TV Center

یه مقداری اغراق میکنی اونقدرا هم بی مزه نیست ولی آره بیش از اندازه بزرگ شده بنظر من How I Met Your Mother سیت کام بهتریه برای سلیقه الان... شوخی هاش دغدغه های شخصیت ها صحنه آرایی دیالوگها همه چیزش به روزتره نسبت به فرندز :D احتمالا دیده باشی ولی اگر ندیدی جزو سریال هایی که باید قبل از مرگ دید بگذارش :D
من البته اشنایی با مادر را کامل ندیدم ولی خیلی از قسمت های اشنایی با مادر را از فرندز برداشتن البته نویسنده مشترک داشته اگر اشتباه نکرده باشم ولی خب خیلی به روزتر هست رابطه ها و محیط ها واسه جوون تر ها درکش بهتر هست

• Like
Reactions: bayern_vahid
آقا کاش یه تاپیک بود فقط راجع به کمدی و سیتکام حرف میزدیم :D من سریال باز نیستم ولی سیتکام خوب باشه میبینم
درباره فرندز:
بله در ایران اوورریت هست، ویژگی منحصر بفرد فرندز جو صمیمی فوقالعاده است که بخاطر همین هم طرفدار داره، وگرنه از نظر کیفیت نویسندگی طنز، قطعا سریال های بهتری هستن، اما فرندز با مومنتوم و اتمسفر عالی که ایجاد میکنه کاری میکنه که به چیزای بی مزه تر هم بخندید، من ازش خوشم میاد، دوبار دیدمش اما قطعا بنظرم ساینفلد و حتی آفیس و سیتکام های قدیمی تر ( مث Bob newhart) کیفیت طنز بهتری دارند.

Really? :D
tenor.gif

عرض کردم برای سلیقه های الان مخاطب ها دلیلشم گفتم ویرایش کردم و اون سه نقطه رو گذاشتم وسطش که تا آخر بخونید جمله رو :D

من البته اشنایی با مادر را کامل ندیدم ولی خیلی از قسمت های اشنایی با مادر را از فرندز برداشتن البته نویسنده مشترک داشته اگر اشتباه نکرده باشم ولی خب خیلی به روزتر هست رابطه ها و محیط ها واسه جوون تر ها درکش بهتر هست
بله مطلع هستم از این موضوع که بعضی از نویسنده های فرندز روی HIMYM هم کار کردن حتی لوکیشن بار و کافی شاپ و واحد ساختمونی که شخصیت های اصلی داخلش زندگی میکنن اکثر چیزهاش مشابه همدیگه هست برای همین گفتم بروز تر و مدرن تره و همین باعث میشه مردم بیشتر باهاش ارتباط برقرار کنن.

حرف سیت کام شد به اون دوستمونMilad_HW سریال The Office هم پیشنهاد میکنم هم ورژن British و هم آمریکاییش :D

آخرین ویرایش:
سلام
قیمت اول Penny Dreadful City of Angels رو دیدم .
خوشم نیومد ازش . تو قسمت اول که اصلاً نشانی از Penny نداشت .
اگر اسم Penny روش نبود ممکن بود به عنوان یک سریال مستقل ازش خوشم بیاد اما الان وضع فرق میکنه .

آخرین ویرایش:
فکر کنم اینجا هیچکس سلیقه کمدی منو نداره :D
The IT Crowd رو من دیدم روده بر شدم از خنده ولی ندیدم کسی ازش چیزی بگه :D
یا فیلمای رجب ایودیک تنها مخاطبش تو این انجمن منم و bayern_vahid :D
.
بعد اتمام دیدن Tales From The Loop رفتم سراغ The Amazing Stories...
نمی دونم انتظارم خیلی زیاد بوده یا که چی ولی خعععلییی فاجعه بود.درسته آنتولوژی ـه ولی قسمت اولش فوق العاده آبکی بود، قسمت دوم هم تا نصفه تونستم ببینم و بقیش رو اسکیپ کردم...
قسمت های باقی مونده رو هم نگاه سریع کردم و تصمیمم قاطع شد تا پوشه رو شیفت دیلیت کنم.
.
آقا این heroes رو دوستان گفتن از فصل دو ارزش دیدن نداره، من ایمان نمی آووردم تا اینکه فصل سوم رو استارت زدم...درسته همون فصل اولش هم کم داستانش تو باقالیا نبود ولی فصل سه رسما میشه گفت نویسنده هاش در عالم هپروت نوشته بودنش! :D:D:Dاصلا چیزی بنام داستان وجود نداره تو فصل سه!
تازه الان فهمیدم خالق این سریال وزین، آقای "تیم کرینگ" زحمت کشیدن سریال دیگری که قبلا در همین جا ازش گفته بودم یعنی Treadstone را هم خلق کردن...جا داره از دوستان پوزش بخوام بابت معرفی این سریال :D

• Like
Reactions: saeed_sg
فکر کنم اینجا هیچکس سلیقه کمدی منو نداره :D
The IT Crowd رو من دیدم روده بر شدم از خنده ولی ندیدم کسی ازش چیزی بگه :D

the it crowd جز خنده دارترین چیزایی هست که تو زندگیم دیدم! مثلا اون قسمتی که میخواستن از فروشگاه جنس کش برن!:D اخراشم بود فک کنم.

