خب خیلی سریال تو این ژانر هست که من ندیدم ! نه انیمیشن نه طنز ! نه بیگ بنگ تیوری و نه خیلی های دیگه که اسمشونا اینجا از بچه ها شنیدم . حالا میرزه office رو ببینم ؟!
خیلی طنز نمیبینم و لویی بنظر من جواهر طنزه ! شاید خیلی ام خنده دار نباشه ولی من این سبک رو خیلی میپسندم .
خب خیلی سریال تو این ژانر هست که من ندیدم ! نه انیمیشن نه طنز ! نه بیگ بنگ تیوری و نه خیلی های دیگه که اسمشونا اینجا از بچه ها شنیدم . حالا میرزه office رو ببینم ؟!
خیلی طنز نمیبینم و لویی بنظر من جواهر طنزه ! شاید خیلی ام خنده دار نباشه ولی من این سبک رو خیلی میپسندم .
لویی واقعا سبک خاصی داره و برای منم مورد علاقه ترین کمدی ای هست که تا حالا دیدم. میشه گفت سبک بلک کامدی یا black humour و حتی mockumentary طور داره.
فکر کنم نزدیکترین چیزی که تابحال به لویی دیدم شاید Fleabag باشه دو فصل شش قسمتی هست و کوتاه. میتونید امتحانش کنید شاید به دلتون نشست!
اگه Louie رو دوست داشتید اتفاقا یه نسخه خوب و زنانهاش هست که Better Things نام داره ساخته شده توسط Pamela Aldon و کمک خود لویی. کیفیت سریال هم عالیه و اتفاقا فصل جدیدش تازگیا اومده بود. قطعا کسایی که لویی رو دیدن Pamela رو میشناسن و میدونن چقدر کارش درسته
لویی واقعا سبک خاصی داره و برای منم مورد علاقه ترین کمدی ای هست که تا حالا دیدم. میشه گفت سبک بلک کامدی یا black humour و حتی mockumentary طور داره.
فکر کنم نزدیکترین چیزی که تابحال به لویی دیدم شاید Fleabag باشه دو فصل شش قسمتی هست و کوتاه. میتونید امتحانش کنید شاید به دلتون نشست!
اگه Louie رو دوست داشتید اتفاقا یه نسخه خوب و زنانهاش هست که Better Things نام داره ساخته شده توسط Pamela Aldon و کمک خود لویی. کیفیت سریال هم عالیه و اتفاقا فصل جدیدش تازگیا اومده بود. قطعا کسایی که لویی رو دیدن Pamela رو میشناسن و میدونن چقدر کارش درسته
دوستانی که هوس یک سریال هیجانی پرکشش دارن حتما la casa de papel/ the money heist رو دریابن . یکم کاراکتر ها در جاهایی آرمور پلات دارن ولی در کل عالیه , غیر قابل پیش بینی و هوشمندانه ساخته شده . شاید بشه گفت ترکیب prison break و مینی سریال kill point و فیلم inside man .
یک سری می گفتن فصل چهارم اش افت می کنه . ولی اتفاقا به نظرم فصل چهارم یکی از بهترین فصل هاشه و به اوج میرسه .
این نتفلیکس دهن سرویس کلا سریال هاش طوریه که شروع می کنی ببینی چی به چیه . یک دفعه به خودت میایی می بینی یک فصل رو پشت هم دیدی
میخوام تشکر کنم از همه اونایی که Harley Quinn رو معرفی کردن. فوق العادست. بِین فوق العادست!
و City Of Angels هم برخلاف تصورم خوب از آب درومده. یکی از نقاط قوت سری اول فضاسازی بینظیرش بود و لوگان برای بار دوم با توجه به همین نقطه قوت، دست رو دوره زمانی خیلی مستعدی گذاشته.
دوستانی که هوس یک سریال هیجانی پرکشش دارن حتما la casa de papel/ the money heist رو دریابن . یکم کاراکتر ها در جاهایی آرمور پلات دارن ولی در کل عالیه , غیر قابل پیش بینی و هوشمندانه ساخته شده . شاید بشه گفت ترکیب prison break و مینی سریال kill point و فیلم inside man .
یک سری می گفتن فصل چهارم اش افت می کنه . ولی اتفاقا به نظرم فصل چهارم یکی از بهترین فصل هاشه و به اوج میرسه .
