Rhodes
کاربر سایت
یه توضیحی در موردش میدی ؟ خیلی جاها دیدمش ولی هنوز دانلودش نکردم...
یه توضیحی در موردش میدی ؟ خیلی جاها دیدمش ولی هنوز دانلودش نکردم...
مرسیدر حال پخش فعلا Ash vs Evil Dead هست که اولین فصلشه و سطح بالا هم هست سبکش کمدی ترسناکه که شاید با سلیقه هر کسی جور در نیاد اما من که خیلی حال میکنم باهاش.
بقیه سریالای خوب همشون فصل اولشون تموم شده مثل Jessica Jones یا Mr. Robot و Narcos یکم قدیمی تر Daredevil و Better call saul هست که همشون فعلا یک فصلشون پخش شده و بهترین سریالای جدید هستن.
فارگو رو هم اگه ندیدی دو فصلش پخش شده اما چون هر فصل موضوع جداگونه و بازیگرای متفاوتی داره، پشت سر هم نیست میتونی هر فصلشو میخوای اول ببینی هر دوتاشم فوق العادس.
مرسی
از اینایی که گفتید فقط ash vs evil dead و narcos و ندیدم
ژانر narcos چیه و داستانش از چه قراره؟
ویرایش:
خودم دیدم مرسی با نمره ایی که گرفته و داستانش به نظر جالب میاد
در حال پخش فعلا Ash vs Evil Dead هست که اولین فصلشه و سطح بالا هم هست سبکش کمدی ترسناکه که شاید با سلیقه هر کسی جور در نیاد اما من که خیلی حال میکنم باهاش.
بقیه سریالای خوب همشون فصل اولشون تموم شده مثل Jessica Jones یا Mr. Robot و Narcos یکم قدیمی تر Daredevil و Better call saul هست که همشون فعلا یک فصلشون پخش شده و بهترین سریالای جدید هستن.
فارگو رو هم اگه ندیدی دو فصلش پخش شده اما چون هر فصل موضوع جداگونه و بازیگرای متفاوتی داره، پشت سر هم نیست میتونی هر فصلشو میخوای اول ببینی هر دوتاشم فوق العادس.
blacklist چطوریاست؟ خیلی تعریفشو شنیدم هر چند دیگه حالم از هر چی fbi به هم میخوره. :d
آقا یکی از سریالایی که بدجوری به دل من نشسته bates motel هست. میدونم قدیمیه اما شاید کسی ندیده باشه. واقعا خوبه. آدمو بدجوری میگیره :d روونو شیکو حساب شده
لازم نیست حتماً دیده باشی ولی اگر دیده باشی لذت بیشتری میبری از دیدن سریال .این Ash vs. Evil Dead لازمه فیلمای قدیمیشو دیده باشی؟ خیلی جالب به نظر میاد.
من نشستم سیزن 1 سریال فارگو رو دیدم باورم نمیشه که میگن(میگید) سیزن 2 بهتر از سیزن 1 هست![]()
Banshee تاخیر خورد![]()
این Ash vs. Evil Dead لازمه فیلمای قدیمیشو دیده باشی؟ خیلی جالب به نظر میاد.