Abolfazl3007
کاربر سایت
من از پریروز شروع به دیدن پیکی بلایندرز کردم و با توجه به فیلمایی که از کیلیان مورفی (اکثر فیلمای نولاندوستان نظراتتون درمورد سریالهای
nacros
the wire
son of archery
deadwood
leftovers
peaky blinders
چیه کدومشون ارزش دیدن داره؟بنظرتون به ترتیب کدوم ببینم![]()
صد درصد peaky blindersدوستان نظراتتون درمورد سریالهای
nacros
the wire
son of archery
deadwood
leftovers
peaky blinders
به خاطر زیادی M بودن سریال بعیده کسی نقدش کنهدوستان این سریال Love Death Robot جایی نقدشو نگذاشتن؟ منظور بعضی از قسمتهاشو نمیفهمم که هدفش از نشون دادن این چیزها چیه، مثلا قسمت 5
کسی نظری نداره؟![]()
به خاطر زیادی M بودن سریال بعیده کسی نقدش کنهبا این حال بعضی از اپیزوداش مفهوم خاصی ندارم صرفا حالت تخیلی و اغراق شده دارن که همین قرم قاطی بودنش نکته مثبتشه....
اول پیکی بلایندرز رو ببین عالیه بعدش نارکوس و سانز اف انارشی، the wire هم تعریفش رو خیلی زیاد شنیده بودم دو سه قسمت دیدم ریتمش به شدت کند بود ادامه ندادم و بقیه رو هم ندیدم.دوستان نظراتتون درمورد سریالهای
nacros
the wire
son of archery
deadwood
leftovers
peaky blinders
حرف عجیبی بودابه خاطر زیادی M بودن سریال بعیده کسی نقدش کنهبا این حال بعضی از اپیزوداش مفهوم خاصی ندارم صرفا حالت تخیلی و اغراق شده دارن که همین قرم قاطی بودنش نکته مثبتشه....
Narcos اسم این سریال نارکوها هست نه نارکوس، چون توی زبان اسپانیایی نارکو اسم هست و داره منظور لقب را میرسونه. مثل Mamads که ممدز نمیگیم میگیم ممد هااول پیکی بلایندرز رو ببین عالیه بعدش نارکوس و سانز اف انارشی، the wire هم تعریفش رو خیلی زیاد شنیده بودم دو سه قسمت دیدم ریتمش به شدت کند بود ادامه ندادم و بقیه رو هم ندیدم.
از بین همه ی این هایی که گفتین من یک قسمت وایر را دیدم میگن خیلی خفنه اما اولش بخاطر آشنایی کند پیش میره.دوستان نظراتتون درمورد سریالهای
nacros
the wire
son of archery
deadwood
leftovers
peaky blinders
کسی اینجا بلک میرور رو ندیده؟داستان اون خرس های عروسکی و اون سگ ها کلا این جریانا چی بود؟
سگ ها نگهبانای خرس های عروسکی بودن؟
چه اتفاقی افتاده بوده که اینا به این وضع افتاده بودن؟
اینا جونشون رو برای خرس عروسکی فدا کردن؟
خوب میشه لطف کنی و از قسمت 1 تا چهار اگ تونستی ی نقدی چیزی بنویسی ک بدونیم مفهومشون چیه؟ من ک از هیچ کدوم قسمتا مفهوم خاصی ندیدمحرف عجیبی بودا
سازنده هاش این همه هزینه نکردن که سریالشون هیچ معنی و مفهوم خاصی نداشته باشه!!!! قطعا و یقینا اون قسمتی که ازش هیچ برداشتی نکردین بدونین واقعا از حد سواد ما خارجه! یعنی علم تحلیل و بررسی اون قسمت نداریم، چون به نظرم این سریال خیلی با دقت فراوانی ساخته شده، حتی انتخاب گرافیک هر قسمت هم به نظرم از روی تنوع نیست و دلیل خودشو داره.
حرف عجیبی بودا
سازنده هاش این همه هزینه نکردن که سریالشون هیچ معنی و مفهوم خاصی نداشته باشه!!!! قطعا و یقینا اون قسمتی که ازش هیچ برداشتی نکردین بدونین واقعا از حد سواد ما خارجه! یعنی علم تحلیل و بررسی اون قسمت نداریم، چون به نظرم این سریال خیلی با دقت فراوانی ساخته شده، حتی انتخاب گرافیک هر قسمت هم به نظرم از روی تنوع نیست و دلیل خودشو داره.