با سلام این تاپیگ زدم تا در مورد این بازی ورژن فقط pc بحث کنیم تاریخ ریلیز بازی Release Date: Feb 5, 2008 چند روز دیگه بازی منتشر میشه
هه هه هوش مصنوعی دایناسور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دایناسوراش اندازه ی خر هم نمیفهمن.اگر به این میگن هوش مصنوعی پس سازندگانش هم هوش مصنوعی داشتننه تو رو خدا این چه بازی بوددیگه .مزخرف چرت و پرت.اینقد گفتن هوش مصنوعی دایناسور هاش بالا هستش امروز بعد از مدتی دل دل کردن رفتم گرفتم. دایناسور هاش اندازه ی یه مارمولک هم هوش ندارن.مثل سوسک کشته میشن.برم با تیر بزنم اون سازنده ی این بازی رو سوراخ سوراخش کنم تا بفهمه که هوش مصنوعی و کشتن دایناسور چه معنایی میده.سه تا دی وی دی 15 گیگابایت فضا اما یک چهارم کرایسیس و بقیه بازی هایی که بچه ها گفتن گرافیک نداره.کاراکترها کلا خوشحالن.از جاهای بلند میپری انگار نه انگار که از چند متر جا پریدی هیچ چیزه خاصی نمیشه.بابا صد رحمت به dino crisis.
هه هه هوش مصنوعی دایناسور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دایناسوراش اندازه ی خر هم نمیفهمن.
خوب اگه گرافیک خوب نباشه چشممامون میسوزه.....دلیلی نداره از بازی که ازش خوشتون نمیاد رو به مسخره بگیرید. مشکل شماها اینکه همیشه اولویت رو گرافیک قرار میدید. تو این بازی گیم پلی در حد خوبی بود و اگر تا آخر بازی می رفتید می فهمیدید من چی میگم. خیلی ها هستند که این بازی رو به خاطر داستان جذابش و همچنین محیطش انجام دادند. اکثرا هم کسانی بودند که بازی هایی مثل سری Dino crisis رو انجام داده بودند. و یا به فیلم هایی مانند پارک ژوراسیک علاقه داشتند. کسانی که از این بازی خوششون نیومد می تونند برن Crysis رو بازی کنند و از برگ های 3 بعدیش لذت ببرند. محیطش هم چندان تفاوتی با این بازی نداره. داستانش متفاوته...
پ.ن: برای اون دسته از دوستانی هم که می گویند حیف پول کاش که نمیخریدیمش باید بگم که لطف کنند اول یه Review از بازی بخونند بعد اقدام به خرید بازی بکنند. شانسکی نرند بازی بخرند. تازه 3 تومن هم پولی نیست که اینقدر سر خودتون رو به دیوار می کوبید!
آره باید تو پرانتز میذاشتم "بلانسبت خر" خر بنده خدا یه جفتک میندازه ...خر حیوون با هوشیه... :laughing:
عزیزم تو اصلا مشکلت رو ذکر نکردی؟؟؟یعنی بازی روی سیستمت اجرا نمیشه؟؟؟تو که میگی گند بود پس از خیرش بگذر.من اینو تو درایوی که 17.5 گیگ جا داشت نصب کردم.
سیستمم اینه 7600GS -Ram 1gig-CPU 3.00
فوق فوقش هم 20 فریم میگیرم.این در حالیه که تو Read Me حداقل کارت 6600 باید باشه.
ضمنا همه چیز هم رو Low گذاشتم.مشکل از چیه؟
((ضمنا عجب بازی گندی بود))-شرمنده قبلا ندیده یه چیز گفته بودم الان ولی پشیمونم.
اگر ایران کپی رایت داشت شما ها چیکار میکردید؟ تو جملتون گفتید"میترکونه" پس معلومه پیشنما خوندید...خوب اگه گرافیک خوب نباشه چشممامون میسوزه..... شاید 3 تومن واسه شما پولی نباشه.... آخه تو Review ها شعر و ور زیاد میگویند . من چند جا راجع بهش خوندم همه هم میگفتن این بازی مثل بمب اتم میترکونه. گرافیک فلان گیم پلی بهمان(که تا حدی درست میگفتند)و.....