این نتفلیکس دهن سرویس کلا سریال هاش طوریه که شروع می کنی ببینی چی به چیه . یک دفعه به خودت میایی می بینی یک فصل رو پشت هم دیدی
فصل 4 رو بدجوری کوبیدن.قبول دارم اونقدر بد نیست ولی واقعا در حد دو فصل اول نبود.کاش اصلا ادامه پیدا نمیکرد.ولی بازم سریال خوبیه و پیشنهاد میشه حتما. ولی به جز پلات آرمور و کلا منطق بعضی اتفاقات که زیاد بهش گیر میدن به نظر من بعضی جاها در عین هیجانی بودن داستان حوصله سر بر میشه! مخصوصا تو فصل 4 که دیگه فلشبک هاش هیچ نکته خاصی نداشت و من خودم اکثرش رو رد میکردم.یک مشکل دیگه که فصل 4 داشت و از 3 هم شروع شده این بود که همون نکات به قول خودت هوشمندانه دو فصل اول دیگه رعایت نمیشد!یکی دو تا مثال ساده:
تو فصل اول هر موبایلی روشن میشد بلاقاصله هک میشد و دوربینش دست پلیس بود ولی تو فصل آخر موبایلی که واسه نایروبی فرستادن روشن بود و هیچ استفاده ای ازش نکردن!یا روش های ارتباطی پرفسور که فصل اول اونقدر جالب بود ولی فصل آخر رو موتور هم میتونست با بانک صحبت کنه!از نقشه فرار لیسبون هم لازمه بگم؟نقشه فرار رو جوری چیده بود که اومدن لیسبون و شروع تونل با هم شروع بشه.خوب تونل رو زودتر میکندی!کلا اون یارو رمبو کچله هم که هیچی.
فقط نکته مفید این فصل به اوج رسیدن شخصیت ها بود.مخصوصا نایروبی و هلسینکی.واقعا مرگ نایروبی ضدحال بود.اونوقت اون آرتوریتوی نفهم هنوز زنده اس.یکی بزنه اونو بکشه راحت شیم از دستش
آره اگر به سبکش علاقه داری ارزش داره.سریالی که داستانش تو فضا باشه بهتر از اکسپنس در حال پخش نیست.فقط ایرادی که داره اینه که هنوز باید 6 تا کتاب دیگه رو پوشش بدن که میشه 6 فصل دیگه با بودجه بالا که شاید آمازون بیخیالش بشه چون سابقه خوبی تو این مورد نداره.قبلا هم syfy بیخیالش شده بود.البته مثکه خود بزوس از طرفدارای سریال هست و احتمال داره کنسل نشه!
بله. The Expanse در حال حاضر یکی از بهترین سریال های در حال پخشه. The Expanse برای ژانر علمی و تخیلی همون نقشی رو داره که Game of Thrones برای ژانر فانتزی داشت: یک برخورد بسیار واقعگرایانه به همراه تمرکز بر روی تنشهای سیاسی و فرهنگی و همچنین پرداخت قوی کارکترها. توی The Expanse برخلاف اکثر فیلمها و سریالهای علمی و تخیلی، قوانین و اصول علمی کم و بیش رعایت میشه البته نه اونقدر که بخواد حالت خسته کننده و مستندگونه پیدا کنه و از اون بهتر واقع گرایی در مورد رعایت تفاوتهای فرهنگی مابین ساکنین زمین و ساکنین مریخ و ساکنین کمربند سیارکهاست که بعد از سالیان سال جدا شدن راه و رسم زندگیشون از هم به وجود اومده.
این مجموعه سریال، بر اساس یک مجموعه کتاب که قراره شامل نه جلد باشه و هشت جلد اولش منتشر شده ولی هنوز جلد آخرش منتشر نشده، تشکیل شده. مجموعه رمانها به صورت مشترک توسط دو نویسنده، Ty Franck و Daniel Abraham، نوشته شده. به طوری که ایده ی اولیه برای Ty Franck بوده و بعد از سالها مطالعه و تحقیق میخواسته یک جهان حساب شده و پرجزئیات برای یک MMORPG درست کنه و وقتی که نتیجه ی کار رو به Daniel Abraham نشون میده، Abraham بعد از اینکه میزان جزئیات و عمق جهانی که Franck خلق کرده رو میبینه، بهش پیشنهاد میده که که بر اساس این جهان، با هم به صورت مشترک یک مجموعه کتاب علمی تخیلی بنویسن و اینطوری میشه که مجموعه The Expanse به وجود میاد.
من حقیقتش سری کتابهاش رو هنوز نخوندم ولی تو لیست خوندنم هستن.ولی قبلاً دو تا مجموعه دیگه از Abraham خوندم که قبلاً نظرمو در موردشون تو بخش پاتوق دوستداران رمان نوشتم، حالا اگه خواستی با سبک و سیاق نویسندگی Abraham آشنا میشه، اگه دوست داشتی میتونی اون نظراتو بخونی.
