K I 1 1 E R
ناظم انجمن
...................yessssssssssssssssssفصل چهارم Mr Robot رسما تایید شد
پ.ن : باید قدر شبکه USA رو دونست الان اگه یکی مثل NBC خرفت بوده ده باره سریال رو کنسل کرده بود ...
آخرین ویرایش:
...................yessssssssssssssssssفصل چهارم Mr Robot رسما تایید شد
خب خداروشکر، چون من شدیدا جورج رو دوست داشتم تو سریالجالبه که بدونید که اول قرار بود نقش جورج روی توی ساینفلد بازی کنه اما خودش به دلیل اینکه بازیگر نبود نقشو قبول نکرد
از شخصیت های گیفتد لورنا دین یا همون پولاریس پدر بیولوژیکیش مثل اینکه مگنتو هست.کسی جایی رو میشناسه به فارسی توضیح بده درمورد این شخصیت های سریال های کمیک؟بشخصه انتظار داشتم 4 یا 5 قسمت لورن و اندی دست صنایع تراسک باشن...خیلی زود اومدن بیرون...
خیلی عجیبه سنتینل سرویس با اون عضمت بشه راحت دست زنتو همراه یه اسلحه بری دم خونه مدیر ارشدش و خونوادش رو تهدید کنیخو لااقل یه سگ نگهبان بزار جلو درش دیگه اینقدر بی درو پیکر نباشه
و ازون عجیبتر پس گرفتن جهش یافته ها توسط ترنر!
و بازم عجیبتر اینکه چقدر راحت کمپل اونارو تحویل داد
برخلاف قسمت قبل ازین قسمت تاحدودی ناامید شدم...
مثل این که این کیه و پدر و مادرش کین و به کی ربط پیدا میکنه؟اگه فرومی چیزی باشه که محل بحث هم باشه که چه بهتر...
یه شخصیتی رو تو ویکی سرچ کردم فارسی نداشت فقط انگلیسی بود،تنبلیم میاد هی یه خط درمیون دنبال ترجمه باشم
این سازمان سنتینل برای خودش سایت داره!
Sentinel Services
رو دکمه GET TESTED کلیک کنید...
![]()
مثل اینکه تقریبا تایید شده فصل ششم فرار از زندان هم قرار هست بسازند![]()
متاسفانه FOX رو دیزنی نخریده، جزو مواردی بوده که توی خریدش نبوده، وگرنه یا Prison Break رو تخته می کرد یا کلا ریبوتش می کرد![]()
من نگاه میکنمعجیبه اینجا انگار زیاد کسی پیگیر peaky blinders نیستفصل جدیدشم خیلی خوب بوده تا اینجا
روند صعودی داشته سریال ، هر فصل بهتره شده
قسمت اخر این فصلم یکی دو روز دیگه میاد
![]()
اتفاقا می خواستم همین الان یک پست درباره اش بگذارم . واقعا سریال عالیه . فعلا تنها سریالیه که مشتاقانه پیگیرش هستم . البته الان قسمت دو فصل چهارم . کاراکتر تامی شلبی و بازی کیلیان مورفی عالیه . بعد دیدن این سریال واقعا آدم حرص میخوره میبینه مورفی استعدادشو تو نقش های کوتاه سینمایی هدر میده . کاراکتر های مهمان سریال هم عالین . از تام هاردی گرفته تا آدریان برودی و کاراکتر لیتل فینگر . و البته حاشیه موسیقی غنی سریال . اصلا ترانه عنوان بندی اش که کار نیک کیو خودش 5 نمره دارهعجیبه اینجا انگار زیاد کسی پیگیر peaky blinders نیستفصل جدیدشم خیلی خوب بوده تا اینجا
![]()
انتظارات منو که براورده نکرد ولی برای فصل دوما رسما تایید شد احتمالا بعد فصل دوم جسیکا و سوم دردویل اینم میادپانیشرو الان دیدم، خیلی از سطح انتظاراتم بالاتر بود
تا قسمت 4-5 که همه چی کند بود، سریال یک جوری داشت نشون میداد که هیچی واسه گفتن نداره غیر از پرداخت به یک سری کاراکتر فرعی الکی که منو خیلی یاد کارکترای فرعی جسیکا جونز مینداخت اما از قسمت 5 که داستان اوج گرفت واقعا خوب شد، این دو قسمت آخرم معرکه بود با اینکه انتظار اکشن بیشتر داشتم اما با همین اکشن کمی هم که داشت خودشو کشید بالا و بنظرم کنار Daredevil فعلا بهترین کار نتفلیکس/مارول هست.
از نظر خشونت هم بعضی تیکه ها به یک درجه اعلا میرسید که تو کمتر فیلم و سریالی دیدم.
بهترین چیز سریال هم کست عالیش بود، خداوکیلی Jon berthnal بازیی که تو این سیزن داشت ارزش امی گرفتن داره، امیدوارم فعلا بیخیال فصل دوم شن بره تا چند سال دیگه با یک چیز خوب برگردن.
عجیبه اینجا انگار زیاد کسی پیگیر peaky blinders نیستفصل جدیدشم خیلی خوب بوده تا اینجا
![]()