TV Center

Sharp Objacts برای من از بهترین سریال هایی بوده که دیدم. ضرب آهنگ آروم و عالیش و حس تعلیقش واقعا عالیه. و قسمت هفتم قشنگ با این که همونی بود که حدس میزدم چی توش رخ میده واقعا تونست بهم شوک وارد کنه! کم کم از یک چهارم پایانی سریال دو زاریت می افته. وقتی که کامل می افته سریال قشنگ بهت دهن کجی میکنه. انتظار برا قسمت 8 مثل عذاب الهی عه! قسمت هفتم قشنگ عین یه بمب 500 کیلوییه که از هواپیما می افته رو زمین و منفجر میشه. دم تمام عوامل سریال گرم.
پ.ن: حتما این سریال رو ببینین.

سلام
کسی فصل اول کانترپارت رو اینجا تماشا کرده؟ ارزش دیدن داره؟ حال و هواش چطوریه؟
من 3 قسمتش رو دیدم .
سریال خوب و خوش ساختیه . از نظر داستانی هم موضوع بسیار جالبی داره . اما نمیدونم چرا برام کشش نداشت .
فعلاً گذاشتمش کنار تا دوباره توی یه حال بهتری برم سراغش .

• Like
Reactions: Deliverer
@Sunderland @jijabig23
شیطان الرجیم

medium-clean.jpg

کل اپیزود هفتم sharp objects یه طرف و
وقتی که Adora اون بچه/نوزاد رو گاز گرفت یه طرف دیگه :| :| :| کلا تمام موهای بدنم سیخ شد خیلی ترسیدم :D
+
به نظرم خیلی ها توی شهر میدونن که ادورا بچه ها رو میکشه و ...، قدیمی های شهر مثلا ولی چیزی نمیگن :|

آخرین ویرایش:
وقتی که Adora اون بچه/نوزاد رو گاز گرفت یه طرف دیگه :| :| :| کلا تما مموهای بدنم سیخ شد خیلی ترسیدم :D
+
به نظرم خیلی ها توی شهر میدونن که ادورا بچه ه ار ومیکشه و ...، قدیمی های شهر مثلا ولی چیزی نمیگن :|
اون قسمت رو من متوجهش نشدم الان رفتم نگاش کردم بدنم مور مورد شد :| ینی ....
در مورد قاتل من تا حتی به خود کمیل هم شکم رفت ولی این عجوزه رو اصلا فکرش رو نمیکردم :| ینی یـ جوری باز ذهن ما دهن سرویسا بازی کردن که دهنم وا مونده الان
+
باتوجه به جو مریض شهر بعید نیست ولی من فک میکنم فقط پدر مترسک کمیل :| و پلیس شهر ازش خبر دارن

:|

وقتی که Adora اون بچه/نوزاد رو گاز گرفت یه طرف دیگه :| :| :| کلا تمام موهای بدنم سیخ شد خیلی ترسیدم :D
+
به نظرم خیلی ها توی شهر میدونن که ادورا بچه ها رو میکشه و ...، قدیمی های شهر مثلا ولی چیزی نمیگن :|
فقط یه چیز نفهمیدم از کجا فهمید ننش قاتله؟:-?

فقط یه چیز نفهمیدم از کجا فهمید ننش قاتله؟:-?
از زیر زبون همین رفیقش جکی (زن شنگوله:دی) با توجه به اون پرونده ای که ریچارد (اقا پلیسه:دی) براش گذاشته بود کشید بیرون دیگه

تریلر رسمی فصل 13 فیلی منتشر شد. نوید یک فصل خارق‌العاده‌ی دیگه رو می‌ده :D +
عالی بود :دی
فقط یعنی واقعا دنیس رفت دیگه؟ :| اینقد شایعه شد که برگشته و فلان :(
همین دیروز داشتم دوباره تیکه های فصلای قدیمو میدیدم دنیس معرکس خداییش حیفه نباشه دیگه:(

قسمت 9 فصل 4 affair میشه گفت نقطه عطف سریال بود . میدونم کسی اینجا دنبال نمیکنه ولی واقعا درام خوفیه نتونستم جلو خودمو بگیرم اینجا نگم . سریال بدون هیچ سرو صدایی و تبلیغی داره کارشو میکنه و در یک کلام شاهکاره .
من خودم فن ژانر درام نیستم و سریالی هر چقدر همه تعریف کنن ولی خوشم نیاد ول میکنم ولی اینو نمیدونم چجوریه با اینکه هیچ کس نمیبینه هیچ کس دربارش حرف نمیزنه اینقدر جذب شدم .
قسمت اخر هم اومده ولی زیرنویس نیومده بیاد ببینیم چی میشه تا بره برای فصل اخر سال دیگه .

• Like
Reactions: Cj_sa

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or