Viktor Reznov
کاربر سایت
سریال فوق العادست ، من از تک تک فصل هاش لذت بردم . تک تک کرکتر ها جذاب و خفنن .
بای دی اردر آو پیکی فا*ین بلایندرز : دی
فصل 2 رو تموم کردم بهترین سریال عمرم . توماس شلبی بهترین شخصیت عمرم . بی نظیره بی نظیر
سریال فوق العادست ، من از تک تک فصل هاش لذت بردم . تک تک کرکتر ها جذاب و خفنن .
بای دی اردر آو پیکی فا*ین بلایندرز : دی
چیزی که الآن بهیادم میاد Downton Abbey هست. تا فصل دوئش که فوقالعاده بود و بقیهی فصل ها هم کیفیت مناسبی داشتند. فیلم از 1912 شروع میشه و داستانش تا 12-13 سال بعد ادامه پیدا میکنه.دنبال سریال با کیفیتی میگردم که ستینگش بین 1930-1900 باشه. خودم boardwalk empire و peaky blinders و knick رو دیدم و خصوصا از آخریه خیلی خوشم اومد. دقیقا منظورم سریالی با همچین ستینگیه.
ممنون.چیزی که الآن بهیادم میاد Downton Abbey هست. تا فصل دوئش که فوقالعاده بود و بقیهی فصل ها هم کیفیت مناسبی داشتند. فیلم از 1912 شروع میشه و داستانش تا 12-13 سال بعد ادامه پیدا میکنه.
دنبال سریال با کیفیتی میگردم که ستینگش بین 1930-1900 باشه. خودم boardwalk empire و peaky blinders و knick رو دیدم و خصوصا از آخریه خیلی خوشم اومد. دقیقا منظورم سریالی با همچین ستینگیه.
یه نظرسنجی برای مورد انتظار ترین سریال (های) سال 2018 ایجاد کنید خیلی خوب میشه![]()
سم اسماعیل و دوتا از ادیتورهای IndieWire دور هم نشستند و درمورد بهترین سریال سال 2017 صحبت کردند. سم اسماعیل و یکی از ادیتورها بر سر اول یا دوم بودن Twin Peaks و The Leftovers اختلاف نزر داشتند و ادیتور دوم هم The Handmaid's Tale رو بهترین سریال سال میدونست. هرکدوم دلایل خودشون رو آوردند. فقط بیاید ببینید سم اسماعیل چه دفاع جانانهای از Twin Peaks: The Return میکنهچندین برابر بیشتر از قبل ازش خوشم اومد
Best TV Show 2017 Sam Esmail.mp3
پ.ن: برای خودم این پادکست خیلی جالب بود (که هنوز تمومش هم نکردم)؛ چون TP: The Return و فصل 3 Leftovers بهترین سریالهایی هستند که من توی سال 2017 دیدم. The Return که برای من بالاتر از فصل 2 The Leftovers قرار گرفت و بهترین سریالی شد که تاحالا دیدهام. مشتاق شدم The Handmaid's Tale رو هم ببینم ولی با این تعاریف، بعید میدونم که در سطح دو سریال ذکر شده، باشه.