TV Center

این Ted Lasso هم سریال قشنگیه. در کل اخیرا سریال‌های Apple TV که نگاه کردم اکثر جذبم کردن. Mythic Quest، See، Ted Lasso.
برعکس هر چی روی Netflix دیدم.
امازون هم با Boys و Bosch راضی نگهم داشته.
این Mythic Quest برای من شدیدا ناامیدکننده بود! ۶ اپیزود دیدم و فقط با یه اپیزودش حال کردم. انتظارم از خالق It's Always Sunny بیشتر بود.

این Mythic Quest برای من شدیدا ناامیدکننده بود! ۶ اپیزود دیدم و فقط با یه اپیزودش حال کردم. انتظارم از خالق It's Always Sunny بیشتر بود.
واسه منی که هم عاشق گیمم هم شغلم تو حوزه تکه جذاب بود. هر چند به کرونا خوردن و بعدشم بد جمع کردن داستان رو ولی کلیت موضوع خوبی بود واسه سریال ساختن.
هر چند منم قبول دارم اصلا قوی نبود. ولی پتانسیلشو داشت.

هفته‌ی پیش دوباره رفتم یکم گشتم ببینم سریالی مثل Louie پیدا می‌کنم یا نه، که خب طبق معمول ناموفق بودم. اما یه سریال پیدا کردم به اسم Wilfred، و تا اینجای کار (اواسط فصل یک) از یافته‌ی خود راضیم. :D
همین الان فصل اولش تموم شد و واقعا باورم نمی‌شه تا الان همچین سریال محشری رو ندیده بودم! امیدوارم در ادامه افت نکنه.

ویرایش: الان متوجه شدم یه ورژن استرالیایی هم داره. یکم از اپیزود اولش رو تو یوتوب دیدم. چقدر فرق دارن این دو تا ورژن!‌ :| تفاوتشون رسما ترسناکه!‌ :)) اونم حتما باید ببینم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or