K I 1 1 E R
ناظم انجمن
اتفاقا به نظرم بدجور بوی گندش از همین تیزر داشت میومداین تیزر Big Little Lies انقدر فوق العاده بود همه چی از یادم رفتبا فصل پشم ریزونی طرف هستیم حتی بهتر از 1 میشه به نظرم
یه جنون محضی به اومده که داستان میتونه بمب هیدروژنی کنه
مریل استریپ و اهمیت نقشی که بازی کرده قشنگ چسبونده هایپ روgod have mercy
![]()
مخالف صحبت هات هستماتفاقا به نظرم بدجور بوی گندش از همین تیزر داشت میومدزیاد دلت رو خوش نکن از یـ طرف به قصد مینی سریال ادامه دار شد از اون ور هم که دیگه Jean-Marc Vallée کارگردان نیست در کل قشنگ میشه تا همینجاش زوری بودن پلات و کلیشه ای شدن داستانش رو فهمید
![]()
Planet Earth رو نسخه فول اچ دی بلوری ش رو دانلود کردم که هر قسمت 7 یا 8 گیگ حجم داشت.![]()
Netflix و اینبار با همکاری سازنده های مستندهای تماشایی Planet Earth و Blue Planet یه مستند خارق العاده ساخته اونم با چاشنی استاد David Attenborough دوست داشتنی با اون صدای گرم و نحوه روایی جذابش (خدا عمرشو زیاد کنه بازم مستند ببینیم با صداش) ب اسم "Our Planet" . خلاصه هرچی بگم کم گفتم از خارق العاده بودن این شوی جدید
کلا هر کی با دیدن اون مستندها مو ب تنش سیخ شده اینم ببینه
پیشنهاد میکنم اگه تی وی 4K HDR دارید حتما کیفیت مناسبش رو دنلود کنید و کیف کنید . ب نظرم یکی از بهترین تجربه های HDR بود ک تا بحال دیدم
Planet Earth رو نسخه فول اچ دی بلوری ش رو دانلود کردم که هر قسمت 7 یا 8 گیگ حجم داشت.
تو ال سی دی 37 نگاش کردم و تجربه خیلی خوبی بود مخصوصا موسیقی متن فوق العادش!
تا اونجایی که خبر دارم از نتفلیکس هیچ موقع بلوری بیرون نیومده
یه سایتی our planet رو گذاشته نسخه وب دی ال حجم 2 الی 3 گیگ...همین رو بگیرم یا نسخه با کیفیت ترش هم میاد؟
این سریال Under The Dome رو هفته پیش شروع کردم و الان فصل دوش رو تموم کردم...
تو گوگل سرچ کردم دیدم کنسل شده ولی میگن تو همون فصل سه جمع شده!
باز یکی نوشته بود ناتموم مونده!
آخرش تکلیف قشنگ معلوم میشه یا همینجوری سروتهش رو هم آوردند؟
www1.farda-dl.netادرس جدید فردا دانلود رو کسی داره بفرسته برام ممنون مثل اینکه شیلترش کردن