TV Center

بحث کلاسیک ها رو پیش کشیدید
دوستان روم به دیوار من twin peaks رو ندیدم
یعنی اومدم اپیزود اول رو دیدم خیلی جذبم نکرد ( لطفا منو نزنید :D ) یکم حس out dated میداد
میخواستم بدونم سرعت داستان و جو بهتر میشه یا کلا تا آخر همینه

• Like
Reactions: Alkazar
بحث کلاسیک ها رو پیش کشیدید
دوستان روم به دیوار من twin peaks رو ندیدم
یعنی اومدم اپیزود اول رو دیدم خیلی جذبم نکرد ( لطفا منو نزنید :D ) یکم حس out dated میداد
میخواستم بدونم سرعت داستان و جو بهتر میشه یا کلا تا آخر همینه

سریال به‌شدت اتمسفریک هست؛ کار دهه 90 است و سبک و شیوه بازیگری ممکن است عجیب و دل‌زننده باشه؛ لحظات یونیک خودش رو داره ولی ریتم؟ شاید یکی از کندترین سریال‌های تاریخ تلویزیون باشه (به خصوص فصل سومش):

اگه میخوای ببینی؛ فصل اول رو کامل نگاه کن، فصل دوم از قسمت 1 تا 11 و بیخیال قسمت 12 تا 18 شو؛ از قسمت 19 ببین؛ بعدش یک فیلم سینمایی داره که دیدنش واجب هست برای شروع فصل سوم.

منم فعلا استارتش نکردم ولی از اونجا که سریالهای دیالوگ محور زیاد دیدم به نطرم جذبم کنه
شما دوبله میبینی یا اصلی ؟ دوبله خوب و بدون سانسور اصلا روش هست یا نه؟

سوپرانو تنها فصل اولش توسط دوبله GEM انجام شد؛ دوبله‌ای براش در کار نیست (تا اونجایی که میدونم)

منم فعلا استارتش نکردم ولی از اونجا که سریالهای دیالوگ محور زیاد دیدم به نطرم جذبم کنه
شما دوبله میبینی یا اصلی ؟ دوبله خوب و بدون سانسور اصلا روش هست یا نه؟

زبون اصلی می بینیم :D

• Like
Reactions: bayern_vahid
این فصل چهارم True Detective هرچقدرم بخوان ماسمالی کنند، اینقدر پایان بد و احمقانه ایی داشت که با هیچی جمع نمیشه. این ارتباطات با فصل اول هم صرفا یکم مسخره بازی برای جلب مخاطب های قدیمی است.

آخرین ویرایش:
این فصل 4 true detective واقعا عجب اشغالی بود، بدون شک بدترین فصل کل سریال بود.

در کل من خودم اصلا انتظار نداشتم به خوبی فصل 1 باشه، ولی باز گفتم شاید یه داستان کاراگاهی نسبتا خوب تحویلمون بدن، ولی.... :|

بریم فصل 1 رو یه بار دیگه ببینیم شاید این افتضاح رو بشوره :-"
+

فصل 3 سریال با اینکه خیلی متفاوت تر از فصل های قبلی بود (و خیلی هم کند تر جلو میرفت) ولی باز به خودی خودش خوب بود، فصل 2 هم بنده خدا اونقدر بد نبود، حداقل ارزش دیدن داشت، ولی این لامصب قشنگ اشغال بود.

در کل من خودم اصلا انتظار نداشتم به خوبی فصل 1 باشه، ولی باز گفتم شاید یه داستان کاراگاهی نسبتا خوب تحویلمون بدن، ولی.... :|

+

فصل 3 سریال با اینکه خیلی متفاوت تر از فصل های قبلی بود (و خیلی هم کند تر جلو میرفت) ولی باز به خودی خودش خوب بود، فصل 2 هم بنده خدا اونقدر بد نبود، حداقل ارزش دیدن داشت، ولی این لامصب قشنگ اشغال بود.
این منتقدایی که برای این فصل نقد مثبت نوشتن باید در آتشفشان بندازند! هوش مصنوعی فیلمنامه بهتری مینوشت.:|
---
این جریان مردان در برابر زنان گندش دراومده و واقعا مسخره شده.

این منتقدایی که برای این فصل نقد مثبت نوشتن باید در آتشفشان بندازند! هوش مصنوعی فیلمنامه بهتری مینوشت.:|
---
این جریان مردان در برابر زنان گندش دراومده و واقعا مسخره شده.

من می‌خوام هی بهش فکر نکنم اما نمیشه
سریال مصداق بارز این بود : دخترا شیرن مثل شمشیرن، پسرا موشن مثل خرگوشن
منطق در حد مهد کودک
والا نویسنده کارگاه علوی رو می‌بردن نتیجه خیلی بهتر از این میشد ، جدی دارم میگم

+

یک اپیزود فصل ۲ ( حتی با وجود اینکه فصل خوبی نبود ) به کل این فصل می‌ارزید
من دقیقا سر همین قضیه فصل ۱ رو استارت زدم باز

تنها نکته مثبت این فصل :اتمسفر ، همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or