TV Center

سریال «بازی ماهی مرکب» (Squid Game) که در حال تبدیل شدن به پربیننده‌ترین عنوان تلویزیونی تاریخ نت‌فلیکس است، به حدی محبوبیت پیدا کرده که علاوه بر رشد سهام نت‌فلیکس به بالاترین حد تاریخ خود، سبب شده یک کمپانی ارائه دهنده اینترنت کره با افزایش ترافیک مصرفی کاربران از نت‌فلیکس شکایت کند.
سریال قشنگی هست دیروز تعطیل بود یه کله نشستم دیدمش واقعا چسبید موضوعش هم به نسبت جدید بود و روابط انسانی رو هم خوب نمایش میداد
ارزش دیدن رو داره

Se* education :
فصل یک و دو خوب . فصل آخر حال نکردم
بازی ماهی مرکب ( squid game ) : خوب بود . قسمت دو تا مونده به آخر ( گانبو) عالی بود
پرسش : این «حمله به تایتان » تا آخر همینقدر پر حرفه ؟
این همه تعریف کردن ازش چند قسمت اول رو دیدم . یه سری بچه که گنده تر از دهنشون حرف میزنن .

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

این SEN Education چطوریه دوستان؟ ارزش داره ببینیم؟
دو فصل اول بهتر بودن. فصل سوم کیفیت نویسندگی یکم افت کرد و بعضا تکراری و بی‌منطق شد‌ در مجموع به نظرم یکی از بهترین کارای تینیجریه‌.

^^
حرفای 2 تا دوست بالایی تایید میشه، فصل اول se x education خوب بود و ارزش دیدن داره، فصل دوم یه مقدار تکراری شد ولی در کل بدک نبود، فصل سوم هم فقط تکرار مکررات و شیر دوشی مانند بود به نظرم، من نصفه ولش کردم.
کلا باید از دبیرستان میشیدن بیرون همون فصل قبلی...

SX Education بنظرم فقط فصل اولش هدف اصلی سریالو دنبال میکرد بعدش که دیدن رومنس تینیجری بیشتر جواب میده کلا زدن تو اون فاز که از سیزن دو تا اینجا هم فقط کش دادن رومنسشو.
بازم بنظرم سریال اوکیی هست بخاطر بازیگرا و شخصیتاش ولی بخوان ادامه بدن ستینگشو باید تغییر بدن یا هم تمومش کنن بره.

SX Education بنظرم فقط فصل اولش هدف اصلی سریالو دنبال میکرد بعدش که دیدن رومنس تینیجری بیشتر جواب میده کلا زدن تو اون فاز که از سیزن دو تا اینجا هم فقط کش دادن رومنسشو.
بازم بنظرم سریال اوکیی هست بخاطر بازیگرا و شخصیتاش ولی بخوان ادامه بدن ستینگشو باید تغییر بدن یا هم تمومش کنن بره.
امیداورم فصل چهارم، فصل آخرش باشه.

• Like
Reactions: majidred2011
SX Education فصل سوم به شدت مشکل نویسندگی داره. از قسمت 4 کلا سریال از هم میپاشه و دیالوگ ها و شخصیت ها به طرز احمقانه‌ای میرن جلو. سریال خیلی خاصی نیست، تابو شکن نیست و انقلابی و این چیزها که بهش میگن نمیدونم واقعا از روی چه چیزی هست، من فکر میکنم هیچ کودوم این ها نیست. فصل سوم حتی خنده‌دار هم نیست. موضوعاتی که انتخاب کرده جالبه ولی فصل سوم مثل یه تور تفریحی هست و مجالی برای هیچی نیست. بعضی کاراکترها که فصل اول و دوم پرداخت خوبی داشتن تو فصل سوم فقط یه بار اضافی هستند و شما صحنه های مربوطه بهش رو اسکیپ کنید هیچی رو تا اخر سریال از دست نمیدید.
بازیگرهای سریال واقعا با استعداد هستند و تو این مورد نت فلیکس عالی عمل کرده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pouryar21
SX Education فصل سوم به شدت مشکل نویسندگی داره. از قسمت 4 کلا سریال از هم میپاشه و دیالوگ ها و شخصیت ها به طرز احمقانه‌ای میرن جلو. سریال خیلی خاصی نیست، تابو شکن نیست و انقلابی و این چیزها که بهش میگن نمیدونم واقعا از روی چه چیزی هست، من فکر میکنم هیچ کودوم این ها نیست. فصل سوم حتی خنده‌دار هم نیست. موضوعاتی که انتخاب کرده جالبه ولی فصل سوم مثل یه تور تفریحی هست و مجالی برای هیچی نیست. بعضی کاراکترها که فصل سوم پرداخت خوبی داشتن تو فصل سوم فقط یه بار اضافی هستند و شما صحنه های مربوطه بهش رو اسکیپ کنید هیچی رو تا اخر سریال از دست نمیدید.
بازیگرهای سریال واقعا با استعداد هستند و تو این مورد نت فلیکس عالی عمل کرده.

سریالهای انگلیسی همیشه همینقدر لوس و نچسب هستند . من یکی که اصلا با اون لهجه غلیظشون نمیتونم فیلم و سریالهاشون رو تحمل کنم

اصلا با سریال های فاز دوم و سوم نتفلیکس حال نمی کنم. فکر کنم پس از پایان یافتن اوزارک و نارکوها، با مسیری که نتفلیکس داره میره و به هیچ پروژه ای هم نه نمیگه، قید سریال های این شبکه رو بزنم.

پ.ن: خدایش سریال های فاز اول نتفلیکس یه چیز دیگست.

این Midnight Mass با اینکه در حد Haunting of the hill house و Bly manor نبود اما کاملا ارزش دیدن رو داشت بنظرم.
mike flanagan یک خوبیی که داره کار تکراری انجام نمیده و تنوع تو کاراش دیده میشه، با موفقیت Hill house میتونست یک سره همون فرمول و تکرار کنه و احتمال زیاد هم موفق میبود ولی Bly Manor با اینکه فک میکردیم شبیه Hill house باشه اما مسیر متفاوتی رو رفت اینجا هم کلا با اینکه تمرکز روی شخصیتا و روابط خانوادگیشون مثل همیشه هست اما موضوع جالب و متفاوتی رو دنبال میکنه.
اتمسفر و فضاش حرف نداره و تو این زمینه مثل بقیه کاراش چیزی کم نزاشته، تازه که شروع کرده بودم میگفتم چرا اینقد حال و هواش منو یاد Salem's Lot ـه استیون کینگ میندازه که بعدا فهمیدم خیلی بیشتر از اینا شباهت هست و رفرنس از Salem's lot ـم توش وجود داره.

بزرگترین نکته منفیش دیالوگاش بود که تایمینگش خیلی عجیب غریب بود :| بیش از حد طولانی میشد بعضی از دیالوگا و در خیلی از مواقع هم کاملا بیجا بود، کافی بود یکی یک سوال ساده بپرسه تا طرف مقابلش شروع کنه داستان زندگیشو از 0 تعریف کردن، چندبار فک کردم طرف الان میخواد داد بزنه Just shut the f* up از بس که طولانی شد جوابش:))
غیر از این بنظرم داستانش، بازیگراش و فضاش اونقدی خوب بودن که راضی نگه داره آدمو.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or