TV Center

پیتر گولد پس از پایان BCS: اکنون از مخاطبان می‌خواهم که سریال Breaking Bad را با یک نگاه تازه تماشا کنند.
دقیقا من یه برنامه دارم که دوباره برم سراغ BB و بعد دوباره سراغ BCS. واقعا ترجیح می‌دم اینا رو دوباره ببینم تا این سریال‌های در حال پخش رو.

دقیقا من یه برنامه دارم که دوباره برم سراغ BB و بعد دوباره سراغ BCS. واقعا ترجیح می‌دم اینا رو دوباره ببینم تا این سریال‌های در حال پخش رو.

با دیدن دوباره BB توجه‌مون به ساول گودمن چند برابر میشه. اینکه دیگه میدونیم که او تنها یک شخصیت فرعی نیست.

Jimmy McGill: Fact is, Walter White couldn't have done it without me.

آخرین ویرایش:
اول کدوم و باید دید؟
BB
کلا اکثر فیلم و سریال ها رو باید به ترتیب زمان ریلیز دید مگر موارد خیلی خاص. حتی اگر پریکوئل باشن
BCS هم یه سری رفرنس داره به BB که پیش فرض اینه شما قبلا اونو دیدی

اول کدوم و باید دید؟
به ترتیب ریلیز ببین.
با اینکه بخش زیادی از BCS قبل از BB جریان داره اما اگه زودتر ببینی کلی از سورپرایز های BB واست اسپویل میشه، به علاوه کلی نکات ریز و جزئیات تو BCS هست که باید BB رو دیده باشه تا متوجه بشی.

یک هفته بدون Better Call Saul ...

هنوز نتونستم به سمت یک اثر غیر «بریکینگ بدی» سوق پیدا کنم.:-w تنها گوش دادن آهنگ 1977 آنا تیخوکس حالمو خوب می‌کنه.

این ویدئو تقسیم می‌شود به طرفداران BB WORLD:

پی نوشت: اپیزود Shotgun یکی از آندریت‌ترین اپیزودهای تاریخ تلویزیون است.

من اپیزودی از BCS که خیلی بهش برمیگردم، Chicanery هست. بازی مایکل مک کین استثنایی هست اونجا.

زیبایی رابطه جیمی و چاک اینه که تمام حرف هایی که راجع به هم میزنن درسته، اما هیچکدوم نمیتونن ایرادای خودشون رو ببینن.

1- 30 (The Wire)
2- Face Off (Breaking Bad)
3- International Assassin (Leftovers)
4- The Longest Day (Sneaky Pete)
5- Six Minutes (The Killing)
6- Part 17 (Twin Peaks)
7- The Deposition (The Office)
8 - Chicanery (Better Call Saul)
9 - The Beach (The Night of)
10 - Pine Barrens (The Sopranos)
11- The Chamelot (Narcos Mexico)
12 - Part 11 (Bloodline)
13- Days Gone Bye (The Walking Dead)
14- Weirdmageddon 3: Take Back the Falls (Gravity Falls)
15- Shotgun (Breaking Bad)
16- ّFish Out of Water (Bojack Horseman)
17- Battle of Bastards (GOT)
18- Dead Reckoning (Person of Interest)
19 - Go (Prison Break)
20 - The Killing Box (Prison Break)
22- The Lesson (The Hustle)
23- The Surrender (Low Winter Sun)
24- I have Just Decided (The Newsroom)
25- The Fool (Too Old to Die Young)
26- The Suitcase (Mad Men)
27 - سربازی / اجباری (شب‌‌های برره) :D

آخرین ویرایش:
خب یک اشتباهی که کردم این بود نشستم Severance ـو دیدم :D قشنگ از اون سریالاس که باید 3-4 فصل رو هم شده باشه بعد بری سراغش از بس داستان آروم جلو میره!
یکی از خفن ترین ایده ها رو داره، فضاهای اعتیاد آور و بازیگرای خیلی خوبی هم داره فقط ریتم بنظرم زیادی کنده، کندشم جوری نیست که تایمو بزاره به شخصیتا و دیالوگا بپردازه فقط داستانو کند پیش میبرن و آمادش میکنن واسه 2 اپیزود آخر.
امیدوارم فصل بعدی بیشتر رو شخصیتا تمرکز کنن، البته شایدم چون بعد BCS نشستم دیدم انتظاراتم زیادی بالاس :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or