من مشکلی باهاشون ندارم به هیچ وجه ولی بازم اینجا داره شعاری بهش پرداخته میشه و رو اعصابه )
ولی اینجوری که اینها کار کردن بیشتر ضد تبلیغه تا تبلیغ
ظاهراً داستان اصلا مهم نیست و رسوندن پیام تهیه کنندگان الویت اصلیه

بله محیط زیست داره توسط شرکت های بزرگ آسیب میبینه ، تو خیلی از کشور ها برابری زن و مرد نیست همچنان ، و شکی تو مظلوم واقع شدن بومی های آمریکایی نیست (بیشترین آمار گم شدن با معیار نژادی ( نسبت به جمعیت) مربوط به بومی هاست تو کانادا ) اما اینطوری ؟ به این شکل چیپ و رو اعصاب و شعاری ؟ هر ثانیه فیلم میخواد این نکاتو بزنه تو صورت آدم

دیالوگ ها هم تو خالی هستن و شعاری
تنها نکته خوب سریال اتمسفر و محیط سریاله
چه پدری از ترو دکتتیو دراوردن. اول کردنش کارآگاهان سیاه پوست بعد الان کردنش زن خدا به فصل بعد رحم کنه :D

View attachment 326792

«نیک پیزولاتو»، خالق اصلی سریال True Detective از فصل چهارم این مجموعه انتقاد و آن را «احمقانه» توصیف کرد؛ او همچنین از ارتباط یافتن خطوط داستانی فصل اول با فصل چهارم گله‌مند است.​
حالا شایدم راست بگه ، اما بیشتر ناراحت اینه که انداختنش بیرون :D
مسوولیت ترمال فصل دوم و سوم هم مستقیما رو شونه ایشونه ، این فصلم حالا هرچی که هست خیلی بهتر از اون دوتا آشغال قبلیه و قدم رو به جلویی بود ...

فصل آخر فارگو شروع امیدوار کننده ای داشت . اما هرچی جلو تر رفت افت کرد . و کلا هم اصلا اتمسفر و درونمایه فارگویی نداشت . شاید اون 10 دقیقه آخرش یکم رنگ و بوی این سری رو داشت .
مشکل اصلی سریال این بود که نوید اتفاق های جذاب و خفنی رو میداد که هیج کدوم رو دنبال نکرد
در آغاز فصل به نظر می رسید با یک long kiss goodbye امروزی طرف هستیم . کاراکتر نادین یا دات به عنوان زنی با گذشته تاریک معرفی میشه که بیننده دوست داره بدونه چطوری یک زن به ظاهر خانه دار از پس این همه نره غول بر میاد اما سریال تو نمایش این گذشته تاریخ سرسری عمل می کنه . به قول خود سریال سالانه تعداد زیادی زن قربانی خشونت خانگی میشن ولی آیا همه مثل دات صرفا به خاطر درگیر بودن با یک شوهر روانی که آزارشون میده رمبو میشن ؟

در میانه سریال شخصیت های منفی یک آدم اشتباهی رو از بیمارستان می دزدن . طرف هم بهشون میگه با بد آدمی در افتادید و من آشناهای خطرناکی دارم . پیرنگی که اگه ادامه اش میدادن قشنگ حال و هوای فارگویی رو داشت . اما سازنده ها راحت ولش کردن

شخصیت مانچ آدمکش عجیب و غریب سریال جذاب از آب در نیومده . حضورش کاملا به سریال بنچاق شده است و اصلا به سریال ننشسته . برا خودش وارد صحنه میشه و خرده پیرنگی ایجاد می کنه و بعد خارج میشه . هرچند در قسمت آخر کمی تاثیرگذار میشه
در کل فارگو همچنان از اون دو فصل اول هوشمندانه اش فرسنگ ها فاصله داره و به نظر هم نمیرسه بشه امید بهش داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or