TV Center

خبری ناراحت کننده بدست رسیده که بشدت ناراحت کننده و دردناک هست؛ مخصوصا برای طرفداران رزیدنت اویل!

بطور رسمی اعلام شده است سریال شاهکار و کمرشکن و گوتی رزیدنت اویل، پس از پخش فصل اول کنسل شد!

View attachment 269644
حالا همین شرکت قراره بازی Horizon Zero Dawn رو حالا با هر اسمی بسازه! لطفا عزیزانی که بازی کردن بگن که خانوم Aloy که انشالله لز بودن دیگه؟ اگر نبودن که خواهند شد... صورتشون هم که سفید برفیه، امیدوارم مثل آفتاب پرست رنگش عوض نشه و در آخر خدا بخیر کنه!

دوستان این سریال Parks and Recreation چطوره؟
دوز ماکیومنتری‌اش به اندازه آفیس غلیظه؟ چون کشش چنین چیزی رو دیگه ندارم! Cringe comedy آفیس هم یکم برای من زیادی بود. نمیخوام توی یک سریال چند ده قسمتی دیگه تکرارش کنم.
یه چند تا کلپی از این شخصیت هایی که نیک آفرمن و آبری پلازا بازی میکنند، تو یوتیوب دیدم و ازشون خوشم اومد. Dry Humor بامزه‌ای داشتند.

View attachment 269632 View attachment 269633

بشین Party Down رو ببین؛ کوتاه هم هست! فصل سوم (ریوایو) چند ماه دیگه میاد.

بشین Party Down رو ببین؛ کوتاه هم هست! فصل سوم (ریوایو) چند ماه دیگه میاد.
دیدمش چند هفته پیش!
خیلی خوب بود! یادمه یکی دو سال پیش تعریفش رو رکده بودی همینجا.
ماهپیش که Severance رو دیدم؛ گفتم یه سری به کارنامه اندرو اسکات بزنم، دیدم اااا پارتی!
کار خیلی خوبی بود.

• Like
Reactions: Origami 2008
ایده های سرپرست جلوه های ویژه سریال شاهکار و کنسل شده رزیدنت اویل برای فصل دوم

یک تایرنت فیلی را از وسط ۲ نصف میکند.

دیگر تایرنت RPG به وسط سینه اش میخورد، اما زنده می ماند!

شیوع زامبی در برج خلیفه

کوسه ای آلوده به ویروس که نیمی از سرش منفجر شده است و بی وقفه بدنبال شخصیت اصلی است!

یک مندریل (نوعی بوزینهٔ درشت‌اندام آفریقایی) در اندازه کینگ کونگ در سان فرانسیسکو

قلبم شکست؛ خیلی نامردی نتفلیکس :D :((

View attachment lol.mp4

من 1883 رو دیدم! فوق العاده بود.
فقط اینکه بعدش رفتم در مورد سری اصلی تحقیق کردم اصلا فازشون زمین تا آسمون فرق داره!

اون در مورد یک خانواده که فاز مافیا دارند هست.

از بازیگر های اصلی همون گفته بوده اون رو نگاه نمیکنه و خوشش نمیاد.:D

• Love
Reactions: Anakin
این 1883 بعد یه فصل کنسل شده درسته ؟
مینی سریال و spin-off سریال Yellowstone بود.
سه تا spin-off دیگه هم در دست ساخت هست: ۱۹۲۳ و ۶۶۶۶ و 1883: The Bass Reeves Story
سریال اصلی (داستانش در عصر حاضر میگذره) چهارفصلش اومده و واسه فصل پنجم تمدید شده.

یعنی نرم سراغش؟
بد که نیست خوبه ولی اندازه 1883 اصلا خوب نیست، فازش کلا فرق داره! اینجا خانواده یک فاز مافیایی دارند، بعد چهار فصل هم داره. داستان اصلا کشش این این همه فصل رو نداره. اصلا یکی از بازیگر های اصلی 1883(همون پیرمرده) گفته بود اصلا با Yellowstone نمیکنه.:دی

• Smile
Reactions: Anakin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or