TV Center

آقا این وست ورلد سیزن 4 آمد و رفت بنده خدا ...!!! فک کنم همه دراپ کردن...!!! البته زیر سایه سنگین BCS بود فک کنم . به نظرم فصل 4 وست ورلد so so بود هم خوب بود هم نه خیلی خوب. این جوری که بوش میاد هم فصل بعد داستان تمومه دیگه.

سه تا سریال مثال زدی که همه‌اش محصول شبکه FX بوده است؛ همین جانب‌داری مشخص است که وایر بهترین اندینگ تاریخ تلویزیون برایت تلقی نمی‌شود! :D فصل پنجم و پایانی The Wire بهترین چیزی است که دیده‌ام؛ کسی را اینجا ندیده‌ام (البته به جز شما) که از پایان The Wire ناراضی باشد یا غر بزند؛ اپیزود -30- بهترین و عاقلانه‌ترین Closure برای دنیای جرم و جنایت بالتیمور است.:D

پی‌نوشت: کاربران مدام بین BB و BCS بر سر بهترین Closure یونیورس گیلیگان، تعارف تکه پاره می‌کنند. من احساس می‌کنم که در حق El Camino دارد ظلم می‌شود.:D به نظر من El Camino اصلی‌ترین پایان‌بندی دنیای گیلیگان است. تعیین و تکلیف شخصیت پینکمن به مراتب بسیار مهم‌تر از ساول گودمن بوده است؛ شاید تعدادی به دلیل مشکل داشتن با آرون پاول، دوست ندارند ال کامینو را به عنوان اصلی‌ترین پایان این یونیورس تلقی کنند.

اگر کسی می‌خواهد یونیورس گیلیگان را از ابتدا ببیند، بهتر است با این ترتیب تماشا کند:

Breaking Bad
Better Call Saul
El Camino
من تمام سریال‌های تاریخ را ندیده‌ام که بتوانم بهترین پایان‌بندی آن را انتخاب کنم؛ اما به‌راستی که پایان‌بندی «وایر» را نمی‌توانم حتی جزء 10تای برتر هم قرار دهم. باشد که خدایان تلویزیون ما را مورد عفو خود قرار دهند :دی

کیفیت سریال و یا پایان‌بندی هم ربطی به شبکه نداره، که بخوای روـش تعصب هم داشته باشی؛ حالا در این خصوص FX موفق‌تر عمل کرده. همون‌طور که گفتم Homicide هم از The Wire بهتره؛ حالا اون برای شبکۀ NBC بود که کسی قبول‌ش نداره، اون‌یکی برای HBO که خیلی‌ها خدا می‌دونن‌ش.

پایان سریال BCS شاید جزو معدود پایان های خوبی که در سریال ها دیدم.
البته از نظر حقیر اون پنج دقیقه آخر سریال باید رنگی میبود که نشان دهنده تغییر دنیای جیمی باشه.

این چند سال که پیگیرش بود جزو تاثیر گذارترین سریال هایی بود که دیدم. دلم خیلی برای دنیاش تنگ میشه، اگه سریال دیگه ای سراغ دارین که بتونه جایگزینش بشه، قدیمی یا جدید حتما معرفی کنین.

آ
پایان سریال BCS شاید جزو معدود پایان های خوبی که در سریال ها دیدم.
البته از نظر حقیر اون پنج دقیقه آخر سریال باید رنگی میبود که نشان دهنده تغییر دنیای جیمی باشه.

این چند سال که پیگیرش بود جزو تاثیر گذارترین سریال هایی بود که دیدم. دلم خیلی برای دنیاش تنگ میشه، اگه سریال دیگه ای سراغ دارین که بتونه جایگزینش بشه، قدیمی یا جدید حتما معرفی کنین.
آتیش سیگاری که جیمی با کیم می‌کشید رنگی بود.

