hooman1995
کاربر سایت
به سمت مخاطب خاص بره و شدید با کمبود بیننده مواجه بشه مجبور میشن زودتر تمومش کنن که بازم چون عوامل قویی پشت سریال هست مطمئنم خوب جمش میکنن.
اتفاقی که برای هنیبال افتاد و شاهد یه شاهکار در یک شبکهی عمومی بودیم
به سمت مخاطب خاص بره و شدید با کمبود بیننده مواجه بشه مجبور میشن زودتر تمومش کنن که بازم چون عوامل قویی پشت سریال هست مطمئنم خوب جمش میکنن.
من نظر خودم رو گفتم به منتقدا کاری ندارم، قطعا همه دوس دارن داستان در حد بریکینگ بد اوج بگیره و جذاب بشه اما اینکه شما اینقد الانشو میکوبی نظر خودت هست و طرفدارانشو اینقد آزار نمیده.
اینکه یک سریال 10 فصل طول بکشه حتما قرار نیست شیردوشی باشه، TWD رو دارن در شرایطی ادامه میدن که حتی یک سری فن بوی که شدیدا روی سریال تعصب داشتنم میبینم دارن زده میشن از سریال ولی چون این همه فصلو نگاه کردن نمیتونن ازش دل بکنن، ریتینگش شدید پایین اومده نسبت به فصلای اول اما چون هنوز توش پول هست دارن ادامش میدن، چقد مطمئنین این اتفاق واسه BCS بیوفته؟ حالا من نمیگم حتما 10 فصلم طولش میدن ولی در حال حاضر نمره هاش خیلی خوبه و اکثریت راضی هستن فعلا، حتی اگه جوری که شما میگی به سمت مخاطب خاص بره و شدید با کمبود بیننده مواجه بشه مجبور میشن زودتر تمومش کنن که بازم چون عوامل قویی پشت سریال هست مطمئنم خوب جمش میکنن.
دقیقا میخواستم همینو بگم![]()
این سریال عالیه. کمابیش تیکههای کمدی داره ولی بیشتر درامه. لامصب هرقسمت احساساتِ آدم رو برانگیخته میکنه. حتی وقتی که میدونی فلان اتفاق قراره بیفته (چون هر قسمت پر از Flashback و Flashforward هست و همهی خطهای زمانی توی این سریال مهم هستند و بهشون بهاندازه پرداخته میشه)، بازم اشکت رو درمیاره.
سریال بیشتر درامه. سریال فوق العاده اس حتما ببینش
اشک آدم درمیارهفصل سوم هم توی راهه
مثل فرندز و آشنایی با مادر، Baby daddy رو جدیدا دیدم خیلی خنده داره. شوخی هاش ج*سی ان بیشتر ولی بازم منو به شدت خندونداخر همین قسمت اول من یکی رو که احساساتی کرد
ولی بیشتر دنبال یک سریال کمدی/درام هستم که حال خوب کن باشه مثل اشنایی با مادر و یا شاید فرندز
The Good Placeولی بیشتر دنبال یک سریال کمدی/درام هستم که حال خوب کن باشه مثل اشنایی با مادر و یا شاید فرندز
فصل اولش جز بهترین سریالای اون سال بود برام، قطعا ارزش دیدن داره، خیلی شیک و کامل تموم میشه و چند تا از دوستام واسه اینکه دیدشون به سریال عوض نشه کلا فصل دومو ندیدن.بچها سریال 13reason whyقشنگ دانش کنم با توجه به اینکه میگن فصل دو خراب کرده؟
![]()
آب سریال های نتفلیکس بدجور قطع شده! دژاوو بلادلاین اینبار گریبان گیر اوزارک شد!![]()
شما هم از اون افرادی هستی که ندیده و نشناخته #منتقدین بگن بپّر توی چاه، میپری؟
بلادلاین رو هم چون منتقدین فصل آخرش رو تحویل نگرفتن، بد بود؟