TV Center

آقا در راستای حضور والتر وایت در برکینگ بد از همین جا به دوستان اهل هنر پیشنهاد می کنم تیم شیم فیلم نامه ای نوشته و راست کوهل و تیریرون را با نقی معمولی و ارسطو هم مسیر کنیم . و دکتر هانیبال لکتر رو هم با دکتر نیما افشار

چرا استنیس دخترشو اینجوری کشت ؟!! واقعا چرا ؟؟ میتونست تو خواب خفش کنه دارویی بده !!! اینکارش از رمزیو جافری بدتر بود . من تا قبل از این ماجرا دوستش داشتم ولی الان حالم ازش بهم میخوره ! تنم داشتم میلرزید صدای جیغ دخترشو میشنیدم !! فا***ک ... تا جایی که میدونم استنیس تو کتاب همچین کاری نمیکرد به نظر میاد قراره اتفاقی بیافته واسش!

یادی کنیم از قسمت 9 فصل 3 که رسما جرو top 5 های اپیزود تاریخ تلویزیون هست و من خودم که دیدم تا یه هفته دپپرس شدم حالا حالم بعد از تموم شدن قسمتش بماند :|=((

واکنش طرفداران به قسمت 9 فصل 3 :

[video]http://upload7.ir?p=preview&s=1&q=WqugbRUKd3waa27tZJzMrgP F4NWZqaZdqkms4747&s=1[/video]

چرا استنیس دخترشو اینجوری کشت ؟!! واقعا چرا ؟؟ میتونست تو خواب خفش کنه دارویی بده !!! اینکارش از رمزیو جافری بدتر بود . من تا قبل از این ماجرا دوستش داشتم ولی الان حالم ازش بهم میخوره ! تنم داشتم میلرزید صدای جیغ دخترشو میشنیدم !! فا***ک ... تا جایی که میدونم استنیس تو کتاب همچین کاری نمیکرد به نظر میاد قراره اتفاقی بیافته واسش!
باید به خداشون تقدیمش میکرد دیگه
خدای آتش و این حرفا
جدا طرف استنیس و اینا که میرم یاد زرتشت میافتم ، اون از دخترش که اسمش شیرین ـه اونم از مذهبی که دنبال میکنن : D

ما رو بگو که الکی داشتیم طرفدار Stannis میشدیم! :| توی کل سریال از نظر "تشنه قدرت بودن" کسی به گرد پاش نمیرسه. :|
دخترک اژدهاسوار هم که بالاخره به آرزوش رسید! 8-| البته با اینکه حالم ازش بهم میخوره، ولی صحنه بدی نبود. فقط میتونست بهتر از این هم باشه. اون بندگان خدا این همه سیخ و نیزه زدن توی اژدها، ولی دخترک که سوار اژدها شد و دو ساعت داشت روی اژدها وول میخورد، یه نیزه پرت نکردن توی شکمش! :| بعدش هم که همچین عاشقانه با اژدها در افق محو شد که دلم برای همراهانش که اون پایین مونده بودن سوخت! :دی
------
2 نفر بودن که اگه درست یادم باشه یه ارتباطاتی با این خدای نور و روشنایی و اینا داشتن. :دی یکی ـشون حالت درویش مانند داشت و اون یکی هم میمرد و زنده میشد! چی به سرشون اومد؟ یادم نیست آخرین بار کجا بودن.
الآن سرچ کردم، مثل اینکه اسم طرف Beric Dondarrion بود. ولی آدم میترسه یه کم توی صفحه ـش بچرخه تا کل آمار کاراکتر و نحوه مرگ و فلان و چنان لو بره. :|

What a goddamn pile of a horsesh*t

GOT S05E09 و تفاوت با کتاب
رسما گند زدن به شخصیت Stannis... تو کتاب اصلا چنین اتفاقی نمی افته. زن و بچه Stannis تو Castle Black هستن و هنوز زنده ـن.

Last edited by a moderator:
یادی کنیم از قسمت 9 فصل 3 که رسما جرو top 5 های اپیزود تاریخ تلویزیون هست و من خودم که دیدم تا یه هفته دپپرس شدم حالا حالم بعد از تموم شدن قسمتش بماند :|=((

واکنش طرفداران به قسمت 9 فصل 3 :

[video]http://upload7.ir?p=preview&s=1&q=WqugbRUKd3waa27tZJzMrgP F4NWZqaZdqkms4747&s=1[/video]
اوووووووف عجب قسمتی بود بهترین قسمت کل گات و سومین قسمت برتر کل سریال های تلویزیونی بعد از اوزیماندیاس و felina بریکینگ بد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or