TV Center

یک سری شایعه شده که انگار تو فصل بعدی پیکی بلایندرز قراره آل کاپون بیاد . بازیگرش هم استیون گراهامه . نکته جالب اینه که گراهام قبلا تو بوردواک امپایر هم این نقش رو بازی کرده البته به خاطر تفاوت شبکه و البته نقش کمرنگ کاپون تو اون سریال و استایل متفاوت دو سریال که یکی اش کاملا بریتیشه و دیگری یک سریال با سبک و سیاق آمریکایی این قضیه امکان نداره اتفاق بیفته ولی جالب میشد اگه شاهد یک کراس آور بین این دو سریال باشیم . به امید حضور کوتاه ناکی تامسون

• Like
Reactions: Deliverer
صحبت‌هایی از پیوستن «استیون گراهام» به Peaky Blinders وجود داره؛ «استیون گراهام»ـی که توی
Boardwalk Empire نقش «ال کاپون» رو بازی کرد. البته «استیون نایت» گفته که برای این نقش در نظرش نداره.
:-":D

میگم کسی اینجا هست که از سریال فرندز خوشش نیاد?
من تو اطرافیان و دوستام هرکی رو دیدم کشته مرده ی این سریال بوده ولی خودم هربار که سعی کردم ببینمش حالم بهم خورده:D
بنظرم خیلی مضخرف و بی مزه س:D
منم همین حسو دارم .

• Like
Reactions: Milad_HW
من تو اطرافیان و دوستام هرکی رو دیدم کشته مرده ی این سریال بوده ولی خودم هربار که سعی کردم ببینمش حالم بهم خورده:D
سلام دوست عزیز شما میتونه از هر چی خوشت بیاد و یا نیاد ولی چند قسمت ازش دیدی؟احتمال زیاد چون فضا قدیمی هست شاید یکم تو ذوق بزنه محیطش اول کار. کلا سریال یکم هم ربط به سن وسال هم داره شاید سریال های بروز تر استفاده از شوخی و کلمات بروزتر برای شما خوشایندتر باشه یا یکی که تینیجر باشه سریال های تخیلی بیشتر از بقیه خوشش بیاد در هر صورت من خودم چندین بار دیدم و کلی باهاش خاطره دارم

حقیقتش بیشتر از سه قسمت ندیدم یا بهتره بگم نتونستم تحملش کنم. مشکلم با قدیمی بودنش نیست، با جو و فضای داستان و بازیگرا اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم خصوصا شوخی هاشون که خیلی برام بی مزه س.
البته من با این سبک سریالها کلا میانه ی خوبی ندارم فقط این سریال رو چون خیلی تعریفش می کردن فکر کردم شاید فرق داشته باشه واسم و سعی کردم که ببینمش و با کمال احترام به سلیقه طرفداراش واقعا بدم اومد ازش و احساس میکنم یخورده سریال اورریتدی هست،البته این نظر شخصی خودمه که فکر کنم اکثرا مخالف باشن:D

منم 20 دیقه بیشتر نتونستم نگاش کنم یه صدای خنده مسخره هم مینداختن روش افتضاح بود هم سریال FRIENDS هم اشنایی با مادر هم سیلیکن ولی کلا از همشون بدم میاد

حقیقتش بیشتر از سه قسمت ندیدم یا بهتره بگم نتونستم تحملش کنم. مشکلم با قدیمی بودنش نیست، با جو و فضای داستان و بازیگرا اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم خصوصا شوخی هاشون که خیلی برام بی مزه س.
البته من با این سبک سریالها کلا میانه ی خوبی ندارم فقط این سریال رو چون خیلی تعریفش می کردن فکر کردم شاید فرق داشته باشه واسم و سعی کردم که ببینمش و با کمال احترام به سلیقه طرفداراش واقعا بدم اومد ازش و احساس میکنم یخورده سریال اورریتدی هست،البته این نظر شخصی خودمه که فکر کنم اکثرا مخالف باشن:D
یه مقداری اغراق میکنی اونقدرا هم بی مزه نیست ولی آره بیش از اندازه بزرگ شده بنظر من How I Met Your Mother سیت کام بهتریه برای سلیقه الان... شوخی هاش دغدغه های شخصیت ها صحنه آرایی دیالوگها همه چیزش به روزتره نسبت به فرندز :D احتمالا دیده باشی ولی اگر ندیدی جزو سریال هایی که باید قبل از مرگ دید بگذارش :D

