Turok

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا کسی اون تی رکسرو کشته ؟من اونجاشم که یارتو دایناسوره میخوره بعد اون جعبه هرو پیدا میکنی اون دایناسوره لا مصب هر کایش میکنم نمیمیره غلق خاصی داره کشتنش یا همین جوری کشککیه ؟
اها دوستان بیشترین گیمر اسکوری که از این بازی گرفتن چند تا بوده من خودمو کشتم75 تا گرفتم

اقا کسی اون تی رکسرو کشته ؟من اونجاشم که یارتو دایناسوره میخوره بعد اون جعبه هرو پیدا میکنی اون دایناسوره لا مصب هر کایش میکنم نمیمیره غلق خاصی داره کشتنش یا همین جوری کشککیه ؟
اها دوستان بیشترین گیمر اسکوری که از این بازی گرفتن چند تا بوده من خودمو کشتم75 تا گرفتم
درود
کورش جان T-Rex رو نمیشه کاریش کرد، فقط باید بگُرخی :cheesygri.
اما GS. جدیدا تو این ماه هر بازی که اومده خیلی بد امتیاز میدن. Turok اکثر امتیاز هاشبرای XBL ـه و باید تو Live این امتیازها رو جم و جور کنی. اما تو بخش سینگل میشهیه کاری کرد :biggrin1:.
اینها رو بلدم، کمه، ببخشید:

50 نفر رو با تیر و کمان بکش.
1 نفر رو توسط تیر به دیوار "میخ کوب" کن!.
3 نفر رو بصورت هم زمان با نارنجک بکش.
20 تا دینو بکش.
10 نفر رو پشت سر هم "هد شات" کن. ( خیـــــــــلی سخته این یکی )
3 سرباز رو توسط oro بکش. ( اخ که چه حالی داد این )
50 تا دینو رو با چاقو بکش.
توسط یک دینو 5 سرباز رو بکش. ( برای این کار یه جا رو باید گیر بیاری که سرباز زیاد باشه. بعد توسط منور یک دینو رو بکشونی به اون محل و اگر شانس بیاری اون 5 نفر رو نفله کنه این اچیومنت رو میگیری.

موفق باشی

من پیش یه مار بزرگ که از توی آب میاد بیرون گیر افتادم. لطفا کامل و دقیق راهنمایی کنید.

کار خاصی نداره . شما باید همون تفنگ اتیشی ( اسمش نمیدونم چی بود :دی ) رو داشته باشی . روی زمین 3 تا جا هست که از درون زمین بخار میاد بیرون که اگر به اون ها اتیش بزنی انفجار کوچکی شکل میگیره . شما میری پشت این ها وامیستی و هر وقت که ماره گردنشو دراز میکنه سریع با اتیش به اون بخار ها میزنی تا ماره هم زخمی میشه . این کار رو یه 7 یا 8 بار بکنی ماره به درک واصل میشه :biggrin1: . البته ماره هم بیکار نمیشینه و سنگ و چوب به شما پرتاب میکنه که شما باید به این طرف و اونطرف بپری تا صدمه ای نبینی .
در کل چند بار تمرین کنی به راحتی میتونی این مرحله رو هم رد کنی .

بچه ها دستگام یهو 3 چراغ شد ولی خاموش کردم دوباره روشن کردم کار کرد.البته برق یهو قوی شد و بعد این اتفاق افتاد به نظرتون دستگاه 3 چراغ شده؟؟

بچه ها دستگام یهو 3 چراغ شد ولی خاموش کردم دوباره روشن کردم کار کرد.البته برق یهو قوی شد و بعد این اتفاق افتاد به نظرتون دستگاه 3 چراغ شده؟؟
اگر بر اثر نوسان برق شده و اگر الان داره کار میکنه هیچیش نشده ولی امکان داره بر اثر نوسان برق کنسول کامل داقون بشه پیشنهاد میکنم یه محافظ برق برای جلوگیری از نوسان برقی و اسیبهای احتمالی تهیه کن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or