TV Center

الان که داریم سریال House of the Dragon رو میبینیم و قبلا هم GoT رو دیدیم و جمعه هم LOTR شروع میشه، میگم ای کاش ویچر هم همچین توجهی رو دریافت میکرد. اینقدر دنیای غنی و با عظمتی داشت که یه سریال با این کیفیت و بودجه واسش بسازن نه صرفا یه چیزی که فقط از سرشون باز کنن و بگن خب ویچر هم ساختیم. حیف واقعا.

قسمت دوم فصل 3 Love Death & Robots چه خفن بود! تازه دیدم
رفتم اطلاعاتش رو چک کردم و خب دور از انتظار نبود. کارگردان دیوید فینچر. صداپیشه کاراکتر اصلی هم تروی بیکر
بالاترین ریت رو داره این اپیزود
همه چیزش خیلی خوب بود

• Like
Reactions: TheGodfather
در این دوره زمانه lgtbtq+ و اینها دیدم Terminal List رو دانلود کردم و ندیده بودمش هنوز. انصافا با توجه به ترند روز خیلی سریال خوبی بود . لعنتی مثل مراحل بازی بود حس و حال گیم های جاسوسی طور ( هیتمن+ Splinter cell ) رو میداد بم . ظاهرا فصل دومی هم داره و دارن مذاکره میکنن برای ساختش. از نظر رئالیستی بودن اگه بازی های اینچنینی انجام داده باشید قانع میشید . خیلی هندی بازی نداره جز موارد اندک. به نظرم کریس پرت و Taylor Kitsch خیلی برای نقششون مناسب بودن و مشکلش هم به ویلین ها کم پرداخته بودن خب البته 8 قسمت هم گویای اینه که خیلی کش و قوس نداره داستان. اینکه کریس پرت هم در اعتراض به این موج سواران گفته بوده لازم نبوده از این ترندها استفاده بشه ، واقعا همین هست اصلا لزومی نداشت و کاراکتر پردازی هم اوکی بود با این داستان. ( شانس آورد یه شخصیت آسیایی ، سیاه پوست و چنتا لاتین تبار تو سریال حضور دارن وگرنه زندگیشو سیاه میکردن دوستان موج سوار).
انصافا آخرش شوک شدم داداشه دست داشته . کلا خوشحال بودم که ایول اینو داداشه تیم آپن فصل بعدم بزن بکش..!!!!:)):)):)):)):))

آخرین ویرایش:
سه قسمت مینی سریال Black Bird رو دیدم؛ تیم بازیگری محشرش سریال را سر زنده نگه می‌دارد؛ نکته این که این سریال شباهتی به مایندهانتر (فلسفه و پرسپکتیو مایندهانتر یک چیز دیگری است) ندارد؛ ترکیبی از The Night Of و جنبه کارآگاهی مینی سریال بریتانیایی Des هست.

اخه بدبختی به این امتیازات هم دیگه اصلا نمیشه اطمینان کرد انقدر گرفتن سیاه پوست و دری وری تو این سریال چپوندن ممکنه امتیازاتش به خاطره گل روی رنگین کمونیا باشه تازشم این فصل خوب باشه چه تضمینی هست که در اینده افت نکنه مثل got

نمرات House Of The Dragon هم در این حد شد و خیلی‌ها گفتن اوضاع سریال افتضاح خواهد شد!ولی پخش شد و تا الان حداقل کیفیتش مثل روزهای اوج GOT بوده!
به نظرم تا الان که موفق نشون داده سریال حلقه‌های قدرت. دست کم نگیریمش و صبر کنیم احتمالا موقع دیدنش هم طبق شواهد راضی خواهیم بود (البته چه بخوایم و نخوایم یکسری مسائل آزارمون میده که دست ما نیست و گزینه‌ای هم فعلا نداریم که عطش سرزمین میانه رو بخوابونه)!
والا من با house of dragon هم حال نکردم حالا شاید بازیه بازیگرا خوب بود ولی اولا که خوده got هم اولش خوب بود بعد که دیدن تماشاگرا زیادن و عطش دیدن سری رو دارن اب گرفتن روش و هی اوضاعش بدتر و بدتر شد تا دیگه رسیدیم به دو فصل اخر واقعا سریال خیلی هیجان انگیزتر شد بخاطر بودجش و صحنه های اکشنش ولی اتفاقات سریال خیلی سریع و بر خلاف عقل و منطق روی میداد از پایان بندی فوق چرته سریال که دیگه نگم چیزی در مورد house of dragon هم من داستان کتاب رو قبل از معرفی سریال و از روی کنجکاوی رفتم خوندم چیزی به خاطر اسپویل نمیگم ولی اتفاقات به شدت شبیه گات هست یعنی نبرد چند جناح برای رسیدن به قدرت و تخت اهنین و در نهایت یه سرانجام تقریبا نا امید کننده تنها فرقش وجود چندین اژدها و نبرد اژدهاست دو قسمت اول سریال هم فقط برای کنجکاوی دیدم و دیگه نمیبینم کلا دیگه حالم از got و دنیاش به هم میخوره همش داستانش شده توطیه و طلب قدرت و در اخر حذف همه موارد باز ای کاش lotr سریالش خوب باشه ولی با تریلرا که دیدم بعید میدونم اینم اش دهن سوزی بشه

