TV Center

به سمت مخاطب خاص بره و شدید با کمبود بیننده مواجه بشه مجبور میشن زودتر تمومش کنن که بازم چون عوامل قویی پشت سریال هست مطمئنم خوب جمش میکنن.

اتفاقی که برای هنیبال افتاد و شاهد یه شاهکار در یک شبکه‌ی عمومی بودیم :دی

من نظر خودم رو گفتم به منتقدا کاری ندارم، قطعا همه دوس دارن داستان در حد بریکینگ بد اوج بگیره و جذاب بشه اما اینکه شما اینقد الانشو میکوبی نظر خودت هست و طرفدارانشو اینقد آزار نمیده.
اینکه یک سریال 10 فصل طول بکشه حتما قرار نیست شیردوشی باشه، TWD رو دارن در شرایطی ادامه میدن که حتی یک سری فن بوی که شدیدا روی سریال تعصب داشتنم میبینم دارن زده میشن از سریال ولی چون این همه فصلو نگاه کردن نمیتونن ازش دل بکنن، ریتینگش شدید پایین اومده نسبت به فصلای اول اما چون هنوز توش پول هست دارن ادامش میدن، چقد مطمئنین این اتفاق واسه BCS بیوفته؟ حالا من نمیگم حتما 10 فصلم طولش میدن ولی در حال حاضر نمره هاش خیلی خوبه و اکثریت راضی هستن فعلا، حتی اگه جوری که شما میگی به سمت مخاطب خاص بره و شدید با کمبود بیننده مواجه بشه مجبور میشن زودتر تمومش کنن که بازم چون عوامل قویی پشت سریال هست مطمئنم خوب جمش میکنن.

دقیقا میخواستم همینو بگم :D

من به شدت وفادار به فصل های اول و دوم هستند و عاشق موش و گربه بازی های چاک و جیمی بودم اما تا الان آن طوری که بولد کرده بودند (تو فضای اجتماعی) فصل چهارم چندان دندون گیر برایم نبوده است. کاری هم با نقد اون ندارم و فقط مثال بود و قرار هم نبود که آن نقد، جلوه ی نظر شما را بپوشاند. من هر اپیزود نظر میدم و تا الان این دو اپیزود چنگی به دل نزده است. سر هر سریالی تک اپیزودی بررسی میکنم مثلا Sharp Objects قسمت اولش معمولی بود اما در اپیزود سوم نظرم عوض شد اما باز الان اپیزود ششم رو خواب آور می دونم. اپیزود مثلا اول تا چهارم فصل سوم BCS کمی مسخره بود اما اپیزود Chicancy (دادگاه جیمی و چاک) بهترین اپیزود به نظرم کل فصل 2018 بود. من هنوز کل سریال را بررسی نکردم چون که نیامده اما تاکنون از تمام اپیزود های قبلی BCS ضعیف قدم برداشته است. در هر صورت We are on the Same Side!=D> در مورد TWD، شکی نیست که نویسندگان قهاری داره اما بعضی وقت ها شبکه کنترل کشتی رو در دست میگیره. همین بلایی که نتفلیکس سر 13RW آورد!

آخرین ویرایش:
این سریال عالیه. کمابیش تیکه‌های کمدی داره ولی بیشتر درامه. لامصب هرقسمت احساساتِ آدم رو برانگیخته می‌کنه. حتی وقتی که می‌دونی فلان اتفاق قراره بیفته (چون هر قسمت پر از Flashback و Flashforward هست و همه‌ی خط‌های زمانی توی این سریال مهم هستند و بهشون به‌اندازه پرداخته می‌شه)، بازم اشکت رو درمیاره.

