Turok

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود ب همه
با اجازه

مثبت:
طراحی خوب اسلحه ها.
حالت مخفی کاری جذاب.
وجود چندین نوع دینو تو بازی و تاثیر مستقیم روی گیم پلی.
داستان تازه، فلش بک های خوب و Cut Scene های که میتونست بهتر باشه.
صدا گذاری خوب.
============================

منفی:
مدلسازی کارترها ابتدائی و تاریخ مصرف گذشته. ( SCDA رو با UE 2.5 حدود 2 سال پیش ساختن ولی مدل سازی و طراحی شخصیتها چند برابر این عنوان زیباتر بوده و هست )
عدم وجود .AA
بدترین استفاده از UE 3 که خودش یه رکورد به حساب میاد!.
داشتن تعدادی باگ اعصاب خورد کن + هوش مصنوعی متوسط .( اوایل بازی وقتی که میخوای از صفینه فرارکنی جای هست که باید دربرو با استفاده از کلید B باز کنید. بصورت اتفاقی پشت اون شخص گیر کردم و نتونستم کاری بکنم!! مجبور شدم بازی رو load کنم.
Texture Loading های فراوان و پشت سر هم!!.
مهم: این یکی واقعا شاه کاره. هیچ گیاه 3D روی زمین وجود نداره. برای اینکه خودتون موضوع رو درک کنید کافی روی یک گیاه هدف بگیرید و به ارامی دور ان بچرخید. حالا چی میبینید!!. بله درسته. اون گیاه مثل گل افتاب گردان رو به شما میمونه و هر طرفی که بچرخید صورتش رو از شما بر نمیداره. این هم کلک بچه گانه سازنده ها.

جمع بندی: جذابیتهای Turok اینقدری هست که بتونه نکات منفیش رو بپوشونه وچیز قابل تحملی ست. اگر مثل بنده خرابه FPS باشید که دیگه " جای درنگ " نیست. ولی در کل تصمیم با خودتونه.

ای بابا! dvdم پوکید نمیدونم مشکل از کجاست تا حالا برای 2 3 تا از بازی هام این مشکل پیش اومده روش یه خش کوچیک هم نیست ولی امروز که اومدم بزارمش تو دست گاه دست گاه خرخر میکنه سی دی رو هم نمیاره ارور مرور هم نمیده که سی دی رو بشورین یا غیره برای کسی تاحالا این مشکل پیش اومده ؟
ببخشید اف تاپیکه ولی تورو خدا جواب بدید

ای بابا! dvdم پوکید نمیدونم مشکل از کجاست تا حالا برای 2 3 تا از بازی هام این مشکل پیش اومده روش یه خش کوچیک هم نیست ولی امروز که اومدم بزارمش تو دست گاه دست گاه خرخر میکنه سی دی رو هم نمیاره ارور مرور هم نمیده که سی دی رو بشورین یا غیره برای کسی تاحالا این مشکل پیش اومده ؟
قیلا از چه نوع DVD استفاده می کردید
این بازی رو چه نوع DVD هست ؟
با همه بازی ها همچین مشکلی داره ؟
بقیه بحثو تو این تاپیک انجام بدید من جوابمو تو اونجا از شما می خوام :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=343294#post343294

منم بازیشو گرفتم
گرافیک خیلی ادای گیرز آو وار رو خواسته در بیاره که انصافا بد هم کار نکردند.
استوری لاین بازی خیلی زیباس
هیجان و اکشن بازی در حد بالا
گیم پلی ناب
صدا گذاری متوسط
معایب:
کراس هد و نشونه گیری بد
فرم پایین بودن بازی
هوش مصنوعی ضعیف دشمنان(البته تو آدما)

تازه داره خوشم میاد !
بعد از اینکه شاتگان گرفتیم بازی بهتر شده تا قبلش خیلی خسته کننده بود .
کاش ما موتور Cry Engine جنگلش رو میساختن اونوقت چی میشد ! :eek:
ولی خوب سرگرم میکنه .

سلام .

به دوستانی که هنوز دو دل هستند که این بازی رو بگیرن یا نه باید بگم که حتما حتما بگیرن .
بازی خیلی خوبی هستش . درسته که گرافیکش انچنان هم بالا نیست اما از نظر گیم پلی و مخصوصا داستان چیزی کم نداره . از اواسط , بازی به شدت زیبا تر دنبال میشه که این نشان دهنده ی داستان خوب این بازی هست .
در پایان میخواهم بگم که این بازی 100% ارزش خریدن رو داره و دوستانی که از سبک FPS خوششون میاد و Turok رو بازی نکنند مطمئنا ضرر خواهند کرد .

موفق باشید .

من توی یک قسمت بازی گیر افتادم.
توی مراحل اولیه یه جایی هست که من با اون مرده وارده یه زیرزمین مانند میشیم که دو تا در داره دوستم رفت توی در روبرویی و در بسته شد که دیگه یاز نمیشه در سمت چپی هم باز نمیشه و من گیر افتادم اگه میشه زود کمک کنید.

من توی یک قسمت بازی گیر افتادم.
توی مراحل اولیه یه جایی هست که من با اون مرده وارده یه زیرزمین مانند میشیم که دو تا در داره دوستم رفت توی در روبرویی و در بسته شد که دیگه یاز نمیشه در سمت چپی هم باز نمیشه و من گیر افتادم اگه میشه زود کمک کنید.

:eek: واقعا .... ؟!!!

اون دوستتون که میره وارده اون در روبه رویی میشه و به شما هم میگه که داخل در سمت چپی بشین . حالا اینکه در سمت چپی باز نمیشه خیلی عجیبه !!!

با سلام.بعضی از دوستان یه مشکلی داشتن که چون واسه خودم پیش اومده بود خواستم کمک کنم.اینکه بعضی میگن دستگاه موقع خواندن دیسک خر خر میکنه و پیغام دیسک کثیف است یا دیسک غیر قابل خواندن هست میده.این مشکل از اینه که اون اهرمی که میاد دیسک رو از وسط میگیره و قفل میشه و اونو با سرعت زیاد میچرخونه نمیتونه محکم دیسک رو نگه داره و وقتی اون اهرم با سرعت بالا میچرخه دیسک چون محکم به اهرم نچسبیده لیز میخوره و اون صدای خر خر رو ایجاد میکنه.این مشکل واسه منم هست.البته اینم بگم که این مشکل از خود درایو هست نه از دیسک.حتی با بعضی از دیسک های verbatim هم مشکل داره.با بعضی هم کمتر مشکل داره.حساب و کتاب نداره.البته تمام دیسک های مالزی رو چون روش برچسب مخصوص و زبر خود بازی هستو اجرا میکنه.راه حل درست کردن این مشکل اینه که اون دیسک های مشکل دار رو یه جایی نزدیک حفره مرکز دیسک که روش یه خراش کوچولوی گرد بوجود اومده رو روش چسب کاغذی بزنیم(به شکل گرد)تا اون اهرم یا قلاب که دیسک را میگیره موقع چرخیدن دیگه دیسک رو خوب قفل کنه و بگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or