Turok for PC

1.دوست عزیز میشه بدونم تو کدوم review معتبر خوندی این بازی قراره مثل بمب صدا کنه؟!!!
2.شرمنده دوست عزیز من فکر کنم 3 تومن واسه شما چیز خاصی نیست چون با این که میدونستید بازی مطابق میلتون نیست بازم رفتید و اونو خریدید!!
3.شما اگه بازیو یه بار تموم کنی حالت خیلی سخت بازی آزاد میشه و نهایت هیجان و game play بازی خودشونو نشون میدن بعدشم همین خرهایی که میگید چنان جفتکایی از خودشون ول میدن که بیخیال بازی میشید!!!!
والله واسه ما که به جفتک زدن نمی کشه...
نه هنوز بازی رو تموم نکردم.
حالا چرا میزنین؟؟؟
من از کجا میدونستم بازی مطابق میلم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف زدی ها!!!

آخرین ویرایش:
اره این عین حقیقته شما برو نسخه N64 این بازی رو بازی کن یعد بیا نظر بده
من بهترین نسخه این سری که روی N64 عرضه شد رو بازی کردم و وقتی ایم بازی رو بازی کردم ترجیح دادم که بازی رو Unis کنم حالا این مقایسه ای بود با یه بازی که سال ها قبل عرضه شده دیگه خودت با بازی های امروزی مقایسش کن
من اکثر نسخه های این بازی رو کردم مخصوصاTurok: Dinosaur Hunter ! نیازی نیست تو بحث بگیم کی بازی کرده کی بازی نکرده. ما بحثمون تو پیرامون این بازی هست که امسال منتشر شد. کاری به قدیمیاش نداریم چون کلا دو بازی جدا از هم فرض میشن.
من نظرات خودم رو دارم و تو هم نظرات خودت رو. میتونی بازی رو uni کنی. میکنی تو سیستمت داشته باشیش و ... حرف من اینکه نباید از بازی که خوشمون نمیاد رو به فحش و تمسخر بگیریم. شاید یکی خوشش بیاد به زور می خواید بهش بگید این بازی رو نخر؟!
اتفاقا من گرافیک یه بازی برام اصلا ملاک نیست ولی وقتی یه بازی منو از نظر گیم پلی و داستان ارضا نکنه میرم سراغه گرافیکش ولی ایم بازی گرافیک هم نداره
این دیگه به خودت مربوط میشه...

از نظر گرافیک هم ایم بازی یکی از بد ترین گرافیک هایی هست که از UE3 استفاده کرده و به هیچ عنوان نمیشه با یه بازی امروزی مقایسه اش کنی
شما مقایسه ای با دیگر بازی هایی که با ue3 ساخته شدن انجام دادید؟!
کلا مگه به چند نوع میشه از چاقو استفاده کرد فوقش 3 یا 4 نوع ولی این برای یه بازی که همه ادعاش روی چاقو هست خیلی کمه
همون چند مدل رو هم بعضی بازی ها ندارند...
قضیه میدونی چیه اینه که من وقتی یه تیر به کسی میزنم میبینم که تیر از وسط شکمش رد شده ولی داره راست راست راه میره
انتظار داری با یک تیر کشته بشه؟! اونم با انواع پوشش ها...؟!
در خیلی از ضمینه ها Review ملاک کاملی نیست و بازیباز نمیتونه با خوندن چند تا Review از همه چیه یه بازی مطلع بشه
یک نقد نه، دو نقد نه، بلاخره با دیدن یک تریلر که میتونه بفهمه قضیه بازی چیه؟

دوستان به نظر من بی خیال شین حالا یه عده (مثل من)از بازی خوششون میاد .یه عده هم خوب خوششون نمیاد واقعا حد وسط نداره !!!!!!!!!کسایی که ازبازی خوششون اومده game play بازیو میزنن تو سر کسایی که خوششون نیومده ! کساییم که از بازی خوششون نیومده گرافیکشو میزنن تو سر ما!!!!!!!!!
آقایون این تاپیک این شکلی پیش بره سر آخر ممکنه کشته بده !:cheesygri