سریال بیشتر درامه. سریال فوق العاده اس حتما ببینش
اشک آدم درمیاره :D فصل سوم هم توی راهه

اخر همین قسمت اول من یکی رو که احساساتی کرد :))

ولی بیشتر دنبال یک سریال کمدی/درام هستم که حال خوب کن باشه مثل اشنایی با مادر و یا شاید فرندز

• Like
Reactions: arash1996 and all4u
اخر همین قسمت اول من یکی رو که احساساتی کرد :))

ولی بیشتر دنبال یک سریال کمدی/درام هستم که حال خوب کن باشه مثل اشنایی با مادر و یا شاید فرندز
مثل فرندز و آشنایی با مادر، Baby daddy رو جدیدا دیدم خیلی خنده داره. شوخی هاش ج*سی ان بیشتر ولی بازم منو به شدت خندوند :دی

تریلر Iron Fist خوب بود :D

Iron Fistبر طبق همون صحنه ای که توی The Defenders بود، جا پای DareDevil گذاشته
مبارزاتشم به نظر خوبه، بر خلاف فصل اول
یعدم آقا اینا چجوری daughters of the dragon رو تایید کنند دیگه؟ :D
من مطمئنم بعد از فصل دوم Iron Fist، ساخت سریالش تایید می شه

بچها سریال 13reason whyقشنگ دانش کنم با توجه به اینکه میگن فصل دو خراب کرده؟
فصل اولش جز بهترین سریالای اون سال بود برام، قطعا ارزش دیدن داره، خیلی شیک و کامل تموم میشه و چند تا از دوستام واسه اینکه دیدشون به سریال عوض نشه کلا فصل دومو ندیدن.
فصل دوم هم نمیشه گفت آشغاله اما نسبت به فصل اول واقعا هیچ حرفی واسه گفتن نداره و بنظر من کلا 3-4 قسمت خوب داشت، دیگه خودت میدونی :D

سوال در مورد پایان And Then There Were None

من متوجه نشدم اون قاضی از اون اول چرا 9 تا آدمو با کلک میکشونه به جزیره و هم اونا رو و هم خودشو میزنه میکشه؟ و در طول سریال هم توضیح داده نمیشه که قاضی از کجا اون آدم هارو میشناخته و مهمتر از اون از کجا میدونسته اون قاتل ـن ؟

Last edited by a moderator:
88217_Ozark_S2.png

آب سریال های نتفلیکس بدجور قطع شده! دژاوو بلادلاین اینبار گریبان گیر اوزارک شد!%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-

88217_Ozark_S2.png

آب سریال های نتفلیکس بدجور قطع شده! دژاوو بلادلاین اینبار گریبان گیر اوزارک شد!%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-

شما هم از اون افرادی هستی که ندیده و نشناخته #منتقدین بگن بپّر توی چاه، می‌پری؟
بلادلاین رو هم چون منتقدین فصل آخرش رو تحویل نگرفتن، بد بود؟

آخرین ویرایش:
شما هم از اون افرادی هستی که ندیده و نشناخته #منتقدین بگن بپّر توی چاه، می‌پری؟
بلادلاین رو هم چون منتقدین فصل آخرش رو تحویل نگرفتن، بد بود؟

اولا هنوز 5 نقد منتشر شده و احتمال زیاد میاد بالا( درصد سبزش خیلی کمه) من یک نیم نگاهی به نظر منتقدان میکنم اما واقعا حالم گرفته میشه که سریال هایی که دنبال میکنم، زیاد منتقد پسند نیستند. (منم خودم را کمی منتقد می بینم گرچه از آوردن این کلمه منتقد، انتظارات از من در حد لالیگا بالا می رود!) درمورد بلادلاین و فصل آخر، باید بگم بد بود و بد بودنش هم دقیقا برمی گرده به همان دو اپیزود آخر که آشفته بازار است. اپیزود نهم که میخواهد کپی IA لفت آورز باشد و اپیزود پایانی هم طوری آخرش تمام می کند که انگار در حد سوپرانوز است. (پایان مثلا باز!) بله فصل نهایی بلادلاین بد بود اما همچنان جز تاپ تن من بخاطر فصل اول و دوم قرار دارد. چه طور یه عقل سلیمی می آید برگ برنده سریال خود را
می کشد؟! (مرگ دنی ریبرن در فصل اول!)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or