خصوصا پایانش که واقعا معرکه بود، واقعا عالی بودبهترین فصلـش همون 2 بود
خصوصا پایانش که واقعا معرکه بود، واقعا عالی بودبهترین فصلـش همون 2 بود
شبکۀ Sky بعد از موفقیت Gomorra سراغ اقتباس از یکی دیگه از کتابهای روبرتو ساویانو با عنوان ZeroZeroZero رفت که باز هم کار باکیفیتی شد.
اگه به مافیا، مواد مخدر و در کل آثار توی مایههای Gomorra ،Suburra ،Narcos ،McMafia ،Sicario و... علاقه دارید، حتماً «صفرصفرصفر» رو ببینید.
قرار بود مینیسریال باشه، ولی با توجه به پایانی که داشت انگار کُل فصلمینی هست؟
قرار بود مینیسریال باشه، ولی با توجه به پایانی که داشت انگار کُل فصل
مقدمهچینی بود و تازه شروع شد. اگه بخوان، راحت میتونن ادامه بدن.
البته نیمهکاره نمیمونه، کامل تموم میشه و به سرانجام میرسه. ولی ادامه هم میتونن بدنپس ولش کن. حوصله سریال تازه رو ندارم. امسال دست روی هرچی مینی گذاشتم باز شد. از واچمن بگیر تا سریال ضد حال اوتسایدر. شاید برای سریال تازه این سریال ده دقیقه ای The Fugitive رو نگاه کنم!
سلام
عزیزان چرا کسی در مورد Better Call Saul حرفی نمیزنه؟
تحریمش کردید یا به چپ+تونه!؟
true detective فصل 3 خوب بود البته نه به خوبی فصل 1 .
فصل دوم رو ندیدم فقط تو نت شنیدم خیلی جالب نی ! کسی دیده ؟
سلامخیلی سریال ها هستند که دیگر کاربران درمورد شان نظر نمی دهند؛ مثل حرکت دسته جمعی کاربران برای تحریم تماشای واکنیگ دد گرفته تا سریال نارکوز که یادمه چهار سال اینجا ترند شده بود و الان هم بتر کال سال که خیلی ها بدین نتیجه رسیده اند که کاهش کیفیت فصل چهارمش خیلی ها را مجاب به دراپ این سریال کرده است. در جواب تو باید بگم که فصل پنجم بترکال سال نسبت به فصل گذشته بهتر شده ولی احساس می کنم که یک سریال تازه است که فقط شخصیت های دنیای بریکینگ بد در آن حضور دارند. نه احساس می شود که یک پریکوئل است و نه سیکوئل. بعدم کاملا معلوم بود که ال کامینو همان چیزی بود که طرفداران بریکینگ بد بیشتر از بتر کال سال انتظارش می کشیدند و حق کاملا به جایی است. امیدوارم از آن دسته افراد نباشی که بترکال سال را بهتر از بریکینگ بد می دانی. درصد کمی از چنین افرادی هستند که BCS VS BB طرف BCS را می گیرند!
سلام .سلام
اول از همه سال نو رو بهت تبریک میگم. پایدار و سلامت باشی...
اتفاقا از اون دستهام! من نیمهی فصل ۴ از بربکینگ بد رو هم دیدم. اما هنوزم معتقدم بریکینگ بد خیلی بُلد شده! خیلی!
نمیخوام بگم من خیلی آدم فهمیدهای هستم! فقط اینکه ابدا منو ارضا نمیکنه!
اتفاقا بتر کال سال هم منو ارصا نمیکنه ولی شخصیت سال گودمن به شدت روی من تاثیر گذاشته!
یه جوری حتی باهاش احساس همذات پنداری میکنم! اما با هیچکدوم از شخصیتهای بریکینگ بد من این حس رو نمیتونم داشته باشم...
به هر حال فقط این یه سوال بود برام که چی شده یه سریالی مثل بتر کال سال این همه توی این انجمن رفته زیر