TV Center

چی شده باز؟ چرا همه دارن 1 میدن به سریال؟

View attachment 270524

به نظر خودم سریال فقط یه کم تو اتمسفر و فضا سازی اون وزن ارباب حلقه های پیتر جکسون رو نداره... حالا به جز یه عده که به خاطر عیار woke و فمینیسم و این جور چیزا تو سریال دارن نمره کم میدن، اکثر نمرات منفی سر اینه که یه عده زیادی ارباب حلقه ها رو برای خودشون گنده و خاص کردن...

من که خودم بدم نیومد از این دو قسمت، حداقل دو تا چیز که شدید دلم میخواست ببینم رو داشت

یکی اینکه فرودو اینا اخر نسخه 3 کجا رفتن... دوم اینه که شهر دورف زنده ببینم.. تو هر دو سه گانه شهر های دورف ها ویرانه و متروکه بودن رو اعصابم بود 😂

آخرین ویرایش:
این فکر را از سرتان بیرون کنید که آمازون با شنیدن نظرات چند یوزر ریویو، سریال پرهزینه‌اش را کنسل کند. این سریال به یقین طولانی‌ترین سریال تاریخ شبکه آمازون خواهد شد (اولی سریال Bosch با هفت فصل است!).

به یوزر ریویوها هم اعتماد ندارم؛ به خصوص وقتی که پای ایرانی جماعت وسط می‌آید و تمام عقده‌های شخصی‌اش را به جای نظردهی منطقی در جای خالی پر می‌کند (نمونه قهرمان فرهادی؛ عنکبوت مقدس؛ آرگو، گات، پهلوانان و ... ) فضای یوزر ریویوهای متاکریتیک و IMDB دست کمی از فضای کامنت‌های سمی اینستاگرام و توییتر ندارد.

پ.ن: چه خوبه که در میان این درگیری پوچ، بدون درد و خون ریزی دارم مینی سریال Patient استیو کارل رو می بینم و لذت می برم. :D

این اتفاق قبلا هم افتاده بود ولی خب همش سر ترند و جوگیری ملت تو اون برهه زمانیه بعد که یکم میگذره نمرات میاد سر جاش دوباره نرمال میشه.
مثلا یادمه چند سال پیش هفته ای که اپیزود Battle of Bastards پخش شد ملتو جو گرفته بود ریختن به Ozymandias (اپیزود 14 فصل آخر Breaking Bad) که 10 بود 0 میدادنو کشوندنش 9.9 :D وقتی هم که جوش خوابید دوباره برگشت 10.
چرا تاریخ رو تحریف میکنی؟:D این Battle of the Bastards و اپیزود بعدش The Winds of Winter بود که امتیازشون 10 بود، اوزیماندیاس هم 9.9 بود از قبل اینکه این 2 اپیزود پخش بشن. تا چند ماه هم وضعیت همین بود ولی یهو جای امتیاز این 2 عوض شد!:D

شما به عنوان کسی که فکر کنم طرفدار دوآتیشه مارول هستی، با توجه به فاز ۴ که عملا آت و اشغال دارن تحویل بیننده‌هاشون میدن، چه اعتراضی کردی که به گوششون برسه به عنوان فندوم؟!سکانس توهین امیز رقص شی‌هاک اعتراضش به کجا رسید؟!
حالا خوبه من جزو اولین نفرات توپیدم به Eternals، Thor: Love & Thunder، و Moon Knight و قبل‌ترش FatWS :|

مارول هم بقدری خزئبل شده که من نه Ms. Marvel رو دیدم، نه She-hulk رو 8-| تبلیغی کردم؟ یا جایی نوشتم خوبه؟ سکانس twerk کردن شرک ولی ترند توییتر بود و نمرات سریالش هم مشخصه. بعد الان داریم آثار تولکین رو با کارهای تایکا وایتیتی و چرندیات دیگه‌ای که از MCU بیرون میاد مقایسه می‌کنیم؟ چرا نمی‌ریم با همون سه‌گانه پیتر جکسون مقایسه کنیم و بگیم ضعیفه؟