به مسخره نمیگیریم داریم حقیقتو و مشکلات بازیو میگیم و و اینکه اصلا در حد و اندازه بازیهای روز خوب نیستدلیلی نداره از بازی که ازش خوشتون نمیاد رو به مسخره بگیرید
این میتونه در مورد تعدادی صدق کنه اما نه برای همه در ضمن یه بازی نسل جدید باید گرافیک نسل جدیدی هم داشته باشهمشکل شماها اینکه همیشه اولویت رو گرافیک قرار میدید
یعنی چقدر خوب؟ میتونست یه گیمر رو پای بازی نگه داره؟ منو که حداقل نتونست پای بازی نگه دارهتو این بازی گیم پلی در حد خوبی بود
شاید با پیش رفت بازی بازی کمی جذاب تر بشه اما در نهایت فرق آنچنانی نمیکنه اگه قرار بود همه ی بازیها به این صورت باشن دیگه بازیهای کامپیوتری ...اگر تا آخر بازی می رفتید می فهمیدید من چی میگم
من هم یکی از فنهای dino crisis هستم که دیوانه وار این بازیو دوست دارم و منتظر توراک بودم که بیاد و یه یادی از قدیما بشه اما این بازی چنان گند بود که اصلا این فکرو از ذهنم پرونداکثرا هم کسانی بودند که بازی هایی مثل سری Dino crisis رو انجام داده بودند. و یا به فیلم هایی مانند پارک ژوراسیک علاقه داشتند
وقتی سیستم در اجرای crysis ناتوان چه کنم:biggrin1:کسانی که از این بازی خوششون نیومد می تونند برن Crysis رو بازی کنند
کلا این بازی با 9800 هم 60 فریم نمیده من 8600 دارم برا اینکه ببینم 60 فریم میده یا نه تمام تنظیماتو روی پایین گذاشتم ولی فرقی آنچنانی نکرد و در هر صورتی 60 فریم نمیدهمن اینو تو درایوی که 17.5 گیگ جا داشت نصب کردم.
سیستمم اینه 7600GS -Ram 1gig-CPU 3.00
فوق فوقش هم 20 فریم میگیرم
به مسخره نمیگیریم داریم حقیقتو و مشکلات بازیو میگیم و و اینکه اصلا در حد و اندازه بازیهای روز خوب نیست
این ها حقیقت هستند دیگه؟!کسی چیزی رو به مسخره نگرفته حقیقت ها رو همه دارن میگن.

هه هه هوش مصنوعی دایناسور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!د� �یناسوراش اندازه ی خر هم نمیفهمن
این جملات رو می شد کمی مودبانه تر هم گفت. این ها همشون حالت مسخره کردن دارند.خر حیوون با هوشیه...
اتفاقا این بازی گرافیک خوبی داشت. اگر در مورد جزئیات دارید صحبت میکنید که این از خصوصیات موتور unreal 3 هست.(نمونه بارز در بازی Bioshock)این میتونه در مورد تعدادی صدق کنه اما نه برای همه در ضمن یه بازی نسل جدید باید گرافیک نسل جدیدی هم داشته باشه
بله میتونست. اولای بازی کمی خسته کنند بود اما اواسط بازی جذابیت بهه اوج خودش می رسید. وقتی چند بار یک دایناسور رو به شکل های گوناگون Knife میکردید خودتون توجه موضوع می شدید. همچنین اگر با تیرکمان باستانی Turok کار میکردید می فهمیدید قضیه چیه...یعنی چقدر خوب؟ میتونست یه گیمر رو پای بازی نگه داره؟ منو که حداقل نتونست پای بازی نگه داره
اواسط بازی جذابیت به اوج خودش می رسید. چون دایناسور ها تنوع بیشتری پیدا می کردند و همچنین موسیقی بزای و ترس از اومدن تی رکس و ... همه میتونند دلایلی برای جذابیت این بازی باشند.شاید با پیش رفت بازی بازی کمی جذاب تر بشه اما در نهایت فرق آنچنانی نمیکنه اگه قرار بود همه ی بازیها به این صورت باشن دیگه بازیهای کامپیوتری ...
اره این عین حقیقته شما برو نسخه N64 این بازی رو بازی کن یعد بیا نظر بدهاین ها حقیقت هستند دیگه؟!
اتفاقا من گرافیک یه بازی برام اصلا ملاک نیست ولی وقتی یه بازی منو از نظر گیم پلی و داستان ارضا نکنه میرم سراغه گرافیکش ولی ایم بازی گرافیک هم ندارهمشکل شماها اینکه همیشه اولویت رو گرافیک قرار میدید.
از نظر گرافیک هم ایم بازی یکی از بد ترین گرافیک هایی هست که از UE3 استفاده کرده و به هیچ عنوان نمیشه با یه بازی امروزی مقایسه اش کنیاتفاقا این بازی گرافیک خوبی داشت. اگر در مورد جزئیات دارید صحبت میکنید که این از خصوصیات موتور unreal 3 هست.(نمونه بارز در بازی Bioshock)
کلا مگه به چند نوع میشه از چاقو استفاده کرد فوقش 3 یا 4 نوع ولی این برای یه بازی که همه ادعاش روی چاقو هست خیلی کمهوقتی چند بار یک دایناسور رو به شکل های گوناگون Knife میکردید خودتون توجه موضوع می شدید
قضیه میدونی چیه اینه که من وقتی یه تیر به کسی میزنم میبینم که تیر از وسط شکمش رد شده ولی داره راست راست راه میرههمچنین اگر با تیرکمان باستانی Turok کار میکردید می فهمیدید قضیه چیه...
در خیلی از ضمینه ها Review ملاک کاملی نیست و بازیباز نمیتونه با خوندن چند تا Review از همه چیه یه بازی مطلع بشهاول یه Review از بازی بخونند بعد اقدام به خرید بازی بکنند
آره اتفاقا تو Review هاش هم ازش تعریف شده بود....اگر ایران کپی رایت داشت شما ها چیکار میکردید؟ تو جملتون گفتید"میترکونه" پس معلومه پیشنما خوندید...