من دیدم اتفاقا خیلی هم ازش خوشم اومده بود و داشتم حال میکردم تا اینکه فصل 2 یکی دو جا احساس کردم داره به یه چی سربسته اشاره میکنه تا اینکه قسمت آخر فصل 2 به طرز غیرمنطقی و بدی معلوم شد. منم دراپش کردمدیروز داشتم کانال های ماهواره رو بالا پایین میکردم دیدم داره قسمت اول سریال atypical رو پخش میکنه خوشم اومد ازش.
کسی دیده این سریال رو؟همه ی قسمتها و فصل هاش جالبه یا بعد داغون میشه؟
آقا دم شما گرم Brooklyn Nine Nine قسمت اولش رو دیدم خیلی حال داد . بازیگراش هم جالب بود تو سریال های مختلف دیده بودم و میشناختم و گلچین خوبیه. بشینم بقیه اش رو هم ببینم چجوریه. همین که با یه قسمت بازیگراش به دلم نشست خودش خیلی خوبه.ببین آفیس از فصل دوم و سوم به بعد بدجوری فوقالعاده میشه. من فصل اول رو تک و توک توی چندین ماه دیدم، ولی فصل دو به بعد کلا دو ماه طول کشید
اگه دنبال کمدی سرگرمکننده میگردی که از اول بگیرتت Brooklyn Nine Nine رو پیشنهاد میکنم. سریالهایی که نوشتی هم خیلی با هم متفاوتن ها، بنشی اکشن خیلی خوب با داستان اوکیه، خیلی سرگرمکنندهستسه تای بعدی درامهای فوقالعاده با کیفیت و خفنیان، ولی بینشون به نظرم بوردواک امپایر یه چیز دیگهست
بعدیها هم به طور کلی خوشساخت و قشنگن، ولی به نظرم اولویت با اون سه تا باشه
![]()
آقا عجب سریال معرکه ای بود اصن دلم نمیخواست تموم بشه کار درست حسابی چند وقت ندیده بودم سریال واسم حس حال gta داشتبه نظر من بشینید Mr Inbetween رو ببینید. تازه هم تموم شده و میتونید یکجا تماشاش کنید
اگر به امتیاز و عدد و اینجور چیزها هم اهمیت میدید، این سریال هم مثل «فلیبگ» هفتوْخردهای بود و وقتی تموم شد، رسید بالای 8.5. شاید هم مثل اون سریال بعد از اتمامش بیوفته سر زبونها. شاید هم نهدر هر صورت این سریال همهچیز داره و حیفه دیده نشه. یکی از بهترین پایانها رو هم داره.
از اینها زیاد حرفی زده نمیشه، ولی به نظر من جزء بهترینهان:آقا عجب سریال معرکه ای بود اصن دلم نمیخواست تموم بشه کار درست حسابی چند وقت ندیده بودم سریال واسم حس حال gta داشتبا شخصیت ریموند حال کردم جایی تا حالا ندیده بودمش بنظر همین کارو فقط انجام داده ولی بازیش عالی بود اگه سریال ناشناخته با این کیفیت سراغ داشتی بازم بگو
یکم زیادی کشش دادن بنظرم بهتره دیگ فصل بعد جمع کنن برهView attachment 219208
فصل هشتم بلک لیست یه سر و گردن از فصل های قبلیش بهتر بود. هم روند داستانی منسجم تری داشت و هم اوج فروپاشی شخصیت های ریموند و الیزابت بخوبی نمایش داده شد. پایان شوکه کننده و متاسفانه ناراحت کننده ای هم داشت.
به نظرم کل جذابیت سریال به خود جیمز اسپیدر و شخصیت ردینگتون هست. باید دید فصل آینده چطور میخوان داستان رو ببرن جلویکم زیادی کشش دادن بنظرم بهتره دیگ فصل بعد جمع کنن بره
با اتفاقی که آخرش افتاد هم نمیدونم فصل بعد چیکار میکنن
من ۵ تا فصل دیدم داستان طوری بود که از مارول هم تخیلی تر بودView attachment 219208
فصل هشتم بلک لیست یه سر و گردن از فصل های قبلیش بهتر بود. هم روند داستانی منسجم تری داشت و هم اوج فروپاشی شخصیت های ریموند و الیزابت بخوبی نمایش داده شد. پایان شوکه کننده و متاسفانه ناراحت کننده ای هم داشت.
تخیلی آره ولی دیگه خداییش از فیلم های مارول و Person of Interest یا این فیلم F9 تخیلی تر نیستمن ۵ تا فصل دیدم داستان طوری بود که از مارول هم تخیلی تر بودداستان قابل پیش بینی . یه نفر و گرفته بودن که مثل آب خوردن جای تبهکارارو پیدا میکرد و سریال بعد چند قسمت گیر کرد توی Loop حوصله سر بر
تخیلی آره ولی دیگه خداییش از فیلم های مارول و Person of Interest یا این فیلم F9 تخیلی تر نیستقابل پیش بینی هم تا حدی درسته، برنده و بازنده از اول مشخصه. ولی توی داستان اصلی این قابل پیش بینی بودن کمی کمرنگ تر میشه و آدم رو بعضی وقتا خوب غافلگیر میکنه. در کل برای سرگرمی خوبه دیگه
![]()
دقیقا همینه. کلا سریال هایی که هر قسمت یه داستان جدا داره و هرزگاهی به داستان اصلی می پردازه اینطوری هستن بنظرممن ۵ تا فصل دیدم داستان طوری بود که از مارول هم تخیلی تر بودداستان قابل پیش بینی . یه نفر و گرفته بودن که مثل آب خوردن جای تبهکارارو پیدا میکرد و سریال بعد چند قسمت گیر کرد توی Loop حوصله سر بر
POI از مورد علاقه های خودم هست و موافقم این سریال روایت داستانی بینظری داشت. چه از نظر شخصیت پردازی و چه پایان بندی بسیار عالی بود. سریال بلک لیست پرداخت زیاد به ساید استوری ها که بعضا هم خیلی معمولی بودن بهش ضربه زد و باعث همین روند تکرار شد و فکر میکنم کش دار شدن این سریال هم بیشتر بخاطر همین ساید استوری های زیاد و بی ارتباط به خط اصلی داستان بود. وگرنه مین استوری این سریال رو میشد تو همون 4 فصل تمومش کرد و به نظرم اگر کار رو میکردن میتونستن با پایان بندی بهتری سریال رو ببندن.POI در زیرژانر علمی تخیلی قرار میگیره و قصه آن به قلم جاناتان نولان عالی و هیجان انگیز است. زیاد هم قصه را کش نداد و با بهترین پایان بندی، سریال را بست. (یکی از بهترین پایان بندی های تلویزیون!) مشکل این جاست که بلک لیست باید خیلی وقت پیش به پایان می رسید. چون به ورطه تکرار افتاده است. بعید است سریالی اکشن و طولانی مثل 24 در شبکه هایی مثل فاکس و ... خلق شود تا برای ده سال هرگز دچار افت و خیز ناشی از کمبود خلاقیت در روایت نشود. فاکس سعی داشت با The Following خلا 24 را پر کند ولی خیلی زود با یک اشتباه در قصه، به بن بست. CBS هم پس از POI نتونست یک سریال اکشن خوب بلند مدت تولید کنه. لیمتلس فرصت داشت اما در اون هم بست. NBC اما چون چیز خوبی در دست نداشت، ترجیح داد همان IP قبلی شو ادامه بده.