Mr.Nikyar
کاربر سایت
خوبی فارگو اینه که قطعا هر قسمت یه اتفاقی میفتهسلام
فصل اول فارگو بی نهایت به من حال داد تاکید میکنم،بی نهایت...!!!![]()
خوبی فارگو اینه که قطعا هر قسمت یه اتفاقی میفتهسلام
فصل اول فارگو بی نهایت به من حال داد تاکید میکنم،بی نهایت...!!!![]()
بهترین فصل فارگو فصل سومه.من قسمت اول فصل اول فارگو رو بالای 10 بار دیدم از بس که خوش ساخته ... فصل های بعدی هم قشنگه ، خیلی ها میگن فصل دوم بهترین فصله اما خوب به نظر من فصل اول یه چیز دیگه ای هست .
من هم با نظر شما موافقممن قسمت اول فصل اول فارگو رو بالای 10 بار دیدم از بس که خوش ساخته ... فصل های بعدی هم قشنگه ، خیلی ها میگن فصل دوم بهترین فصله اما خوب به نظر من فصل اول یه چیز دیگه ای هست .
نمیدونم چرا ولی طرف میبینه شبکه پخش کننده hbo هست هیج جوره زیر بار نمیره که یه سریال با همون ژانر از یه شبکه دیگه میتونه بهتر از اون باشهفصل دو و سه فارگو رو ندیدم ولی فصل اولش رو دیدم و خوب بود ولی چیز چشم گیری نبود برای من.
فصل اولش همون ۲۰۱۴ با فصل اول ترو دتکتیو اومد دیگه. بعد اون موقع من به شدت تو کف فصل اول دتکتیو بودم! تا حالا سه بار دیدمش. تکرار نشدنیه!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بنظرم فارگو خیلی خیلی سرتر بودفصل دو و سه فارگو رو ندیدم ولی فصل اولش رو دیدم و خوب بود ولی چیز چشم گیری نبود برای من.
فصل اولش همون ۲۰۱۴ با فصل اول ترو دتکتیو اومد دیگه. بعد اون موقع من به شدت تو کف فصل اول دتکتیو بودم! تا حالا سه بار دیدمش. تکرار نشدنیه!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
فارگوجان عزیزتون 2 سریال جدید معرفی کنید
یعنی 50 صفحه نبودم . گفتم ببینم چخبره اما ته دلم 1 چیزی میگفت هنوز دارید درباره بریکینگ بد و مستر روبات حرف میزنید
گزینه جدید
آبکی نباشه . سعی نکنه فلسفی باشه . وسطش هم خوابت نبره
کسی Damnation رو دیده ؟
وضعیت Umbre چطوره ؟ کنسل شده ؟ خوبه ؟