این office رو من نسخه آمریکاییشو چن قسمت دیدم ، هم کیفیت بد بود هم واقعا نتونستم تحملش کنم تا خوب شه :|
شخصا خیلی کمدی نمیبینم ولی کلا یکی از نکاتی که تو فیلم دیدن هست همین آشنایی با فرهنگ های مختلف و تحلیل اون ها و همینطور پیدا کردن تشابهش با فرهنگ خودمون یا ... است .
من فرندز رو دوست دارم ، آشنایی با مادر هم بد نبود اما هیچکدوم لویی نمیشه .

• Like
Reactions: RohFa
این office رو من نسخه آمریکاییشو چن قسمت دیدم ، هم کیفیت بد بود هم واقعا نتونستم تحملش کنم تا خوب شه :|
شخصا خیلی کمدی نمیبینم ولی کلا یکی از نکاتی که تو فیلم دیدن هست همین آشنایی با فرهنگ های مختلف و تحلیل اون ها و همینطور پیدا کردن تشابهش با فرهنگ خودمون یا ... است .
من فرندز رو دوست دارم ، آشنایی با مادر هم بد نبود اما هیچکدوم لویی نمیشه .
لویی البته یه چی دیگست و اون دوتا یه چی دیگه.
آفیس هم بنظرم فصل اول که کلا شش قسمت هست رو تحمل کنید (بخاطر اقتباس از ورژن انگلیسی کلا یه خلقت اشتباهی پیدا کرده) و از فصل دوم که سریال از اون Mockumentary بیرون میاد و یه سیتکام کلاسیک آمریکایی میشه لذت ببرید چون واقعا جنس شوخی‌ها خوبه و بازی‌های قوی داره. همچنین meme و gif های معروف زیادی رو در سرتاسر سریال پیدا میکنید :D

چجوری میگین فرندز تو ایران اوورریت هست؟ فرندز مثلا تو imdb هم بیشترین رای رو داره بین سیتکام های معروف و ریتش هم خیلی بالاست.
به نظر خودم هم بی نظیره. من کلا با طنز خارجی ارتباط برقرار نمیکنم. مثلا آشنایی با مادر رو فقط 2 قسمت دیدم بس که بی مزه و لوس بود. ولی فرندز واقعا میخندونه.

چجوری میگین فرندز تو ایران اوورریت هست؟ فرندز مثلا تو imdb هم بیشترین رای رو داره بین سیتکام های معروف و ریتش هم خیلی بالاست.
به نظر خودم هم بی نظیره. من کلا با طنز خارجی ارتباط برقرار نمیکنم. مثلا آشنایی با مادر رو فقط 2 قسمت دیدم بس که بی مزه و لوس بود. ولی فرندز واقعا میخندونه.
خب هرکس نظری داره . من خودم عاشق فرندز ام و اکثر سیتکام ها به خصوص لف تراک دار هارو دوست دارم . اما با سینفیلد ارتباط نگرفتم
جالبه که درباره imdb میگید . چون تو نظر سنجی دنبال کننده های imdbتو فیسبوک نظرسنجی کردن از هر 20 تا کامنت یکی به فرندز اشاره کرده بود

لویی البته یه چی دیگست و اون دوتا یه چی دیگه.
آفیس هم بنظرم فصل اول که کلا شش قسمت هست رو تحمل کنید (بخاطر اقتباس از ورژن انگلیسی کلا یه خلقت اشتباهی پیدا کرده) و از فصل دوم که سریال از اون Mockumentary بیرون میاد و یه سیتکام کلاسیک آمریکایی میشه لذت ببرید چون واقعا جنس شوخی‌ها خوبه و بازی‌های قوی داره. همچنین meme و gif های معروف زیادی رو در سرتاسر سریال پیدا میکنید :D
خب خیلی سریال تو این ژانر هست که من ندیدم ! نه انیمیشن نه طنز ! نه بیگ بنگ تیوری و نه خیلی های دیگه که اسمشونا اینجا از بچه ها شنیدم . حالا میرزه office رو ببینم ؟!
خیلی طنز نمیبینم و لویی بنظر من جواهر طنزه ! شاید خیلی ام خنده دار نباشه ولی من این سبک رو خیلی میپسندم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or