TV Center

اشنایی با مادر عالیه ولی به نظر من مشخصا با توجه به فرندز ساخته شده.
مدرن فمیلی از این نظر که تجربه جدید تری ارائه میده بهتره.
مدرن فمیلی رو تا اواسط فصل هشت دیدم (قبل از دیدن فرندز) . همون موقع که صداوسیما با اسکی ازش یه سریال ساخته بود که قسمت اولش تقریبا کپی برابر اصل قسمت اول مدرن فمیلی بود ، وقتی خبر اسکی بودنش رو خوندم رفتم مدرن فمیلی رو دانلود کردم و هفت فصل رو پشت هم دیدم.

تابو هم خوشم نیومد که اتفاقا دلیلش تام هاردی بود. احتمالا اکثرا اینجا مخالف حرفم باشن(مثل هرجای دیگه که اینو میگم) ولی بازی های بیش از حد اغراق شده و صد در صد یکنواخت امثال تام هاردی و نوید محمدزاده، اصلا مورد پسندم نیست.

یکی از دلایلی که منم تابو رو شروع نکردم، بخاطر وجود تام هاردی بوده؛ با اینکه میدونستم از داستانش خوشم میاد، اما تام هاردی رو چیکار می کردم!:D تو این چند سال که فیلم های تام هاردی رو دیدم، فقط از هنرنمایش تو یه فیلم خوشم اومد و اونم The Dark Knight Rises بود.

راستی، نوید محمدزاده کیه و اصلا چه ارتباطی با تام هاردی داره؟

یکی از دلایلی که منم تابو رو شروع نکردم، بخاطر وجود تام هاردی بوده؛ با اینکه میدونستم از داستانش خوشم میاد، اما تام هاردی رو چیکار می کردم!:D تو این چند سال که فیلم های تام هاردی رو دیدم، فقط از هنرنمایش تو یه فیلم خوشم اومد و اونم The Dark Knight Rises بود.

راستی، نوید محمدزاده کیه و اصلا چه ارتباطی با تام هاردی داره؟
واقعا نمیشناسیش؟ :D:D
همون که تو تک تک فیلم هاش(سرخپوست شنیدم متفاوته ولی ندیدم هنوز) نقش یه آدم عصبی پرخاشگر مبتلا شیزوفرنی که تو ۶۰ درصد اوقات داره با بغض و عصبانیت، داد و بیداد میکنه رو بازی کرده.
ولی دور از شوخی تو ابد و یک روز، سرخپوست و یکی دو تا فیلم هومن‌ سیدی بازی کرده.

حالا من همین نقدو به حامد بهدادم دارم ولی دیگه اون خیلی طرفدار داره. جرئت نمیکنم جایی بگم. :D:D:D:-":-":-"

نصف ویچر رو دیدم، از اونی که انتظار داشتم ضعیف تر بود متاسفانه ولی باز هم ارزش دیدن داره، حداقل واسه طرفدارهای مجموعه. ایرادات اصلی یکی بازیگرها هستن و یکی دیگه هم تایم لاین مسخره ای که برای فیلم در نظر گرفتن، اونایی که میدونن قضیه چیه بعضی جاها گیج میشن، اونایی که نمی‌دونن هم خدا بهشون رحم کنه! :D بازیگر گرالت به کنار، بقیه بازیگرها سه دسته هستن:
از نظر ظاهری خوب، از نظر اجرا ضعیف مثل سیری.
از نظر ظاهری ضعیف، از نظر اجرا خوب مثل دندلاین.
از نظر ظاهری ضعیف، از نظر اجرا ضعیف مثل ینیفر.
واقعا چشم بازار رو کور کردن با این تیم بازیگری :D گرالت در مجموع خیلی خوبه ولی بازم تو قسمت های اول اون شخصیتی نیست که باید باشه و انگار درک درستی ازش نداشتن (مثل اکثر شخصیت ها)، تو قسمت چهارم یه مقدار وضعیت بهتر میشه و امیدوارم همین نوع اجرای قسمت چهارم رو تو ادامه هم ببینم. بازیگرهای فرعی هم چنگی به دل نمیزنن، ونفری اصلا اون چیزی نیست که انتظار داشتم، خارپشت انگار از رو سریال‌های کودکان طراحی شده و ... البته کالانته به نظرم خوب بود.