شما مقایسه ای با دیگر بازی هایی که با ue3 ساخته شدن انجام دادید؟!
اصلا مقایسه لازم نداره از هر کسی که اهل فن باشه بپرسی همهون حرف منو میزنه
همون چند مدل رو هم بعضی بازی ها ندارند...
شاید بقیه بازی ها همین هم نداشته باشن ولی اونا روی نبرد با سلاح سرد زیاد مانور نمیدن ولی این بازی روی این نوع مبارزه ها خیلی ادعا داشت ولی چی از اب در اومد
انتظار داری با یک تیر کشته بشه؟! اونم با انواع پوشش ها...؟!
نه من انتظار ندارم با یه تیر بمیره ولی وقتی میبینم 50 CM تیر رفته تو تنش از اونورش در اومده باز داره راس راست راه میره
یک نقد نه، دو نقد نه، بلاخره با دیدن یک تریلر که میتونه بفهمه قضیه بازی چیه؟
من تریلر های بازی رو قبل از انتشار دیده بودم ولی سطح بازی موقع انتشار خیلی پایین اومده بود در ضمن همه این امکان رو ندارن که بتونن تریلر DL کنن

پ.ن: حالا بی خیال هدف فقط بحث کردن هست بهتره ادامه پیدا نکنه که موجب مشکل میشه

اصلا مقایسه لازم نداره از هر کسی که اهل فن باشه بپرسی همهون حرف منو میزنه

شاید بقیه بازی ها همین هم نداشته باشن ولی اونا روی نبرد با سلاح سرد زیاد مانور نمیدن ولی این بازی روی این نوع مبارزه ها خیلی ادعا داشت ولی چی از اب در اومد

نه من انتظار ندارم با یه تیر بمیره ولی وقتی میبینم 50 CM تیر رفته تو تنش از اونورش در اومده باز داره راس راست راه میره

من تریلر های بازی رو قبل از انتشار دیده بودم ولی سطح بازی موقع انتشار خیلی پایین اومده بود در ضمن همه این امکان رو ندارن که بتونن تریلر DL کنن

پ.ن: حالا بی خیال هدف فقط بحث کردن هست بهتره ادامه پیدا نکنه که موجب مشکل میشه
چرا همو میزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونا کل پول بازی رو پارو کردن اونوقت شما همو میزنین؟؟؟؟
بیایید با یکدیگر دوست باشیم. آقا یه سوال این پ.ن قضیش چیه؟؟؟قضیه ی همون پست اسکریپت انگلیسیه؟؟؟به فارسی چی میشه؟؟

من با این یکی حرفت شدیدا موافقم mgs جان چون خود منم اون تریلر هارو دیده بودم!

اقایون و استاید محترم.بیخیال بشین.الان با همون
knife
میزنین همدیگه رو میکشین ها. اقا اصلا اون کمپانی غلط کرد که این بازی رو ساخت.همگی داریم یه چیزایی میگیم که دو روز بعد دوتا چیز اضافه هم از بازی درمیاریم.که اصلا تو بازی وجود نداشته.من یکی حالا به شخصه میگم بیخیال این تاپیک بشیم.تا جنگ راه نیفتاده.یکی خوشش میاد یکی هم خوشش میاد ولی ایرادهایی رو از بازی میگیره.یکی هم کلا از ریخت و قیافه ی بازی خوشش نمیاد یه چیزی میگه به قبلی ها بر میخوره.
تاپیک رو یه جوری سر و تهش رو هم بیاریم.

اقایون و استاید محترم.بیخیال بشین.الان با همون
knife
میزنین همدیگه رو میکشین ها. اقا اصلا اون کمپانی غلط کرد که این بازی رو ساخت.همگی داریم یه چیزایی میگیم که دو روز بعد دوتا چیز اضافه هم از بازی درمیاریم.که اصلا تو بازی وجود نداشته.من یکی حالا به شخصه میگم بیخیال این تاپیک بشیم.تا جنگ راه نیفتاده.یکی خوشش میاد یکی هم خوشش میاد ولی ایرادهایی رو از بازی میگیره.یکی هم کلا از ریخت و قیافه ی بازی خوشش نمیاد یه چیزی میگه به قبلی ها بر میخوره.
تاپیک رو یه جوری سر و تهش رو هم بیاریم.
والله حرف منم همینه . ممد جان میگن که چرا شلوغش میکنم این فقط یک بحثه!!!! اگر این یک بحثه پس چرا داره به جا های باریک کشیده میشه؟؟؟؟؟؟؟

شما به این میگید جای باریک ؟ :دی ندیدید پس روزهای که ملت تو BC شده بودن دو لشگر PS3 vs 360 !!! :دی
هی میزدن تو سروکله همدیگه :دی
این یه بحث دوستانه هست مشکلی هم نداره :دی

این بازی هم از نظر من بازی ـه زیاد جالبی نیست.هر کسی هم یه نظری داره.

منم کلیشو بازی کردم ولی نچسبید . بی خیال شدم . بعد از 2 ساعت تقریبا بازی دیگه چیزی نداره که برای شما جالب باشه :sick:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or