TV Center

یه قسمت از the wire دیدم. چقدر آشنا میزد. قبلا از تلویزیونی جایی پخش شده بوده؟:-"

شاید از شبکه افق پخش می‌شده و شما زودتر از ما از این تحفه گران‌بها برخوردار شد‌ه‌اید. 8-| این شبکه حتی شخصیت عمر را از گناهان مصون نگه داشته و به احتمال فراوان
شما ورژن عمر «هدایت شده به راه راست» را در تلویزیون دیده‌اید! بعد از اتمام سریال، احتمالا «مختارنامه» پخش می‌شده است. :D

پی‌نوشت: اگر منظورتون تلویزیون صدا و سیما است که باید بگویم اشتباه زدید اما سریال The Wire توسط تیم دوبلور فیلیمو کامل دوبله شده است. دوبله بسیار ضعیفی هم دارد؛ اصلا قابل قیاس با دوبله «فرار از زندان»، «بریکینگ بد»، «نارکوها» و BCS نیست!

آخرین ویرایش:
شاید از شبکه افق پخش می‌شده و شما زودتر از ما از این تحفه گران‌بها برخوردار شد‌ه‌اید. 8-| این شبکه حتی شخصیت عمر را از گناهان مصون نگه داشته و به احتمال فراوان
شما ورژن عمر «هدایت شده به راه راست» را در تلویزیون دیده‌اید! بعد از اتمام سریال، احتمالا «مختارنامه» پخش می‌شده است. :D

پی‌نوشت: اگر منظورتون تلویزیون صدا و سیما است که باید بگویم اشتباه زدید اما سریال The Wire توسط تیم دوبلور فیلیمو کامل دوبله شده است. دوبله بسیار ضعیفی هم دارد؛ اصلا قابل قیاس با دوبله «فرار از زندان»، «بریکینگ بد»، «نارکوها» و BCS نیست!
نه بیشتر منظورم شبکه چهار بود چون سریال قدیمی هست و اون موقع هم از این کارها میکردن که سریال با اسم دیگه پخش کنن یا یه فصل رو تبدیل به فیلم سینمایی کنن و پخش کنن :D منم یه ده سالی هست که دیگه فقط بعضی از مستندها رو از تلویزیون میبینم و فیلم و سریال ها رو ترجیع میدن زبان اصلی دانلود کنم :-"
البته احتمال هم داره که سال ۸۹ که تازه نت adsl گرفته بودم دانلودش کرده باشم و بعد که دیدم هیجان نداره حذفش کرده باشم :-"

نه بیشتر منظورم شبکه چهار بود چون سریال قدیمی هست و اون موقع هم از این کارها میکردن که سریال با اسم دیگه پخش کنن یا یه فصل رو تبدیل به فیلم سینمایی کنن و پخش کنن :D منم یه ده سالی هست که دیگه فقط بعضی از مستندها رو از تلویزیون میبینم و فیلم و سریال ها رو ترجیع میدن زبان اصلی دانلود کنم :-"
البته احتمال هم داره که سال ۸۹ که تازه نت adsl گرفته بودم دانلودش کرده باشم و بعد که دیدم هیجان نداره حذفش کرده باشم :-"

سریال دو الی سه شخصیت هم‌جنس‌گرا دارد که نقش محوری هم نیستند (عمر یکی‌اش) و قابل حذف هم نیستند. یک فصل به طور کامل روی پرونده قاچاق ج*سی انسان تمرکز دارد و .... تلویزیون صدا و سیما پس از پزشک دهکده، از پخش سریال‌های آمریکایی منصرف شد و بیشتر به سمت پخش سریال‌های آبدوغ خیاری ایتالیایی، استرالیایی (پرستاران، دایره جنایی)، کانادایی و بریتانیایی (ترنسپورتر، خط سایه) رفت تا اینکه شبکه نمایش اومد و سریال فرار از زندان برای نخستین بار از تلویزیون پخش کرد (فکر کنم عید 96 بشه).

آخرین ویرایش:
آپدیت نمرات فصل اول House of the Dragon

🍅 Rotten Tomatoes: 78%
(از 140 نقد)

Ⓜ️ Metacritic: 68/100
(از 25 نقد)

Los Angeles Times: 90
Collider: 83
The Telegraph: 80
The Guardian: 80
Entertainment Weekly: 75
variety: 70
Vanity Fair: 70
IndieWire: 67
Empire: 60
The Hollywood Reporter: 60
Time: 60
The New York Times: 50​

حقیقتش با وضعیت فعلی جهان فقط نمره IMDB برام ملاکه و نقد ها ذره ای ارزش ندارن
نکته‌ی جالبی بود!
هر چند ادم نباید به این نمرات و نقدها زیاد وابسته بشه اما ببین دنیا توی همین یک دهه به کجا رسیده که الان خیلی‌ها دیگه نمره ی منتقدین براشون مهم نیست، چون متر و معیار کلاً شده یه چیزایی که همه می‌دونیم و Imdb و نظر همون مخاطب عامه مهم‌تر از آب دراومده! بیایم دعا کنیم تا چند سال دیگه اون مخاطبی هم که توی Imdb نمره میده به مرور زمان ذهنش شست و شو نشه به صورت کامل!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or