بحث کلاسیک ها رو پیش کشیدید
دوستان روم به دیوار من twin peaks رو ندیدم
یعنی اومدم اپیزود اول رو دیدم خیلی جذبم نکرد ( لطفا منو نزنید ) یکم حس out dated میداد
میخواستم بدونم سرعت داستان و جو بهتر میشه یا کلا تا آخر همینه
منم فعلا استارتش نکردم ولی از اونجا که سریالهای دیالوگ محور زیاد دیدم به نطرم جذبم کنه
شما دوبله میبینی یا اصلی ؟ دوبله خوب و بدون سانسور اصلا روش هست یا نه؟
منم فعلا استارتش نکردم ولی از اونجا که سریالهای دیالوگ محور زیاد دیدم به نطرم جذبم کنه
شما دوبله میبینی یا اصلی ؟ دوبله خوب و بدون سانسور اصلا روش هست یا نه؟
این منتقدایی که برای این فصل نقد مثبت نوشتن باید در آتشفشان بندازند! هوش مصنوعی فیلمنامه بهتری مینوشت.این فصل 4 true detective واقعا عجب اشغالی بود، بدون شک بدترین فصل کل سریال بود.
در کل من خودم اصلا انتظار نداشتم به خوبی فصل 1 باشه، ولی باز گفتم شاید یه داستان کاراگاهی نسبتا خوب تحویلمون بدن، ولی....
بریم فصل 1 رو یه بار دیگه ببینیم شاید این افتضاح رو بشوره
+
فصل 3 سریال با اینکه خیلی متفاوت تر از فصل های قبلی بود (و خیلی هم کند تر جلو میرفت) ولی باز به خودی خودش خوب بود، فصل 2 هم بنده خدا اونقدر بد نبود، حداقل ارزش دیدن داشت، ولی این لامصب قشنگ اشغال بود.
این منتقدایی که برای این فصل نقد مثبت نوشتن باید در آتشفشان بندازند! هوش مصنوعی فیلمنامه بهتری مینوشت.
---
این جریان مردان در برابر زنان گندش دراومده و واقعا مسخره شده.
یک اپیزود فصل ۲ ( حتی با وجود اینکه فصل خوبی نبود ) به کل این فصل میارزیداین فصل 4 true detective واقعا عجب اشغالی بود، بدون شک بدترین فصل کل سریال بود.
در کل من خودم اصلا انتظار نداشتم به خوبی فصل 1 باشه، ولی باز گفتم شاید یه داستان کاراگاهی نسبتا خوب تحویلمون بدن، ولی....
بریم فصل 1 رو یه بار دیگه ببینیم شاید این افتضاح رو بشوره
+
فصل 3 سریال با اینکه خیلی متفاوت تر از فصل های قبلی بود (و خیلی هم کند تر جلو میرفت) ولی باز به خودی خودش خوب بود، فصل 2 هم بنده خدا اونقدر بد نبود، حداقل ارزش دیدن داشت، ولی این لامصب قشنگ اشغال بود.
داداش فرستادم تو پروفایلت.این همه از سوپرانوز تعریف میکنید لینک کیفیت 1080p x265 هم به ما برسونید تا ببینیم چیه این سریال