TV Center

يه سريال اومده داخل شبكه خانگي به اسمه نهنگ ابي،

سطحش از بقيه سريالا داخلي خيلي بالاتره ، ارزش وقت گذاشتن داره مخصوصا اين اپيزود اخرش
دو سه تا سریال خانگی دیدم البته نصف و نیمه ولشون کردم

ممنوعه : یه سریال به شدت افتضاح که بعد 7 قسمت شیفت دلت شد
ساخت ایران: خوب شروع میشه و هرچی میره جلو بد و بدتر میشه
احضار: اصلا حرفشو نزنیم:))
نهنگ ابیم بگیریم ببینیم واقعا چیه:D
 
برای اولین بار چشممان به جمال ملکور و 5 آینور مقدس روشن خواهد شد:x

من اطلاع چندانی ندارم اما ملکور فک کنم مال دوره اول باشه که تو سیلماریلیون تموم شد این سریال بیشتر درباره وقتی هست که سائرون حلقه هارو ساخت و داد به نژادها و نبرد اخرش که اول ارباب حلقه ها تعریف میشد
 
سلام امت
این جریان قسمت‌های Bonus و Extra فرندز چیه؟
بعد از پایان هر فصل نگاشون کنم یا بزارم سریال تموم بشه و بعد ببینم‌شون؟
الان تا قسمت ۱۰ فصل ۴ دیدم.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
 
قبلا اینجا گفتم پیکی بلایندرز سریال قشنگ و خوش ساختیه ولی با دیدن قسمت 6 فصل سوم نظرم تغییر کرد باید بگم شاهکاریه واسه خودش موقع دیدن این اپزیود واقعا خونم به جوش اومده بود و شیفته بازیگری تام هاردی شدم واقعا عالی ایفای نقش میکنه
 
بعد از دراپ کردن TWD از فصل هفت طبق تعریف دوستان دوباره شروع به دیدنش کردم , جز دو قسمت از فصل آخر بازم نا امیدم کرد , دوباره دراپ کردم!
چقدر سریالی جذابی بود ! رسما حس بقا از سریال حذف شده! خاله بازی محض!
 
بعد از دراپ کردن TWD از فصل هفت طبق تعریف دوستان دوباره شروع به دیدنش کردم , جز دو قسمت از فصل آخر بازم نا امیدم کرد , دوباره دراپ کردم!
چقدر سریالی جذابی بود ! رسما حس بقا از سریال حذف شده! خاله بازی محض!

علت: اخراج فرانک دارابانت پس ار فصل سوم!
 
علت: اخراج فرانک دارابانت پس ار فصل سوم!
فصل سه؟دارابونت قبل فصل دو اخراج شد!و از همون فصل دوم هم سریال رفت تو دیوار.7 8 اپیزود فقط سوفیا سوفیا میکردن!یک فصل رو از 4 5 شماره کمیک بوک ساختن و اصلا در حد فصل اول نبود.فصول بعد هم همین بدتر شدن ادامه داشت هر چند بعضی وقتها اوج میگرفت ولی همیشه کش دار و خاله زنکی بود و خودم به امید نیگن دنبال میکردم و نیگن هم اومد ولی انقدر سریال ضعیف شده بود که نیگن هم نمیتونست نجاتش بده.اگر amc یک بودجه درست واسه سریال میزاشت و یکم کمتر کش میداد داستان رو میشد یک سریال 4-5 فصله شاهکار از این داستان درست کرد.واقعا حیف!!
یک مشکل دیگه سریال هم تغییرات نسبت به کمیک ها بود.حالا به دلیل سورپرایز بیننده یا مشکلات با بازیگرها و ... باعث شد بعضی شخصیتهایی به هم برسن یا تو نقشی قرار بگیرن که اصلا به شخصیتشون و پیش زمینه داستانی که براشون از اول درست شده نخورن و داستان رو رسما خراب کردن!
 
تو این TWD زامبی شدن ملت رو آب و هوا و تغییر فصل هم تاثیر گذاشته؟ چند فصله این سریال آبکی ادامه داره هنوز یک فصل رو نمی تونن تو زمستون نشون بدن انگار همیشه تابستونه . یکی از مشکلاتی که این سریال داره اینه که دیگه چیز خاصی برای عرضه نداره دشمناش همون زامبی ها هستن که بعد از یکی دو فصل دیگه دیدنش برای خالی نبودن عریضه است خبری از موجودات جهش یافته یا دشمنان متفاوت نیست چون تو کمیک هاش فقط زامبی ها هستن. به علاوه کش دار کردنش برای پول به جیب زدن بیشتر در حالی که سریال چیز خاصی برای عرضه نداره پاشنه آشیل دیگه اش هست . شاید بعضی از بازی های چند سال اخیر برای درست کردن یک سریال آخرالزمانی الگوی خوبی باشن. مثل Last of us یا مترو به خصوص آخرین عنوان. تغییر لوکشین و چفت و بست داشتن داستان ، کش ندادن بیش از حد ، تنوع دشمنان و تغییر فصل همه دست به دست هم میدن تا بازی از اون حالت یکنواختی دربیاد به خصوص که تو این سریال ها با فصول زیاد تنوع باید حرف اول رو بزنه وگرنه تو ورطه تکرار میافته و بیننده احساس میکنه قبلا این قسمت جایی دیده . به نظرم یکنواختی و تکرار ضعف اصلیشه که از اول هم انتظارش میرفت.
 
‘SMILF’ Canceled at Showtime After Two Seasons

تازه قسمت 7 فصل 2 «SMILF» رو دیدم؛ برای خوندن نقدهاش، اسمش رو سرچ کردم که متوجه شدم کنسل شده :| اتهامات علیه «Frankie Shaw» قبل از شروع فصل 2 منتشر شدند و منم همون موقع که خوندمشون به این نتیجه رسیدم که درحدِ کنسل کردن سریال نیستند. کانال ABC (که احتمالا مالکِ سریال هست) نه تنها «SMILF» رو کنسل کرده، بلکه قرارداد کلیِ خودشون با «Frankie Shaw» رو هم تعلیق کرده که این قرارداد شاملِ سریالی براساسِ یک رمان از «سیلویا پلت» هم می‌شه.


پ.ن: این مطلق‌گرایی‌ که هالیوود جدیدا بهش رسیده رو درک نمی‌کنم. امثال «هاروی واینستین» حقشونه که از هالیوود تبعید بشند؛ ولی چنین موردی رو می‌شد با جریمه یا تذکر حل کرد. حیفِ سریال به این خوبی و حیفِ استعدادهای «Frankie Shaw». خیلی «SMILF» رو دوست داشتم =(( حداقل می‌گذاشتن پخش فصل 2 کامل تموم بشه و بعد خبرِ کنسل شدنش رو منتشر می‌کردند. الآن نمی‌دونم اصلا چه فایده‌ای داره که بخوام سه قسمت آخر رو ببینم.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or