آخرین ویرایش:
به خاطر زمان ساختشه
اگر بتونی 8 قسمت تحمل کنی با حال و هواش اشنا بشی تبدیل میشه به یکی از بهترین خاطرات زندگیت
البته اینا به شرطیه که با این سبک کمدی حال کنی وگرنه اصلا نبین

هم بخاطر سال ساخته و هم محیطی که سریال درش جریان داره.
خیلی از شوخی ها مربوط به جامعه خودشون میشه و برای ما خنده دار نیست. بعضی وقت ها در مورد موضوع یا شخصی صحبت میکنن که یا اصلا اطلاعاتی در موردش نداریم یا اصلا برای ما مهم نیست. این مورد تو big bang theory هم به چشم میاد.
ولی در کل بخاطر شخصیت پدازی عالیش هست که موندگار شده

حالا نمیخوام بگم فرندز خوبه یا بد :دی اما کلا شروع کردن سیتکامای آمریکایی برا اولین بار کار سختیه، مخصوصا قدیمیا که Laugh track داره، اوایل شدیدا رو اعصابه همین که میبینی سر هرچیزی یک صدا خنده میزارن و انگار تو احمقی که خندت نمیگیره :دی منم خودم حدود 15 قسمت بزور تحمل کردم تا طبیعی شد اما خب خداروشکر سر عقل اومدن و کلا چندین سالی هست دیگه Laugh track منقرض شده و سریالای طنز جدید ازش استفاده نمیکنن.
غیر از لف ترک، سیتکام آمریکایی چیزیه که باید اول با سبکشم کنار بیای و اینم یکم تایم میبره چون با دیدی که به سریالا طنز داخلی داری میری سمتش و اینم مفتاوته، همین که شوخیا تو فرهنگ خودشونه و ممکنه واسه ما خنده دار نباشه جلوتر کم کم آشنا میشی باهاش.

ولی خب وقتی واردش شی بنظرم ارزش داره، حیفه آدم سریال باز باشه اما Seinfeld, The Office, It's always sunny in philadelphia, parks and recreation و ... رو از دس بده مثلا :دی

حالا جالبه که از اور ریت بودن فرندز می گیم . ولی انگار تو کشور ما بیشتر طرفدار داره . چون نظر سنجی بهترین سیتکام که شده بود توسط imdb در پیج فیسبوک اشون فرندز از بس گویا mainstream بود که مردم اف داشت براشون بگن فرندز . طرف بی سر و ته و ناشناخته ترین کمدی های ضعیف و بد رو لیست می کرد که فقط اسم فرندز نیاد . یاد اکیپ های دانشجو های سینمای داخل کشور افتادم :دی .

هم بخاطر سال ساخته و هم محیطی که سریال درش جریان داره.
خیلی از شوخی ها مربوط به جامعه خودشون میشه و برای ما خنده دار نیست. بعضی وقت ها در مورد موضوع یا شخصی صحبت میکنن که یا اصلا اطلاعاتی در موردش نداریم یا اصلا برای ما مهم نیست. این مورد تو big bang theory هم به چشم میاد.
ولی در کل بخاطر شخصیت پدازی عالیش هست که موندگار شده
تو بیگ بنگ خیلی بیشتر از بقیه سریال هاست . چون کلا فوکاس رو فرهنگ نرد ها و گیک هاست

• Like
Reactions: dark_knight
همین الان Tales From The Loop رو دیدم.
علیرغم اینکه از این جور فیلم و سریال هایی که تهش باز باشه خوشم نمیاد و همچنین ریتم بشدت ملال آورش، بعضی از اپیزود هاش مثل اپیزود 2 و 8 خیلی قشنگ بود.
فضای روستایی و موسیقی دلنشین ـش رو دوس داشتم.

• Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or