کرکتر ها و داستان و روایت فصل 2 وایر رو خیلی دوست دارم، اما فصل 3 به نظرم با اختلاف بهترین فصله، اصن خفن تر از ماجراهای همستردام هم داریم ؟:D
فصل 4 هم انصافا خیلی خفنه، با این حال منم با فصل اخر از همه کمتر حال کردم، حتی کمتر از فصل 1 که هنوز سریال جا نیفتاده بود، البته اندینگ بدی نداشت و به نظرم تا حدودی برای همچین سریال جدی و واقع گرایی خوب و منطقی بود، اما در مجموع وقتی فصل اخر رو کنار بقیه فصل ها قرار میدم، میتونم بگم از همه کمتر دوسش دارم...

لیندلوف: سریال Lost باید در همان فصل چهارم به پایان می‌رسید.

Damon Lindelof Regrets ‘Lost’ Not Ending After 4 Seasons — and Wishes Marvel ‘Made Less’ Too
سه فصل اول Lost واقعاً حیرت‌انگیز بودن! یعنی بین کل چیزهایی که از فیلم و سریال تا کتاب و بازی تجربه کردم، شاید توی Top 5 قرار بگیرن. ولی از فصل چهارم به تدریج به فنا رفت و هی افت کرد و آخرش هم که...
شاید توی اقلیت باشم، ولی از نظر من فصل‌های آخر Lost و پایانش از Game of Thrones (به عنوان نماد سریالی که افت می‌کنه و بد تموم می‌شه) هم ضعیف‌تر بود. حداقل Game of Thrones یه سری چیزهای جالب داشت و حتی همین پایانش هم اگه انقدر هول‌هولکی نمی‌شد، به نظرم چیز بدی نبود و بیشترین مشکل توی نحوه روایت و یه سری اتفاقات سریع و بی‌مقدمه بود تا اصل داستان. ولی Lost برای من یه جوری سقوط کرد که لذت نیمه‌ی اولش هم کوفتم شد. :|
ولی چقدر دوست دارم یه روزی دوباره یه چیزی شبیه این سریال با اون فضای پُر راز و رمز بسازن. البته یه تلاش‌هایی این طرف و اون طرف بوده، ولی اون طور که شنیدم هیچ‌کدوم به چند کیلومتری Lost هم نمی‌رسن.
یه سریال شبیه The X-Files یا Fringe هم می‌خوام. :D این مدل سریال‌های علمی تخیلی (که یه داستان اصلی دارن و کلی داستان فرعی) اگه خوب ساخته بشن خیلی پتانسیل دارن، ولی انگار دیگه کسی حال و حوصله ساختن‌شون رو نداره یا می‌ترسه شکست بخوره.

یه سریال شبیه The X-Files یا Fringe هم می‌خوام. :D این مدل سریال‌های علمی تخیلی (که یه داستان اصلی دارن و کلی داستان فرعی) اگه خوب ساخته بشن خیلی پتانسیل دارن، ولی انگار دیگه کسی حال و حوصله ساختن‌شون رو نداره یا می‌ترسه شکست بخوره.
به این لیست Flash Forward هم باید اضافه کرد.
بنده خداها 15-10 سال زودتر ساختنش.
============
باز خوبه lost تموم شد که یکی چندسال بعد بیاد بگه باید زودتر تموم میشد.
Walking dead نه تنها تموم نمیشه، نسخه های فرعی هم ازش میسازن.
بدبختی اینکه با ارتباط دادن داستان کلی باید اونهارو هم دنبال کنی.

WD باید با فصل سوم و تو اوج تموم میشد.

• Like
Reactions: Dinosaur
سه فصل اول Lost واقعاً حیرت‌انگیز بودن! یعنی بین کل چیزهایی که از فیلم و سریال تا کتاب و بازی تجربه کردم، شاید توی Top 5 قرار بگیرن. ولی از فصل چهارم به تدریج به فنا رفت و هی افت کرد و آخرش هم که...
شاید توی اقلیت باشم، ولی از نظر من فصل‌های آخر Lost و پایانش از Game of Thrones (به عنوان نماد سریالی که افت می‌کنه و بد تموم می‌شه) هم ضعیف‌تر بود. حداقل Game of Thrones یه سری چیزهای جالب داشت و حتی همین پایانش هم اگه انقدر هول‌هولکی نمی‌شد، به نظرم چیز بدی نبود و بیشترین مشکل توی نحوه روایت و یه سری اتفاقات سریع و بی‌مقدمه بود تا اصل داستان. ولی Lost برای من یه جوری سقوط کرد که لذت نیمه‌ی اولش هم کوفتم شد. :|
ولی چقدر دوست دارم یه روزی دوباره یه چیزی شبیه این سریال با اون فضای پُر راز و رمز بسازن. البته یه تلاش‌هایی این طرف و اون طرف بوده، ولی اون طور که شنیدم هیچ‌کدوم به چند کیلومتری Lost هم نمی‌رسن.
Leftovers
در خدمت شماست
البته اگر ندیده باشی

