TV Center

سلام
خیلی وقت پیش این سوال رو میخواستم بپرسم یادم رفت !
این گوزن تو سریال هانی بال و the leftover(فصل اول) معنیش چیه:-?:D معنی نداره یا داره؟

در آینده بهت توضیح بده. اصلا به دنبال پیدا کردن نماد و سر در آوردن دقیق داستان نگرد فقط نگاش کن و جو اتسمفرش شو و لذت ببر.

آخرین ویرایش:
پ.ن : من همون Joel Kinnaman میخواستم =((

منم همینطور=((

ولی چکار میشه کرد! بزرگترین ضدحالی که من خوردم این بود که مارتا ایگاردا رو دیگه نمی بینم=((:D

----------------------------------------------------------------------------------------------------

فصل دوم سریال پشم افکن:D و زیبای The Haunting of Hill House هم دیروز توسط نتفلیکس تایید شد؛ البته سال 2020 پخش میشه

Netflix's The Haunting of Hill House returns with second season in 2020

سلام.
این سریال Fargo که مینویسه This Is A True Story ، آخر برای جلب توجه مینویسه یا حقیقتی هم در داستان هست؟
-
من دارم فصل سومش رو میبینم ، یکی از سریالهایی که نظر آدمو به خودش جلب میکنه به خاطر نوع روایت و ته رنگ ِطنز ِخاصی که داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: arash1996
فصل دوم سریال پشم افکن:D و زیبای The Haunting of Hill House هم دیروز توسط نتفلیکس تایید شد؛ البته سال 2020 پخش میشه
Netflix's The Haunting of Hill House returns with second season in 2020
به به عالی :x بشدت میترسیدم دوباره بگیرن داستان فصل اول رو ادامه بدن و گند بزنن توش مثل خیلی دیگه از سریالای نت فلیکس.
ولی این فصل بر اساس رمان The Turning of The Screw مال سال 1898 هست.
اگه مثل فصل اول دربیارن دیگه هیچی نمیخوام :دی
سلام.
این سریال Fargo که مینویسه This Is A True Story ، آخر برای جلب توجه مینویسه یا حقیقتی هم در داستان هست؟

یک جوری تقلید از فیلمش هست و تو همه فصلا ادامش دادن وگرنه در واقع واقعی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or