TV Center

خب بالاخره مفتکی، آفیس US کلش به دستم رسید. یک رابطه متقابل بین طرفداران این سریال وجود داره:

یک. اگر کسی نسخه بریتانیایی سریال آفیس رو اول دیده باشه، فصل اول نسخه آمریکایی در قیاس با اون، آشغال هست! (من!)
دو. اگر کسی کلا آفیس US رو تموم کرده باشه و بعد بره سراغ آفیس ریکی جرویس، آفیس نسخه بریتانیایی رو آشغال میدونه!

پ.ن: فصل اولم!

خب بالاخره مفتکی، آفیس US کلش به دستم رسید. یک رابطه متقابل بین طرفداران این سریال وجود داره:

یک. اگر کسی نسخه بریتانیایی سریال آفیس رو اول دیده باشه، فصل اول نسخه آمریکایی در قیاس با اون، آشغال هست! (من!)
دو. اگر کسی کلا آفیس US رو تموم کرده باشه و بعد بره سراغ آفیس ریکی جرویس، آفیس نسخه بریتانیایی رو آشغال میدونه!

پ.ن: فصل اولم!
من uk رو ندیدم ولی افیس us دو فصل اول و دو فصل اخرش خوب نیست ولی فصلهای میان این ها عالی هست

• Like
Reactions: Origami 2008
من uk رو ندیدم ولی افیس us دو فصل اول و دو فصل اخرش خوب نیست ولی فصلهای میان این ها عالی هست
نگو آقا نگو :D اتفاقا فصل دوم شاید بهترین فصل کل سریال باشه. البته فیوریت خودم پنج هست.

احساس میکنم من تنها آدم روی کره زمینم که فصل اول آفیس رو خیلی دوس داشتم :D
فصل اول دقیقا با الهام و سبک یه بریتیش سیتکام ساخته شد که مثلا قرار بود انتقادی باشه به اداره‌ها و کارهای اداری ولی قطعا جواب نداد و تا حدودی کیفیت لازمو نداشت، از فصل دوم سریال همون روند کلاسیک سیتکام‌های آمریکایی رو پیش گرفت.

سلام
قسمت چهارم از فصل سوم Six Feet Under به اسم Nobody Sleeps یکی از بهترین قسمت‌های یک سریال تلویزیونی بود که تا عمرم دیدم! :-SS=D>
همه چیز تموم! اون خنده‌ای که قسمت باهاش شروع می‌شه، اون گفت‌وگوها سر هنر، اون خواب دیدنه و... 10/10 تمام! :x :((
اصن بدجور منو گرفت!
اون ترانه لعنتی Turandot: Act III, Nessun dorma نزدیک بود اشک منو دربیاره!

photo_2021-08-22_23-31-35.jpg

پ.ن. حتما این سریال رو ببینید!

فصل چهارم آفیس رو دوست داشتم. متفاوت تر از فصل های گذشته بود و شورانر میخواست این دفعه مایکل اسکات را از آن Silly Comedy اغراق شده دور نگه دارد و وی وارد بحران های متنوع کند؛ از تبدیل شدن بی عرضه ترین فرد ادارش به کارفرماش، زندگی زناشویی نامیزون و کم شدن تحملش نسبت به بی محلی برخی از کارکنان. همه چی خوب بود. اپیزود The Deposition عالی بود. در کنار اپیزود Back From Vacation (فصل سوم).

پ.ن: یعنی استیو کارل رو بگیری، آفیس هیچی نیست!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or