من دنبالش میکنم
برا دیدنش نیازی نیست تایتان ها رو دیده باشی
سریال خوبیه...کارکترای خوبی داره،روند سریال هم داره خوب پیش میره نه خیلی کند و نه خیلی سرسری
سلام عزیزان
ممنون میشم نظرتون رو در مورد دو سریال after life 2018 و همچنین Man with A plan رو بدونم
و همچنین ممنون میشم بگید که وضعیت پخششون به کجا رسیده.
سپاس از محبتتون...
فوقالعادهست این Love, Death and Robots!
تا الآن 5 تا اپیزود دیدم و به شدت برام لذتبخش بوده. یعنی یه جوری هست که انگار سازندههاش دست کردن توی مغز من و سلیقه بنده رو شناسایی کردن و گفتن یه سریال برای این سلیقه بسازیم! داستانهای علمی تخیلی، فانتزی و آیندهنگرانه با چاشنی ربات و جک جونور و استیلهای گرافیکی متفاوت و به شدت خفن، از سهبعدی با کیفیت عالی تا دو بعدی خوشگل و حالت ترکیبی انیمیشن و واقعیت و... بدون کوچیکترین تعارفی توی نمایش خشونت بالا و چیزهای ممنوعه!
جالبه که هر قسمت هم داستان جدایی داره و با اینکه فقط 10،15 دقیقه طول میکشه، ولی آدم رو به شدت درگیر خودش میکنه و معمولاً هم سورپرایزهای جالبی داره. داستانها هم به شکلی هست که بعضی جاها فکر میکنی انقدر پتانسیلش بالاست که میشه از اون قسمت یه فیلم بلند ساخت (که احتمال میدم در آینده همینطور هم بشه).
کلاً اگه اهل این جور چیزها هستین، اندکی صبر نکنین و در اسرع وقت برین سراغش. کافیه همون قسمت اول رو ببینین تا درگیرش بشین و به فنا برین!
Love, Death and Robots واقعا این سریال عجیبه خیلیم عجیبه نزدیک ترین چیزی که میشه بهش مثال زد Black Mirror هستش واقعا آدم زبونش بند میاد از این همه ایده متفاوت که باهم قاطی شده ! دیگه درباره ماست سخن گو هم اپیزود داره دیگه خودوتن تا ته کار رو برید !
واقعا چی میشه گفت از این اپیزود ساختار شکن به معنای واقعی نمیدونم چجوری توصیفش کنم اخرین چیزی که به زهنم میرسید لابه لای این همه ایده عجیب قریب گرگینه اونم وسط جنگ با طالبان بود !
در کل Netflix امسال فوق العاده بوده. S ex education, Russian Doll, Umbrella academy و الان LDR همشون سریال های کاملا جدید بودن و همشونم عالی هستن.
+
خیلی از اپیزود ها و ایده های LDR واقعا ارزش دارن که ازشون فیلم های کامل یا سریال های کامل درست کنن! مثلا اپیزود 2 و اون 3 تا رباته
+
three robots, the witness و aquila rift رو از بقیه بیشتر دوست داشتم. انیمیشن های witness و طراحی محیطش فوق العاده بودن.
سبک هنری The Witness غوغا بود! گذشته از حال و هوای انیمیشنهای این قسمت که ترکیب جالبی از تصاویر واقعی و انیمیشنی هستن، توی 2،3 تیکه هم یه دفعه تغییراتی میکنه حیرتانگیز!
Love, Death + Robots زیباترین چیزی بود که چشمام تو این ۳ ۴ سال اخیر دیدن. واقعا بعضی اپیزودهاش فوقالعاده بود.
اینکه هر اپیزود رو یه استدیو ساخته خیلی کمک کرده به جذاب بودن سری.
afterlife خیلی خوب بود. با کارهای دیگه ریکی جرویس کاملا فرق داره و برعکس بقیه این یکی حس امید به زندگی آدم رو بیشتر میکنه
ولی نکته منفیش هم اینه که بعضی از جوکا و دیالوگا مربوط به پادکستها و خود کمدی اسپیشالهای ریکی بود که واسه کسایی که کارهای قبلیش رو دنبال کردن یکم ناامید کنندهس.
در هر صورت چه طرفدار ریکی جرویس باشید چه نه، پیشنهاد میکنم ببینید حتما. واقعا حس خوبی میده.
+
انتخاب اهنگاش فوق العاده به جا و معرکه بود.