از اول این RoP آمازون شروع کرد با این روایت که اگر از فن‌فیکشن سرزمین میانه ما خوشتون نمیاد، ریسیست و سکسیست‌اید. خیلی هم عالی. بعد خودشون اومدن Lord of the Rings رو پیشوند سریال قرار دادن در حالیکه اصلا هیچ اشتراکی بین این و فیلم‌ها نیست، ولی اگر بگیم دارید زیرآبی میرید که خودتون رو بچسبونید به اون فیلم‌ها و مخاطب رو گول بزنید، «هیتر»‍یم. جدای از این بعنوان اثر مستقل هم حرفی برای گفتن نداره، دیالوگ آب‌دوغ خیاری که زور میزنه عمیق جلوه کنه، بازیگرهای از دم همه B-list و C-list، بعد همه اینها رو وقتی با سورس متریال مقایسه می‌کنی بد اندر بد میشه: guyladriel خنگ و نچسب، الروند مقوا، Hobo baggins با لهجه ایریش، Lore تیکه پاره. این سریال همونقدری تولکینه، که ویچر نتفلیکس ویچره، که هیلو پارامونت هیلوئه، که رزیدنت ایول بازم نتفلیکس رزیدنت ایول بود 🤷🏻‍♂️

قبل‌تر هم گفتم، امبریسر هم اگر بخواد با سرزمین میانه اینطوری برخورد کنه، نتیجه بهتری نمی‌گیره. ثانیاً، کی دقیقاً از «آمازون» درخواست کرده بود که بره یک میلیارد دلار خرج فن‌فیکشن بکنه؟ اگر بهت حق ساخت سریال از اون چیزی که میخوای رو نمیدن، نساز. مردم دوست داشتن پیتر جکسون بیاد سیلماریلیون و سایر کتاب‌ها رو هم اداپت کنه ولی نمی‌دادند، کار خوبی هم می‌کردند چون بقیه کتاب‌ها حتی خوندنشون هم دشواره چه برسه تبدیلشون به یک مدیوم دیگه! شیوه محترمانه‌ش این بود وقتی می‌بینی حق اون اثر برای فروش نیست، راهت رو بکشی بری، نه که از اول با دروغ و لایی‌کشیدن و توهین به فندوم کار خودت رو بکنی بعد هم گریه کنی اینا خیلی بی‌ادبن که بولشت من رو دوست ندارن.

در آخر، evil is evil دوست عزیز، کم و زیاد و متوسط نداره.

آوردن مثال فندوم مارول کلی بود نه شما سوتفاهم نشه :D
این دوتا که سنخیتی با هم ندارن ولی در مدیوم سینما و تلویزیون مقایسه از این جهت بود که روند فعلی مارول علی‌رغم اینکه عملا توهین آمیز شده و اعتراضات بالا گرفته ولی سازنده ها عین خیالشون نیست و یکی بعد اون یکی وحشتناک‌تر کار میکنن.
حالا شما با آمازونی مقایسه کن که یه غول غیرقابل توقفیه که حتی سایت IMDB هم زیر دست ایناس.مقصر امثال ارگان‌هایی مثل بنیاد تالکین هستن که بجا اینکه جلوی اینارو بگیرن، برگشتن تو مصاحبه گفتن اقتباس آمازون درست و دقیقه.کمپانیی که میاد ۱ میلیارد دلار خرج این محصول میکنه که به قول شما کسی درخواستس رو نداشته، حتی دیزنی هم سابقه نداشته چنین ولخرجیی کنه یعنی به حدی قدرتمنده که شاید همون بنیاد رو هم خریده باشه که صداشون درنیاد!
مجموعه تالکین خیلی وسیعه و بهترین کار این بود که هرچقدر هم زمانبر و سخت، اما از صفر شروع میکردن اقتباس کنن‌. وقایع سرزمین میانه حتی خود پیتر جکسونم رو هم از یه جایی به بعد کامل فلج کرد و تو مصاحبش واضح بود که گردنشو هم بزنن حاضر نیست برگرده!
۳گانه اول یه باگی بود که مثلشم دیگه هیچوقت تکرار نمیشه!حتی به دست خالقین اصلیش.
برا همین میگم یا کلا اقتباسی ساخته نشه که چه بهتر، اگر هم داره ساخته میشه من باز تماشای این سریال فعلی رو ترجیح میدم به چیزی که امبریسر در آینده قطعا قراره بسازه.قاعدتا اگه محصول بهتری وجود داشت نگاه ساخته آمازونم نمیکردم ولی مشکل اینجاست که انتخاب دیگه‌ای نیست و متاسفانه گزینه بین بد و بدتره.کسایی که حقوق این مجموعه دستشون بود و دلشون نسوخت، چرا آمازون دلش بسوزه؟!مقصر کسایی هستن که اجازه دادن این روند شکل بگیره که همش بخاطر پوله.اونم کمپانیی که ۱ میلیارد براش هیچی نیست!
خب دیگه پس تو مدل برخورد اختلاف نظر داریم. من حرفم اینه شما بگو ۱۰ هزار نفر (که عدد ناچیزیه در این معادله) به صرف کنجکاوی هم که شده برن آمازون پرایم بخرن برای دیدن RoP، آمازون جری‌تر میشه و هوا برش میداره که آره این دوتا شورانر ابله من که تنها افتخارشون قبل از این، این بوده که میخواستن Star Trek بسازن ولی کنسل شده، لابد اینجا کارشون رو درست انجام دادن.

