اینو بزارم دلتون واسه Atlanta تنگ بشه.
یکی از بهترین صحنه های تلویزیون هست این بنظرم امیدوارم امسال دیگه فصل جدیدو ببینیم تاخیر نخوره، 3 سال بیشتر میگذره از آخرین اپیزود
دوستان فصل اول و دوم سریال Prodigal Son رو با کیفیت 1080p AMZN WEB-DL x265 HEVC 10bit AAC 5.1 Vyndros و حجم 12 گیگ نیم بها کردم برای خودم. اگر کسی خواست بگه براش بفرستم
خب بالاخره مفتکی، آفیس US کلش به دستم رسید. یک رابطه متقابل بین طرفداران این سریال وجود داره:
یک. اگر کسی نسخه بریتانیایی سریال آفیس رو اول دیده باشه، فصل اول نسخه آمریکایی در قیاس با اون، آشغال هست! (من!)
دو. اگر کسی کلا آفیس US رو تموم کرده باشه و بعد بره سراغ آفیس ریکی جرویس، آفیس نسخه بریتانیایی رو آشغال میدونه!
خب بالاخره مفتکی، آفیس US کلش به دستم رسید. یک رابطه متقابل بین طرفداران این سریال وجود داره:
یک. اگر کسی نسخه بریتانیایی سریال آفیس رو اول دیده باشه، فصل اول نسخه آمریکایی در قیاس با اون، آشغال هست! (من!)
دو. اگر کسی کلا آفیس US رو تموم کرده باشه و بعد بره سراغ آفیس ریکی جرویس، آفیس نسخه بریتانیایی رو آشغال میدونه!
فصل اول دقیقا با الهام و سبک یه بریتیش سیتکام ساخته شد که مثلا قرار بود انتقادی باشه به ادارهها و کارهای اداری ولی قطعا جواب نداد و تا حدودی کیفیت لازمو نداشت، از فصل دوم سریال همون روند کلاسیک سیتکامهای آمریکایی رو پیش گرفت.
سلام
قسمت چهارم از فصل سوم Six Feet Under به اسم Nobody Sleeps یکی از بهترین قسمتهای یک سریال تلویزیونی بود که تا عمرم دیدم!
همه چیز تموم! اون خندهای که قسمت باهاش شروع میشه، اون گفتوگوها سر هنر، اون خواب دیدنه و... 10/10 تمام!
اصن بدجور منو گرفت!
اون ترانه لعنتی Turandot: Act III, Nessun dorma نزدیک بود اشک منو دربیاره!
فصل چهارم آفیس رو دوست داشتم. متفاوت تر از فصل های گذشته بود و شورانر میخواست این دفعه مایکل اسکات را از آن Silly Comedy اغراق شده دور نگه دارد و وی وارد بحران های متنوع کند؛ از تبدیل شدن بی عرضه ترین فرد ادارش به کارفرماش، زندگی زناشویی نامیزون و کم شدن تحملش نسبت به بی محلی برخی از کارکنان. همه چی خوب بود. اپیزود The Deposition عالی بود. در کنار اپیزود Back From Vacation (فصل سوم).