اول و آخر این اپیزود آخر هارلی کویین عالی بود.فکر کنم داشتن مستقیم از رو ردیت کامنت ها رو میخوندن
فصل 4 رو بدجوری کوبیدن.قبول دارم اونقدر بد نیست ولی واقعا در حد دو فصل اول نبود.کاش اصلا ادامه پیدا نمیکرد.ولی بازم سریال خوبیه و پیشنهاد میشه حتما. ولی به جز پلات آرمور و کلا منطق بعضی اتفاقات که زیاد بهش گیر میدن به نظر من بعضی جاها در عین هیجانی بودن داستان حوصله سر بر میشه! مخصوصا تو فصل 4 که دیگه فلشبک هاش هیچ نکته خاصی نداشت و من خودم اکثرش رو رد میکردم.یک مشکل دیگه که فصل 4 داشت و از 3 هم شروع شده این بود که همون نکات به قول خودت هوشمندانه دو فصل اول دیگه رعایت نمیشد!یکی دو تا مثال ساده:
تو فصل اول هر موبایلی روشن میشد بلاقاصله هک میشد و دوربینش دست پلیس بود ولی تو فصل آخر موبایلی که واسه نایروبی فرستادن روشن بود و هیچ استفاده ای ازش نکردن!یا روش های ارتباطی پرفسور که فصل اول اونقدر جالب بود ولی فصل آخر رو موتور هم میتونست با بانک صحبت کنه!از نقشه فرار لیسبون هم لازمه بگم؟نقشه فرار رو جوری چیده بود که اومدن لیسبون و شروع تونل با هم شروع بشه.خوب تونل رو زودتر میکندی!کلا اون یارو رمبو کچله هم که هیچی.
فقط نکته مفید این فصل به اوج رسیدن شخصیت ها بود.مخصوصا نایروبی و هلسینکی.واقعا مرگ نایروبی ضدحال بود.اونوقت اون آرتوریتوی نفهم هنوز زنده اس.یکی بزنه اونو بکشه راحت شیم از دستش
آره اگر به سبکش علاقه داری ارزش داره.سریالی که داستانش تو فضا باشه بهتر از اکسپنس در حال پخش نیست.فقط ایرادی که داره اینه که هنوز باید 6 تا کتاب دیگه رو پوشش بدن که میشه 6 فصل دیگه با بودجه بالا که شاید آمازون بیخیالش بشه چون سابقه خوبی تو این مورد نداره.قبلا هم syfy بیخیالش شده بود.البته مثکه خود بزوس از طرفدارای سریال هست و احتمال داره کنسل نشه!
در کل با اکثر بخش های حرف هاتون موافقم ولی خب درباره این که ایکاش ادامه پیدا نمی کرد موافق نیستم . هم این که فصل قبل کلیف هنگر داشت و داستان نصفه می موند هم از برخی زوایا جهان سریال رو کامل تر کرد . امیدوارم سازنده ها تو فصول بعد یکهو جو گیر نشن و کاملا تبدیل اش به یک اثر بازاری با توئیست های فن فیوریت مثل استار وارز بکنن. همین الان یک سری فن تئوری راه انداختن که اگه سازنده ها بخوان دست به دامان این ها بشن باید منتظر یک پایان باسمه ای مثل آخر پریزون بریک و گیم آو ترونز باشیم .
قبول دارم داستان یکم از کیفیت دو فصل اول برخوردار نیست ولی خب همچنان تعلیق اش بالاست و در صورت کلی کمتر زمانی تو سریال احساس خستگی می کنیم و این نحوه ایجاد تعلیق و تنش هم مهمه که بر خلاف خیلی سریال ها در راستای مبهوت کردن بیننده کلا منطق و باورپذیری رو نمی کوبن بریزن دور و به هر قیمتی بخوان بیننده کف کنه .مثلا مقایسه کن با نحوه ایجاد تعلیق و هیجان تو فصل آخر پریزون بریک که از منطق و عقل کاملا خارج میشد و دیگه کاراکتر یک سری حرکت میزد که هنوز اتان هانت و گروهش تو ماموریت غیر ممکن بهش نرسیدن .یا برای خود من یک نمونه دیگه از سریال هایی که برای چسبوندن آدرنالین به سقف هرکاری می کرد سریال فالووینگ بود . لااقل این دیگه بیش از حد هندی نبود . درباره فلش بک ها موافقم خیلی از فلش بک های این فصل صرفا برای پرداخت بهتر کاراکتر ها بودن و خب کارکرد فلش بک های فصل قبل رو نداشتن و کاراکتر ها هم عمق بیشتری پیدا کردن