خبری از فصل 4 نیست هنوز دوست عزیز اما در مورد فصل 3 من خودم اصلاً انتظار نداشتم کیفیت سریال حفظ بشه اما نه تنها حفظ شد بلکه کاملاً به نظر من تونست گلیمش از آب بیرون بکشهسلام.من فصل اول و دوم سریال نارکوها رو کامل دیدم.خواستم بدونم فصل 3 و 4 به اندازه ی دو فصل اول کیفیت داستانی و اکشن دارن بخوام دانلودشون کنم یا نه؟؟؟ بازم فصل 3و4 مستند از واقعیات گذشته هست یا داستانش الکی سرهم بندی شده و زاده ی تخیل نویسندست؟؟؟
سلام.من فصل اول و دوم سریال نارکوها رو کامل دیدم.خواستم بدونم فصل 3 و 4 به اندازه ی دو فصل اول کیفیت داستانی و اکشن دارن بخوام دانلودشون کنم یا نه؟؟؟ بازم فصل 3و4 مستند از واقعیات گذشته هست یا داستانش الکی سرهم بندی شده و زاده ی تخیل نویسندست؟؟؟
من چشم بسته 7 قسمت دانلود کردم ولی فقط تا قسمت 4 زیرنویس شده چرا ؟!دوستان Future man رو شروع کردم. دو قسمت دیدم
من چشم بسته 7 قسمت دانلود کردم ولی فقط تا قسمت 4 زیرنویس شده چرا ؟!
دوستان Future man رو شروع کردم. دو قسمت دیدم. سریال 13 قسمته و هر قسمت 30 دقیقه. و کارِ ست روگن هست. (هرچند اصلن از فیلمای این بشر خوشم نمیاد)
ولی خیلی خنده دارهیکی دو قسمت ببینین خوشتون اومد دنبال کنین.
مخصوصا که خیلی به دنیای Video Game ربط داره![]()
اینجا کسی راجع به جهان سریال The Handmaid's Tale اطلاعی داره؟ من تازه 1 قسمت دیدم بنظر جالب میاد منتها هنوز درک نکردم چه اتفاقی افتاده اون فلش بک ها چین و...
نیازی نیست کتاب رو خونده باشی؟خوب یکمی بری جلوتر می فهمی، کلا توی سریال فلش بک تا حد زیادی هست و اون فلش بک ها می چسبن به هم تا برسن به زمان حال
اتفاقا من تازه شروع کردم 3 قسمت دیدم. منم از اون پسره نقش اصلی خوشم نمیاد ولی جداس ریالش قشنگهدوستان Future man رو شروع کردم. دو قسمت دیدم. سریال 13 قسمته و هر قسمت 30 دقیقه. و کارِ ست روگن هست. (هرچند اصلن از فیلمای این بشر خوشم نمیاد)
ولی خیلی خنده دارهیکی دو قسمت ببینین خوشتون اومد دنبال کنین.
مخصوصا که خیلی به دنیای Video Game ربط داره![]()
نیازی نیست کتاب رو خونده باشی؟