barneysawyer
کاربر سایت
امیدوارم سریالش ساختار داستانگوی درایو رو دنبال کنه . چون سبک کاری رفن شاید توی 2 ساعت بتونه تا حدی قابل تحمل باشه ولی تو سریال سازی اگه بخواد اون سبک رو دنبال کنه سریال تو همون قسمت اول فاتحه اش خوندست .
امیدوارم سریالش ساختار داستانگوی درایو رو دنبال کنه . چون سبک کاری رفن شاید توی 2 ساعت بتونه تا حدی قابل تحمل باشه ولی تو سریال سازی اگه بخواد اون سبک رو دنبال کنه سریال تو همون قسمت اول فاتحه اش خوندست .
بتر کال سال هم تاخیر خورد تا ۲۰۲۰.
امسال خبری نیست ازش.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
از نظر فیلم برداری و تصویر صد در صد عالیه . رفن استاد به کارگیری نور و رنگه . ولی فیلم هاش بیشتر شبیه کولاژی از تک سکانس های بی ربط بهمه. این که نویسنده اش فرد دیگریه جای امیدواریه . رفن فیلم نامه نویس خوبی نیست . موفق ترین کارش هم درایو بود که نویسنده اش فرد دیگه ای بود . ممنون به خاطر اطلاعات .تریلر نشون می دهد که کار خوبی قرار است به ما تحویل دهد. جدا از اینکه فیلمبرداری و شات های سریال به شدت ارضا کننده است، داستان و درگیری های جالبی را دارد. در لاگ لاین خونده بودم که پلیس وظیفه شناس درگیر کروه های مافیایی چینی، روسی، مکزیکی در لس آنجلس می شود. البته بگویم که ED Brubaker (کامیک نویس معروف) که آثار نوآری را نگاشته، نویسنده و کو- کریتر سریال نیز هست!
از مسافرت الان رسیدم با حجم انبوهی از پیام ها روبرو شدم دیدم معرفی کردی نمراتشم دیدم مشتاق شدم بعد میبینم اپیزودای آخر باز بشدت داغونه امتیازاش (6.3ـو ایناView attachment 103091
View attachment 103092
فقط میتونم بگم WTFچیه این لامصب ! خشونت وحشتناک ساینس فیکشن ربات اندروید سایبر پانک انیمیشن 2D و 3D انواع و اقسام مدل قصه گویی و سبک گرافیکی ترسناک کمدی رومنس و .... آدم رو یاد Black Mirror میندازه خلاصه آب دستتتونه بزارید زمین اینو دریابید !!!!!!!!! ینی قشنگ جوریه که دلتون میخواد از رو تک تک قسمتاش یـ سریال کامل بسازن
اون اپیزود یکی مونده به اخریهاز مسافرت الان رسیدم با حجم انبوهی از پیام ها روبرو شدم دیدم معرفی کردی نمراتشم دیدم مشتاق شدم بعد میبینم اپیزودای آخر باز بشدت داغونه امتیازاش (6.3ـو اینا) چیه قضیش؟ اونقد گند زده یعنی اواخرش؟
![]()
سلام
سلامسلام
اين سريال رو كسي ديده؟ چجورياس؟
فصل اول سریال FARGO رو همین الان تموم کردم واقعا عالی و خوش ساخت بود به طوری کل ۱۰ قسمت رو توی دو الی سه روز دیدم!
دوستانی که کامل دیدن فصل دو و سه سریال افت میکنه؟ از اونجایی که داستان هر فصل جداست این سوالو میپرسم!
به نظرم بهترین فصلش همین فصل یک هست ولی فصل های دیگش هم خیلی خوبن خصوصا فصل ۳فصل اول سریال FARGO رو همین الان تموم کردم واقعا عالی و خوش ساخت بود به طوری کل ۱۰ قسمت رو توی دو الی سه روز دیدم!
دوستانی که کامل دیدن فصل دو و سه سریال افت میکنه؟ از اونجایی که داستان هر فصل جداست این سوالو میپرسم!
فصل اول سریال FARGO رو همین الان تموم کردم واقعا عالی و خوش ساخت بود به طوری کل ۱۰ قسمت رو توی دو الی سه روز دیدم!