نکات مثبت سریال هم طراحی ها هست، از لباس و محیط های بیرونی بگیر تا طراحی قصرها و ... که البته تاثیر زیادی هم تو فضاسازی خوب سریال گذاشته. امیدوارم برای فصل بعد حداقل داستان رو سرراست ببرن جلو!
بازیگر گرالت خودش فن بازی و کتاب هاست و میگه وقتی بازی میکردم تصور میکردم که فیلم و سریالشو بازی کنم.
بنظرم کس دیگه ای نمیتونست انقدر خوب این نقشو بازی کنه.تمام مشخصات و احساسی که گرالت تو کتاب داره رو به خوبی به نمایش میذاره.(من کتاب اول و نصف دومی رو خوندم)
بقیه بازیگرا رو هم درست میگی اکثرا داغون

واقعا نمیشناسیش؟ :D:D
همون که تو تک تک فیلم هاش(سرخپوست شنیدم متفاوته ولی ندیدم هنوز) نقش یه آدم عصبی پرخاشگر مبتلا شیزوفرنی که تو ۶۰ درصد اوقات داره با بغض و عصبانیت، داد و بیداد میکنه.
ولی دور از شوخی تو ابد و یک روز، سرخپوست و یکی دو تا فیلم هومن‌ سیدی بازی کرده.

حالا من همین نقدو به حامد بهدادم دارم ولی دیگه اون خیلی طرفدار داره. جرئت نمیکنم جایی بگم. :D:D:D:-":-"

آها... شرمنده برادر، من اصلا فیلم ایرانی نمی بینم.:D

قسمت اخر ریک ان مورتی شست برد اپیزودای ضعیف قبل :D
مخصوصن فلشبک زمانی به دورانی واکمن و فاز پانکی و...
این فصل خیلی به قضیه فاشیسم تیکه انداختن
امیدوارم ایده های جاستین رولند ته نکشه که کلید اسرار بشه سریال
از قضیه تلویزیون عجیب فضایی ک تو فصل های قبلی بود میشه از سوژه هاش یه فصل کامل در اورد
شخصیت فرعی و دنیا و بعد فرعی اینقدر داشته سریال که بنظرم جا برای اپیزودای بیشتر هست

شیملس چرا اینقدر ضعیف شده این فصل تا اپیزود 8یا9 دیدم

بچه ها سریال Taboo رو کسی دیده؟ نظرتون راجع بهش چیه ؟
من قسمت اولش رو حدود شاید 2 ماه پیش دیدم و جالب بود برام ، مخصوصا بازی خوب تام هاردی.
البته فعلا که درگیر How I met your Mother ام ، سریال خوبی هست و کلی هم باهاش خندیدم تا حالا (آخرای فصل چهارمم) ولی بازم فرندز یه چیز دیگست برام .
به نظر منم تابو شدیدا بد بود. خیلی چیپ و بی معنی. از تام هاردی هم که کلا خوشم نمیاد و کلا بازیگر نیست به نظرم :D

• Like
Reactions: mobin.hb96
از خودم خجالت میکشم که حدود 7-8 ساله سریالا رو دنبال میکنم تازه الان دارم Sopranos ـو میبینم، از همون قدیم هی تلاش میکردم ببینم یک بارم اپیزود اولو دیدم فک کردم خسته کنندس ادامه ندادم الان میفهمم چه اشتباهی میکردم :دی
با اینکه روند داستان تقریبا کند بوده تا اینجایی که دیدم (اوایل فصل دو) اما عجب بازیگرایی، عجب شخصیتای عمیق و معرکه ای، با اینکه نصف تایم سریال به مشکلات خانوادگی و روحی تونی میگذره اینقد خوب بهش پرداخت شده و جذابه 10 فصل هم یک سره همینا باشه بازم میبینم، بنظرم همیناس که یک سریال "فوق العاده" رو از "خوب" متمایز میکنه.

از خودم خجالت میکشم که حدود 7-8 ساله سریالا رو دنبال میکنم تازه الان دارم Sopranos ـو میبینم، از همون قدیم هی تلاش میکردم ببینم یک بارم اپیزود اولو دیدم فک کردم خسته کنندس ادامه ندادم الان میفهمم چه اشتباهی میکردم :D
با اینکه روند داستان تقریبا کند بوده تا اینجایی که دیدم (اوایل فصل دو) اما عجب بازیگرایی، عجب شخصیتای عمیق و معرکه ای، با اینکه نصف تایم سریال به مشکلات خانوادگی و روحی تونی میگذره اینقد خوب بهش پرداخت شده و جذابه 10 فصل هم یک سره همینا باشه بازم میبینم، بنظرم همیناس که یک سریال "فوق العاده" رو از "خوب" متمایز میکنه.
منم همین چند وقت پیش دیدم و حتی موقع امتحان و تحویل پروژه هم زمین نمیزاشتم سریالو :D فوق العادس واقعا و به همین زودی دلم واسه کاراکترهاش تنگ شده

• Like
Reactions: majidred2011
پ.ن:اقا تابو خیلی سریال خوبیه و جالب اینکه، اینجا بازی تکراری تام هاردی برای سریال واقعا مفید بودش! مشکلم هم با سریال اینکه اصلا خبری از فصل دومش نیست و خیلی حیف این!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or