یکی از بهترین تیتراژ های ساخته شده و همچنین موسیقی های اون، تیتراژ همین WestWorld هست.
هروقت میشنوم مو به تنم سیخ میشه. به معنی واقعی کلمه یک شاهکار ـه
این the office چه قدر خوبه
یه ۲ سالی بود میخواستم نگاه کنم وقت نمیشد که با این خونه نشینیا و تایم های بیکاری مجبورم کرد که بشینم پاش.
اگه از فصل اولش فاکتور بگیریم که بیش از حد کرینج بود بقیه فصلاش واقعا عالین.
اینقدر خوبه که دوست ندارم تموم شه با اینکه تازه فصل ۳ام
Altered carbon فصل دومش در بهترین حالت معمولی بود. واقعا کم شدن بودجه سریال نسبت و فصل اولو میشه حس کرد. حس و حال سایبرپانکی سریال از بین رفته و داستان این فصل خیلی کند پیش میره. آنتونی مکی هم در بهترین حالت meh هست
به جای کاراکتر های خوب و چند بعدی مثل اورتگا یا الیوت که تو فصل اول بودن چهار تا کاراکتر lame و بی نهایت خسته کننده اضافه شده که حتی براشون زحمت نوشتن اسمشون تو اسپویلر هم نمیدم. تنها دلیلی که با اشتیاق تا آخر فصل نگاهش کردم شخصیت poe بود بهترین arc و بازی رو داشت تو این فصل.
در کل اگه فصل سومی در کار باشه امیدوارم این سری به ریشه های فصل اول برگرده و تو یه فضای سایبر پانکی در جریان باشه.
این the office چه قدر خوبه
یه ۲ سالی بود میخواستم نگاه کنم وقت نمیشد که با این خونه نشینیا و تایم های بیکاری مجبورم کرد که بشینم پاش.
اگه از فصل اولش فاکتور بگیریم که بیش از حد کرینج بود بقیه فصلاش واقعا عالین.
اینقدر خوبه که دوست ندارم تموم شه با اینکه تازه فصل ۳ام
حیف شد پس.
دیشب داشتم یه سرچی راجع به بالریون میزدم که اتفاقی با Ancalagon آشنا شدم ، طبق اون مواردی که خوندم بالریون که خودش با ابهت ترین اژدها تو دنیای نغمه یخ و آتش بوده جلو آنکالاگون مثل شوخی حساب میشه.
با اون توصیفاتی که ازش هست (مخصوصا اون مورد بعد کشته شدنش) ، به نظرم این حرف رو میشه درست دونست.
سر همین امیدوار بودم بشه تو سریال ببینیمش ، که خب حالا با توجه به اینکه داستان در مورد دوران دوم هست خبری ازش نمیشه.