t-rex رو نباید بکشی که باید بپیچونیش
قیلا از چه نوع DVD استفاده می کردیدای بابا! dvdم پوکید نمیدونم مشکل از کجاست تا حالا برای 2 3 تا از بازی هام این مشکل پیش اومده روش یه خش کوچیک هم نیست ولی امروز که اومدم بزارمش تو دست گاه دست گاه خرخر میکنه سی دی رو هم نمیاره ارور مرور هم نمیده که سی دی رو بشورین یا غیره برای کسی تاحالا این مشکل پیش اومده ؟
ببخشید اف تاپیکه ولی تورو خدا جواب بدید
من توی یک قسمت بازی گیر افتادم.
توی مراحل اولیه یه جایی هست که من با اون مرده وارده یه زیرزمین مانند میشیم که دو تا در داره دوستم رفت توی در روبرویی و در بسته شد که دیگه یاز نمیشه در سمت چپی هم باز نمیشه و من گیر افتادم اگه میشه زود کمک کنید.
واقعا .... ؟!!!با سلام.بعضی از دوستان یه مشکلی داشتن که چون واسه خودم پیش اومده بود خواستم کمک کنم.اینکه بعضی میگن دستگاه موقع خواندن دیسک خر خر میکنه و پیغام دیسک کثیف است یا دیسک غیر قابل خواندن هست میده.این مشکل از اینه که اون اهرمی که میاد دیسک رو از وسط میگیره و قفل میشه و اونو با سرعت زیاد میچرخونه نمیتونه محکم دیسک رو نگه داره و وقتی اون اهرم با سرعت بالا میچرخه دیسک چون محکم به اهرم نچسبیده لیز میخوره و اون صدای خر خر رو ایجاد میکنه.این مشکل واسه منم هست.البته اینم بگم که این مشکل از خود درایو هست نه از دیسک.حتی با بعضی از دیسک های verbatim هم مشکل داره.با بعضی هم کمتر مشکل داره.حساب و کتاب نداره.البته تمام دیسک های مالزی رو چون روش برچسب مخصوص و زبر خود بازی هستو اجرا میکنه.راه حل درست کردن این مشکل اینه که اون دیسک های مشکل دار رو یه جایی نزدیک حفره مرکز دیسک که روش یه خراش کوچولوی گرد بوجود اومده رو روش چسب کاغذی بزنیم(به شکل گرد)تا اون اهرم یا قلاب که دیسک را میگیره موقع چرخیدن دیگه دیسک رو خوب قفل کنه و بگیره.ای بابا! dvdم پوکید نمیدونم مشکل از کجاست تا حالا برای 2 3 تا از بازی هام این مشکل پیش اومده روش یه خش کوچیک هم نیست ولی امروز که اومدم بزارمش تو دست گاه دست گاه خرخر میکنه سی دی رو هم نمیاره ارور مرور هم نمیده که سی دی رو بشورین یا غیره برای کسی تاحالا این مشکل پیش اومده ؟
ببخشید اف تاپیکه ولی تورو خدا جواب بدید