Origami 2008
عضو تحریریه
سریال قشنگی هست دیروز تعطیل بود یه کله نشستم دیدمش واقعا چسبید موضوعش هم به نسبت جدید بود و روابط انسانی رو هم خوب نمایش میدادسریال «بازی ماهی مرکب» (Squid Game) که در حال تبدیل شدن به پربینندهترین عنوان تلویزیونی تاریخ نتفلیکس است، به حدی محبوبیت پیدا کرده که علاوه بر رشد سهام نتفلیکس به بالاترین حد تاریخ خود، سبب شده یک کمپانی ارائه دهنده اینترنت کره با افزایش ترافیک مصرفی کاربران از نتفلیکس شکایت کند.
دو فصل اول بهتر بودن. فصل سوم کیفیت نویسندگی یکم افت کرد و بعضا تکراری و بیمنطق شد در مجموع به نظرم یکی از بهترین کارای تینیجریه.این SEN Education چطوریه دوستان؟ ارزش داره ببینیم؟
امیداورم فصل چهارم، فصل آخرش باشه.SX Education بنظرم فقط فصل اولش هدف اصلی سریالو دنبال میکرد بعدش که دیدن رومنس تینیجری بیشتر جواب میده کلا زدن تو اون فاز که از سیزن دو تا اینجا هم فقط کش دادن رومنسشو.
بازم بنظرم سریال اوکیی هست بخاطر بازیگرا و شخصیتاش ولی بخوان ادامه بدن ستینگشو باید تغییر بدن یا هم تمومش کنن بره.
SX Education فصل سوم به شدت مشکل نویسندگی داره. از قسمت 4 کلا سریال از هم میپاشه و دیالوگ ها و شخصیت ها به طرز احمقانهای میرن جلو. سریال خیلی خاصی نیست، تابو شکن نیست و انقلابی و این چیزها که بهش میگن نمیدونم واقعا از روی چه چیزی هست، من فکر میکنم هیچ کودوم این ها نیست. فصل سوم حتی خندهدار هم نیست. موضوعاتی که انتخاب کرده جالبه ولی فصل سوم مثل یه تور تفریحی هست و مجالی برای هیچی نیست. بعضی کاراکترها که فصل سوم پرداخت خوبی داشتن تو فصل سوم فقط یه بار اضافی هستند و شما صحنه های مربوطه بهش رو اسکیپ کنید هیچی رو تا اخر سریال از دست نمیدید.
بازیگرهای سریال واقعا با استعداد هستند و تو این مورد نت فلیکس عالی عمل کرده.
Bia2Movie ترجمه کردهدوستان از اونجایی که Squid game کره ای هست و تیم های ترجمه عادی اون رو زیرنویس نکردن، بهترین زیرنویس مال گروه KTteam هست که صحیح و بدون غلط و مشکلات نگارشی انجامش دادن.
من زمانی که سریال رو دیدم اینقدر تو دنیا نترکونده بود... فقط تیم های کره ای دوست زده بودن تو کارش...Bia2Movie ترجمه کرده