TV Center

سریال The Widow رو دیروز و امروز دیدم. سریال متوسط رو به بالایی بود درام خوبی داشت و کلیف هنگرای مناسب و اتفاقات غیرمنتظره که تحت تاثیر میزاره . به نظرم که خوب اومد بازی بانو کیت بکینسیل هم خوب بود . خداروشکر آمازون هم داره به عرصه سریال خوب سازی وارد میشه...

• Like
Reactions: kamivh1
سریال The Widow رو دیروز و امروز دیدم. سریال متوسط رو به بالایی بود درام خوبی داشت و کلیف هنگرای مناسب و اتفاقات غیرمنتظره که تحت تاثیر میزاره . به نظرم که خوب اومد بازی بانو کیت بکینسیل هم خوب بود . خداروشکر آمازون هم داره به عرصه سریال خوب سازی وارد میشه...

وارد شده بود شما خبر نداشتی! یه سر به شاهکاری به نام Sneaky Pete بزن!

• Like
Reactions: Silent Storm
screenshot-www.imdb.com-2019.03.20-03-33-06.png
MV5BMTc1MjIyNDI3Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwMjQ1OTI0NzM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

فقط میتونم بگم WTF @-) چیه این لامصب ! خشونت وحشتناک ساینس فیکشن ربات اندروید سایبر پانک انیمیشن 2D و 3D انواع و اقسام مدل قصه گویی و سبک گرافیکی ترسناک کمدی رومنس و .... آدم رو یاد Black Mirror میندازه خلاصه آب دستتتونه بزارید زمین اینو دریابید !!!!!!!!! ینی قشنگ جوریه که دلتون میخواد از رو تک تک قسمتاش یـ سریال کامل بسازن

آخرین ویرایش:
گایز:D

این سریال Vikings جچوریاست؟ خواستیم تو این تعطیلات پیش رو بزنیمش به بدن:D
سریال نسبتا خوش ساختیه من خودم دو فصل ازش دیدم منتهی با ریتم کندش زیاد حال نکردم و ولش کردم :دی کلا یکم ریتمش واسه ی سریال تو این سبک که حال و هوای نسبتا تاریخی هم داره و جنگ توش زیاد اتفاق میوفته کنده البته نمیدونم فصلای بعدیش بهتر میشه از این نظر یا نه در کل بشین فصل اولش رو ببین تا حسابش بیاد دستت شاید نظرت بر عکس من در اومد :دی

• Like
Reactions: Jill-Valentine

ناموس سریاله اگر با سبک شمشیری و جنگهای قدیم حال میکنی حتما ببین چون اگر نبینی اقامون رگنار روحش به ارامش نمیرسه

آخرین ویرایش:

عالیه من چهار بار دیدمش معتادش شده بودم بار پنجم به سختی خودم رو قانع کردم فعلا دست نگه دارم و برم سراغ سریال های دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or