سریال The Widow رو دیروز و امروز دیدم. سریال متوسط رو به بالایی بود درام خوبی داشت و کلیف هنگرای مناسب و اتفاقات غیرمنتظره که تحت تاثیر میزاره . به نظرم که خوب اومد بازی بانو کیت بکینسیل هم خوب بود . خداروشکر آمازون هم داره به عرصه سریال خوب سازی وارد میشه...
سریال The Widow رو دیروز و امروز دیدم. سریال متوسط رو به بالایی بود درام خوبی داشت و کلیف هنگرای مناسب و اتفاقات غیرمنتظره که تحت تاثیر میزاره . به نظرم که خوب اومد بازی بانو کیت بکینسیل هم خوب بود . خداروشکر آمازون هم داره به عرصه سریال خوب سازی وارد میشه...
فقط میتونم بگم WTF چیه این لامصب ! خشونت وحشتناک ساینس فیکشن ربات اندروید سایبر پانک انیمیشن 2D و 3D انواع و اقسام مدل قصه گویی و سبک گرافیکی ترسناک کمدی رومنس و .... آدم رو یاد Black Mirror میندازه خلاصه آب دستتتونه بزارید زمین اینو دریابید !!!!!!!!! ینی قشنگ جوریه که دلتون میخواد از رو تک تک قسمتاش یـ سریال کامل بسازن
سریال نسبتا خوش ساختیه من خودم دو فصل ازش دیدم منتهی با ریتم کندش زیاد حال نکردم و ولش کردم کلا یکم ریتمش واسه ی سریال تو این سبک که حال و هوای نسبتا تاریخی هم داره و جنگ توش زیاد اتفاق میوفته کنده البته نمیدونم فصلای بعدیش بهتر میشه از این نظر یا نه در کل بشین فصل اولش رو ببین تا حسابش بیاد دستت شاید نظرت بر عکس من در اومد