می‌دونم طرفدار فرنچایز بودن و متریال جدید نداشتن سخته و من هم حتی هایپ بودم تا قبل از تریلر اول ولی eh، مدل من شخصاً اینه که چیزی که به من نوعی احترام نمی‌ذاره رو ساپورت نکنم.

چرا تاریخ رو تحریف میکنی؟:D این Battle of the Bastards و اپیزود بعدش The Winds of Winter بود که امتیازشون 10 بود، اوزیماندیاس هم 9.9 بود از قبل اینکه این 2 اپیزود پخش بشن. تا چند ماه هم وضعیت همین بود ولی یهو جای امتیاز این 2 عوض شد!:D
مطمئنی؟ :D الان یک سرچ زدم یک خبر مال همون هفته پخش اپیزودش اومد:
On IMDb's list of Highest Rated TV Episodes, "Battle of the Bastards" is the highest ranked episode with a perfect 10 out of 10 score.
The only other episode on the list with that high of a score is Breaking Bad's "Ozymandias",
حالا نمرش به کنار این قضیه جنگ و دعوای فنا رو که دیگه کامل یادمه حتی خبر هم میزدن که Got فنا ریختن به این یکی 0 میدادن بعد باز BB فنا عصبی شدن میرفتن به اون 0 میدادن :))

• Like
Reactions: ce7en44 and Vesemir
مطمئنی؟ :D الان یک سرچ زدم یک خبر مال همون هفته پخش اپیزودش اومد:

حالا نمرش به کنار این قضیه جنگ و دعوای فنا رو که دیگه کامل یادمه حتی خبر هم میزدن که Got فنا ریختن به این یکی 0 میدادن بعد باز BB فنا عصبی شدن میرفتن به اون 0 میدادن :))
من اون موقع هر روز چک میکردم یعنی هنوز تصویرش تو ذهنمه.:D بعد یه 2 هفته دیگه دیدم روی 10 ثابت شدن بیخیال شدم. یه چند ماه بعد برگشتم دیدم نمره‌ها عوض شدن همه. این جنگ و دعوا سر پدرخوانده و شوالیه تاریکی هم یادمه بود.

• Like
Reactions: majidred2011
من اون موقع هر روز چک میکردم یعنی هنوز تصویرش تو ذهنمه.:D بعد یه 2 هفته دیگه دیدم روی 10 ثابت شدن بیخیال شدم. یه چند ماه بعد برگشتم دیدم نمره‌ها عوض شدن همه. این جنگ و دعوا سر پدرخوانده و شوالیه تاریکی هم یادمه بود.

همین دسته از طرفداران با دادن‌های امتیاز بی‌منطق (بیشتر از طرف گات و اتک آف تایتان) نگذاشتند که اپیزود Saul Gone روی حالت 10 یا 9.9 بماند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or