Turok

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گیم پلی بد ؟!!!!

من گیم پلی بازی رو یه چیزی تو مایه های Halo میبینم ( البته نه به اون خوفی ) . واقعا گیم پلی بازی خیلی شاخه .نخسوزن ! وقتی با چاقو میری سراغ ملت کف بر میشی.
من نمی دونم شما گیم پلی خوب رو توی چی می بینید ولی گیم پلی این عنوان خیلی هیجان انگیز نیست ویه جورایی سرد و بی روحه . کشتن دایناسور ها و ادم ها هم بعد گذشت یکمی از بازی خیلی تکراری می شه و.................

کلا به نظر من این عنوان در مجموع ارزش خریدن رو نداره ;)

منم خریدم بازی بدی نیست .
اما فعلا اولشم زیاد حال نمیده تا ببینیم بعدش چی میشه .
گرافیکش بد نیست اما میتونست پر کار تر باشه اما در کل Unreal Engine برای در و دیوار و ساختمون و اینجور چیزا خوبه نه جنگل !
درختهای بزرگ بالای سر ادم مثل امواج اروم دریا حرکت میکنند !

منم خریدم بازی بدی نیست .
اما فعلا اولشم زیاد حال نمیده تا ببینیم بعدش چی میشه .
گرافیکش بد نیست اما میتونست پر کار تر باشه اما در کل Unreal Engine برای در و دیوار و ساختمون و اینجور چیزا خوبه نه جنگل !
درختهای بزرگ بالای سر ادم مثل امواج اروم دریا حرکت میکنند !
من اسکرین شات هاش رو دیدم خیلی باهاش حال نکردم حالا هم که شما اینطوری میگی دودل شدم
این رو بگیرم یا کال اف خوارز؟؟

من اسکرین شات هاش رو دیدم خیلی باهاش حال نکردم حالا هم که شما اینطوری میگی دودل شدم
این رو بگیرم یا کال اف خوارز؟؟
کال اف خوار اصلا گرافيك نداره در مقابل اين و نه هيجان ايننو به شما توصيه ميكنم همون تورك بگيري بهتره

واقعا call of juarez بازی زیبایی حیفه بازیش نکنی
بنظرم 5 تومن پول زیادی نیست که این همه وسواس بخرج بدی حالا خوبه نمیخوای بازی ps3 بخری که باید پول اورجینال که هیچی یه چیزی اضاف بذاری روش مثلا یه بازی 40دلاری رو باید 80-100 هزار تومن بابتش بدی
turok حداقل هیچ نباشه برای من میتونه کمی یاد Dino Crisis رو زنده کنه
حالا خود دانی من فقط قصد داشتم راهنمایی کنم

تورک واقعا عالیه من دیشب گرفتم بازی رو خوابو از م گرفته :eek: واقعا عالیه
گیم پلی9
گرافیک9
صدا گزاری8
جذابیت10
من که خیلی خوشم اومده(خیلی)
به همه ی دوستان هم پیش نهاد میکنم این بازی فوق العاده رو از دست ندن

)
به همه ی دوستان هم پیش نهاد میکنم این بازی فوق العاده رو از دست ندن

بنظر من بهتره کنسولو بخاطر بازیهای درجه 2 مثل این بازی به خطر نندازید و اونو واسه عنوانهای بزرگی مثل اویل 5 ، جی تی ای 5، وگاس 2و... نگهدارید . اونارو که تموم کردید بعدش برید سراغ اینجور بازیا .

سر این بازی کنسول من که دست دو بهم انداختن زیاد داغ نمیکنه تازه مادربوردش لانچه! بازی متوسطه قبول دارم ولی فقط به خاطر اچیمونتش میرم

بنظر من بهتره کنسولو بخاطر بازیهای درجه 2 مثل این بازی به خطر نندازید و اونو واسه عنوانهای بزرگی مثل اویل 5 ، جی تی ای 5، وگاس 2و... نگهدارید . اونارو که تموم کردید بعدش برید سراغ اینجور بازیا .
شما تورک رو بازی کردی؟
مطمئن باش بعد از بازی کردنش نظرت 180 درجه در موردش تغییر میکنه من خودمم بیشتر بازی رو روی شانس گرفتم چون اون جای که بازی رو ازش خریدم دویل رو نداشت تورک رو ورداشتم ولی الان........
البته یه نکته ای هم هست من خودم کلا با این جور فضا (جنگل) خیلی حال میکنم و شاید یه دلیل دیگش که این قدر از این بازی خوشم اومد این باشه ولی حتی اگه از این نوع فضا خوشت نمیاد هم این بازی ارزششو داره

اقا بازي فوق العاده قشنگه مخصوصا براي كسايي كه
داينا كريس حال ميكردن
خدايي ادم بكش داينا سور بكش خيلي بمن حال ميده امروز رفتم
از اقا فضلي خريدم
پ.ن:سر وليعصر جلوي اون پاساژ پار.... يك موتوري خورد به يك نيسانه كه داشت ميرفت تو پاساژ
بنده خدا تركيد جاتون خالي چه حالي داد:biggrin1:(موتوري تو خط ويژه داشت ميرف)

این بازی رو اگه بازی کنید یا عاشقش میشید یا ازش متنفر میشید یا مثل من زیاد خوشتون نمیاد :cheesygri
اینم نظرات کارشناسی من :cheesygri ( فقط زیاد جدی نگیرید):cheesygri
در مورد گرافیک بازی این رو بگم که فقط طراحی دایناسور ها عالی انجام شده ولی شخصیت ها ( تیم خودی ) خیلی خوب نیست و طراحی جنگل خوب نیست . درختان خوب طراحی شدن ولی سبزه ها و علف ها و... خیلی مصنوعی طراحی شدن .
مهمترین مشکل بازی که به گیم پلی آسیب زده اول شخص بودن بازیه . اگه بازی سوم شخص بود مطمئنا خیلی موفق میشد . بازی Hud نداره که کار رو خیلی مشکل میکنه شاید بگید برا واقعی تر شدنه ولی تو این جنگل واقعا بدرد میخورد ولی مهمتر از اون نشانه گیری بازیه که واقعا افتضاحه در حد بازی های 4 سال پیشه .
اگه بازی سوم شخص بود مثل GOW مطمئنا خیلی بازی بهتری میشد .
==
ولی مطمئنا این بازی متونست با ایدش خیلی بزرگتر بشه ولی به نظر من متاسفانه سازنده ها چند تا ناشیگری انجام دادند و باعث شدن که اعتبار بازی پایین بیاد .
مهمترین کار سازندگان این بازی فقط طر احی دایناسور هاست که واقعا عالی انجام دادن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or