سه تا سریال مثال زدی که همه‌اش محصول شبکه FX بوده است؛ همین جانب‌داری مشخص است که وایر بهترین اندینگ تاریخ تلویزیون برایت تلقی نمی‌شود! :D فصل پنجم و پایانی The Wire بهترین چیزی است که دیده‌ام؛ کسی را اینجا ندیده‌ام (البته به جز شما) که از پایان The Wire ناراضی باشد یا غر بزند؛ اپیزود -30- بهترین و عاقلانه‌ترین Closure برای دنیای جرم و جنایت بالتیمور است.:D

پی‌نوشت: کاربران مدام بین BB و BCS بر سر بهترین Closure یونیورس گیلیگان، تعارف تکه پاره می‌کنند. من احساس می‌کنم که در حق El Camino دارد ظلم می‌شود.:D به نظر من El Camino اصلی‌ترین پایان‌بندی دنیای گیلیگان است. تعیین و تکلیف شخصیت پینکمن به مراتب بسیار مهم‌تر از ساول گودمن بوده است؛ شاید تعدادی به دلیل مشکل داشتن با آرون پاول، دوست ندارند ال کامینو را به عنوان اصلی‌ترین پایان این یونیورس تلقی کنند.

اگر کسی می‌خواهد یونیورس گیلیگان را از ابتدا ببیند، بهتر است با این ترتیب تماشا کند:

Breaking Bad
Better Call Saul
El Camino
دارم وسوسه میشم BB رو ببینم!
ببین BCS چیکار کرد!:D

به این لیست Flash Forward هم باید اضافه کرد.
بنده خداها 15-10 سال زودتر ساختنش.
============
باز خوبه lost تموم شد که یکی چندسال بعد بیاد بگه باید زودتر تموم میشد.
Walking dead نه تنها تموم نمیشه، نسخه های فرعی هم ازش میسازن.
بدبختی اینکه با ارتباط دادن داستان کلی باید اونهارو هم دنبال کنی.

WD باید با فصل سوم و تو اوج تموم میشد.
اگه درست یادم باشه، FlashForward رو بعد از یه مدت کنسل کردن، ولی بهش می‌خورد پتانسیل بالایی داشته باشه.
اون The Walking Dead که کلاً تبدیل شده به نماد این قضیه! :دی بدم نمی‌اومد ببینمش و تا یه جاهایی از فصل اول هم رفتم، ولی انقدر ملت فحش می‌دادن به سازنده‌های سریال بابت طولانی شدنش که دیگه منم بی‌خیال شدم! :دی همون خوندن کمیکش بهتر بود و بسی لذت بردم ازش.

Leftovers
در خدمت شماست
البته اگر ندیده باشی
یادمه یه زمانی خیلی معروف شده بود، ولی الکی توی ذهنم بود که اینم کنسل شده! شاید با FlashForward قاتی کرده بودم. :دی
باید یه سری بهش بزنم. الآن دیدم کریستوفر اکلستون هم توش بوده که من توی Doctor Who خیلی باهاش حال می‌کردم!

آقا برید خدارو پیدا کنید :-" :دی حالا دقیق جزئیاتش یادم نیست اما از اندینگ The Wire به قدری لذت بردم که میرفتم ویدئو ها و تحلیلای مردمو در موردش میخوندم کلی نکته جالب از اون اپیزود درآورده بودن، بنظرم بهترین پایان ممکن رو داشت واسه سریال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or