TV Center

اخرین باری که یادمه ساعت 5.30 صبح صفحات تورنت رو تند تند رفرش میکردم تا قسمت جدید سریالی رو دانلود کنم مربوط میشد به فصل اخر لاست.
بتر کال سال هم در مجموع اونقدر خوب بود که این چند قسمت اخرش منو یاد همون دوران قدیم انداخت.

فعلا هنگ کردم و نظری ندارم.

اخرین باری که یادمه ساعت 5.30 صبح صفحات تورنت رو تند تند رفرش میکردم تا قسمت جدید سریالی رو دانلود کنم مربوط میشد به فصل اخر لاست.
بتر کال سال هم در مجموع اونقدر خوب بود که این چند قسمت اخرش منو یاد همون دوران قدیم انداخت.

فعلا هنگ کردم و نظری ندارم.
در حد Breaking Bad تمام شد؟

• Like
Reactions: ce7en44
در حد Breaking Bad تمام شد؟
هر چی بگم اسپویل میشه.

تو اسپویلر میذارم بازم ولی سعی میکنم از داستان چیزی نگم
بنظرم پایانش خاص بود. ممکنه مثل بریکینگ بد نظر همه رو جلب نکنه. اتفاق‌هایی افتاد که باید هر کس برداشت خودش رو بکنه. بنظر من خیلی زیبا و شاعرانه تموم شد. طوری بود که کاملا درخور شخصیت جین/سال/ جیمی بود و کاملا نشون دهنده شخصیتش بود.

دوستان دنبال یه سریال کمدی یا حال خوب کن هستم که با خانمم بشینیم ببینیم فقط جدید باشه تقریبا و خیلی پیچیده یا سنگین هم نباشه از این کمدی های خنکِ خواب آور و فقط منتقد پسند نباشه :D
یه سرچی کردم Barry و Only Murders in the building رو دیدم ظاهرا تاپ هستن . از بین این دوتا کدوم رو دانلود کنم به نظرتون ؟
اگه چیز دیگه ای هم هست بگید . ممنون .

• Like
Reactions: hitman68
دوستان دنبال یه سریال کمدی یا حال خوب کن هستم که با خانمم بشینیم ببینیم فقط جدید باشه تقریبا و خیلی پیچیده یا سنگین هم نباشه از این کمدی های خنکِ خواب آور و فقط منتقد پسند نباشه :D
یه سرچی کردم Barry و Only Murders in the building رو دیدم ظاهرا تاپ هستن . از بین این دوتا کدوم رو دانلود کنم به نظرتون ؟
Only Murders in the building فصل اول قشنگی داشتولی فصل دومش رو اونقدر دوس نداشتم

• Like
Reactions: Scαrface
منم Ted Lasso اضافه کنم.
حال خوب کن ترین سریالی هست که دیدم.

یکی از لذت بخش ترین بخش های این اپیزود برخورد متفاوت مایک و والتر با یه سوال سادس، مایک هیچ مشکلی با یکم تفکر درباره گذشته پر اشتباهش نداره، ولی والت کلا سوال رو از پایه زیرسوال میبره:))
و وقتی سال ازش درباره حسرت و پشیمونیاش پرسید والت یه لحظه به ساعتی که جسی بهش هدیه داده بود خیره شد:(:(

چند لحظه ماندگار در اپیزود پایانی بود؛ ملاقات جیمی با ماری و سکانس اتوبوس و یکصدا خواندن Better Call Saul توسط زندانیان؛ شاید یکی از بهترین سکانس‌های تاریخ تلویزیون لقب گیرد. جیمی آدم مهمی نبود اما در دادگاه طوری اعتراف کرد که او مسترمایند امپراطوری والتر وایت بوده است. این نگرش گولد از آغاز اپیزود دهم به بعد بوده است، هرچند من این نگرش را دوست نداشتم. پایانی توام با فلش بک‌های نوستالژیک و تاحدودی فن سرویس؛ گولد و وینس کار قضاوت در مورد شخصیت چند بعدی جیمی/ساول/جین را بر عهده مخاطبان گذاشته است. آیا او مرد بدی بوده است؟ برای پاسخ این سوال باید فصل اول سریال را دوباره مشاهده کنید

آخرین ویرایش:
آدم دوس داره بعضی سریال ها تا آخر عمرش در حال پخش باشن، bcs هم یکی از همون سریال ها بود.
5 دقیقه آخر سریال و اون قطعه بی نظیری که نواخته شد کاری کرد بغضم بترکه، نمیدونم چرا اینقدر نارحت شدم ولی احتمالا بخشیش به خاطر جیمی بود و بخشیش به خاطر تموم شدن سریال.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or