TV Center

دوتای اولی چرا کنسل شدذن؟ امتیازشون ک خوب بود. سریالشم قشنگ بود

سازندگان کانترپارت به دنبال فروش سریال به یک شبکه دیگه هستند. پس روزنه ی امیدی براشون هست. فلسفه دیدگاه شبکه Starz رو نمیدونم چون خیلی کم سریال یا شاید بگم یک دونه سریال از این شبکه بیشتر ندیدم اما AMC کاملا داره تمرکزشو روی TWD و BCS میزاره. شبکه AMC یک درمیون قاط میزنه. دیگه ابهت سابق رو نداره. Into the Badlands هم چندان چیز دندون گیری نبود!

سازندگان کانترپارت به دنبال فروش سریال به یک شبکه دیگه هستند. پس روزنه ی امیدی براشون هست. فلسفه دیدگاه شبکه Starz رو نمیدونم چون خیلی کم سریال یا شاید بگم یک دونه سریال از این شبکه بیشتر ندیدم اما AMC کاملا داره تمرکزشو روی TWD و BCS میزاره. شبکه AMC یک درمیون قاط میزنه. دیگه ابهت سابق رو نداره. Into the Badlands هم چندان چیز دندون گیری نبود!
من counterpart رو کامل ندیدم . ولی فکر کنم استارز دیده پتانسیل نداره توش صحنه های +18 بگذاره از خیرش گذشته :tearsofjoy:

خب رسما با قسمت ۷ فصل سوم True Detective کاملا مشخص شد که فصل اول و سوم تو یه Timeline هستن:دی شاید راست و مارتی هم اومدن :دی

آب دستتونه بزارید زمین و برید فصل سوم TD رو ببینید :دی خیلی خوبه و اینکه مثل فصل اول هم سعی نمیکنه زیادی قیافه بگیره برای خودش :دی

من که فقط منتظرم Hulu چکار قرار بکنه با سریال های کنسلی مارول/نتفلیکس؛ کاشکی لااقل Daredevil رو زنده کنن[-o<

دیزنی پلاس هم خو تا اونجایی که اطلاع دارم، سریال خین و خین ریزی توش خبری نیست:D

دلیل کنسل شدن قطعا مقصر دیزنی هست و نه نتفلیکس! هیچ کدام از سریال ها را ندیدم اما مطمئن هستم که سیاست شبکه نتفلیکس این گونه نیست که بهترین سریال هایش را کنسل کند. همیشه نتفلیکس به دنبال افراد خلاق برای خلق آثار پر کیفیت برای نتفلیکس هستند. پشت پرده قدرت دیزنی بیشتر بوده و به قول دستمون شاید از نحوه روایت داستان یا TV-MA گلایه داشته است. نتفلیکس آنق در سریال خوب دارد که حتی از انگشتان دست هم زیاد هست و درکش آن قدر بالاست که کدام سریال ها بد است و کدام خوب؟ مثال 13 Reasons Why باید بگم که قطعا این آخرین فصل سریال است و بعد بای بای. اورنج هم تمام می شود و نوبت فاز دوم نتفلیکس است که آغاز می شود!

نمی دونم من فیلم و سریال زیاد دیدم زده شدم یا نه ولی...
اون از runaways که فصل دوش لوس و مسخره شده بود و دیگه اصلن حوصله دیدن ادامش رو ندارم
این از فصل دو future man که بنظرم میاد به خوبی فصل یکش نیست...

دوستان به نظرتون فصل 3 ـه True Detective از فصل 1 بهتر نیست؟ :D یکی از بهترین فصل از یه سریال ـه که دارم می بینم; از فیلم نامه فوق العاده حرفه ای و جذابش بگذریم Cast اش فضایی خوب بازی می کنن! دوست داری هی بزنی عقب یه سری اکت ها و دیالوگ ها رو دوباره ببینی و بشنوی :D

فصل دوم Runaways واقعا عالی بود، فصل 1 فک براندازی داشت و فصل 2 اش از اون هم فک برانداز تر بود
واقعا بی صبرانه منتظر فصل سومش هستم
تو قسمت هشتم الکس میاد پیش لیوی و خواهر و خواهرزاده کوچیکش...
لیوی به یه دلیلی که نمیدونم چی بود از الکس میخواد دیگه نزدیکش نشه
بعد ایوول اینارو به رگبار میبنده و الکس لیوی رو میخوابونه رو زمین
بطور معجزه اسایی هیچکس حتی یه خراش کوچیک برنمیداره...
و همچنین به طرز معجزه اسایی،لیوی مواضعش 180 درجه تغییر میکنه و عاشق آلکس میشه(احتمالا سرش خورده به کف زمین و دچار فراموشی شده که چرا از آلکس بدش میومد:)))
نکته حیرت انگیز اینکه درحالی که ایوول رگبار رو به روی اینها میبنده لیوی با گوشیش ازش فیلمبرداری کرده(درمیان باران گلوله!)و الکس از فیلم گرفته شده تصویر شفاف و فول اچ دی ایوول علیرغم زوم زیاد رو درمیاره(باس بریم از لیوی مدل گوشیش رو سوال کنیم لامصب کمتر گوشی پیدا میشه فیلمبرداری به این کیفیت داشته باشه:))
همه ی این ها درحالیه که تو اون صحنه اونجا هیچکسی رو نداریم که قدرت ماورایی داشته باشه:)
گذشته ازین موارد که کم نیست تو سریال دلیل اینهمه قهر و آشتی بچه ها و والدینشون رو نمی فهمم!
اگر اشتباه نکنم تو قسمت دهم اینقدر که این بچه ها پیش والدینشون رفتن و اومدن دیگه تحمل برام سخت شد و دراپ کردم:)
کلا منطق درست و درمونی درش پیدا نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or