• Like
Reactions: TheGodfather
به نظرم با توجه به اینکه حقوق این فرنچایز فروخته شده به امبریسر گروپ، همین ساخته آمازونم قدر بدونیم! معلوم نیست چه بلایی سر این مجموعه بیاد.
قطعا هیچوقت چیزی در حد و اندازه ساخته‌های پیتر جکسون نخواهیم دید دیگه.حلقه‌های قدرتم هرچی باشه باز از بلایی که امبریسر قراره سر این مجموعه بیاره بهتر میتونه باشه.همینم پس فردا آرزو میشه!
این چه منطقیه آخه؟ یک شرکت چند میلیارد دلاری سرِ کیسه رو شل کردن، رفتن حق ساخت سریال براساس سه‌گانه ارباب حلقه‌ها رو خریدن که بعد با زرنگ‌بازی، از روی ضمایم کتاب‌ها شر و ور خودشون رو بسازن. از لحاظ حقوقی این سریال روی لبه غیرقانونی بودن ساخته شده، اتفاقات سریال حق نداره شبیه به متریال اصلی باشه اگر تو پانویس‌های ارباب حلقه‌ها نیومده، یک نفر آدم حسابی تو اون گه‌دونی آمازون سر پروژه بود، تام شیپی که Tolkien expert تیم بود و همون اول کار اخراجش کردند.

الان باید خوشحال باشیم که قراره «فن‌فیکشن» یک مشت چلمنگ رو بجای نوشته‌های تولکین ببینیم؟ لنگه کفش در بیابان غنیمته و فلان؟ آمازونی که یک میلیارد دلار برای ساخت دو فصل سریال خرج کرده (که معلوم نیست کجا رفته چون دریغ از یدونه بازیگر درست حسابی، پروداکشن کوآلیتی هم که بالا و پایین، شورانرهای سریال هم بار «اولشونه» همچین سمتی دارن) مسلما نمیاد اعتراف کنه و بپذیره که گند زدن چون وقتی به بخش مخارج قضیه میرسه باید جواب پس بدن به سرمایه‌گذارها.

Report: Amazon Studios Will Declare 'The Lord Of The Rings: The Rings Of Power' A Victory "Regardless Of Actual Viewership"

امبریسر هم بخواد غلط اضافی بکنه، فندوم سرزمین میانه بدتر از این جوابش رو میدن. کوتاه اومدن و پذیرشه که باعث میشه شرکت‌ها پررو بشن.

این چه منطقیه آخه؟ یک شرکت چند میلیارد دلاری سرِ کیسه رو شل کردن، رفتن حق ساخت سریال براساس سه‌گانه ارباب حلقه‌ها رو خریدن که بعد با زرنگ‌بازی، از روی ضمایم کتاب‌ها شر و ور خودشون رو بسازن. از لحاظ حقوقی این سریال روی لبه غیرقانونی بودن ساخته شده، اتفاقات سریال حق نداره شبیه به متریال اصلی باشه اگر تو پانویس‌های ارباب حلقه‌ها نیومده، یک نفر آدم حسابی تو اون گه‌دونی آمازون سر پروژه بود، تام شیپی که Tolkien expert تیم بود و همون اول کار اخراجش کردند.

الان باید خوشحال باشیم که قراره «فن‌فیکشن» یک مشت چلمنگ رو بجای نوشته‌های تولکین ببینیم؟ لنگه کفش در بیابان غنیمته و فلان؟ آمازونی که یک میلیارد دلار برای ساخت دو فصل سریال خرج کرده (که معلوم نیست کجا رفته چون دریغ از یدونه بازیگر درست حسابی، پروداکشن کوآلیتی هم که بالا و پایین، شورانرهای سریال هم بار «اولشونه» همچین سمتی دارن) مسلما نمیاد اعتراف کنه و بپذیره که گند زدن چون وقتی به بخش مخارج قضیه میرسه باید جواب پس بدن به سرمایه‌گذارها.

Report: Amazon Studios Will Declare 'The Lord Of The Rings: The Rings Of Power' A Victory "Regardless Of Actual Viewership"

امبریسر هم بخواد غلط اضافی بکنه، فندوم سرزمین میانه بدتر از این جوابش رو میدن. کوتاه اومدن و پذیرشه که باعث میشه شرکت‌ها پررو بشن.
شما دیدین سریال رو؟ تا جایی که من میدونم ۲ سپتامبر تازه ۲ قسمت اولش میاد

• Poker Face
Reactions: Morgoth Bauglir

اینقدر خوب گفتی به لایک خالی نمیشه بسنده کرد!:دی

No Man's Land​

No Man's Land (TV Series 2020– ) - IMDb

این مینی سری فوق العاده رو توصیه میکنم.به ویژه به کسانی که موضوعات داعش و جنگ داخلی سوریه و مضامین سی یا سی رو در فیلم ها و سریال ها دنبال میکنن.
واقعا خوشحالم که از دستش ندادم.واقعا روایت فوق العاده و درام گیرایی داره

پ.ن واقعا برای نازنین بنیادی خوشحالم و معتقدم باید زودتر به این جیگاه میرسید و لیاقتش رو داشت.
البته تا فصل اول تموم نشه نمیبینم سریال رو.ولی قطعا خواهم دید با تمام انتقاداتی که در حال حاضر وجود داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or