Turok for PC

نه تو رو خدا این چه بازی بوددیگه .مزخرف چرت و پرت.اینقد گفتن هوش مصنوعی دایناسور هاش بالا هستش امروز بعد از مدتی دل دل کردن رفتم گرفتم. دایناسور هاش اندازه ی یه مارمولک هم هوش ندارن.مثل سوسک کشته میشن.برم با تیر بزنم اون سازنده ی این بازی رو سوراخ سوراخش کنم تا بفهمه که هوش مصنوعی و کشتن دایناسور چه معنایی میده.سه تا دی وی دی 15 گیگابایت فضا اما یک چهارم کرایسیس و بقیه بازی هایی که بچه ها گفتن گرافیک نداره.کاراکترها کلا خوشحالن.از جاهای بلند میپری انگار نه انگار که از چند متر جا پریدی هیچ چیزه خاصی نمیشه.بابا صد رحمت به dino crisis.
هه هه هوش مصنوعی دایناسور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دایناسوراش اندازه ی خر هم نمیفهمن.اگر به این میگن هوش مصنوعی پس سازندگانش هم هوش مصنوعی داشتن
243.gif

بابا بیخیال نزنی بکیشیش ها؟؟؟؟؟؟؟
والا حیف این 18 گیگ که بابتش دادیم.والا پول میدادیم سوپر ماریو بروس میخریدیم بیشتر می صرفید
305.gif

من اینو تو درایوی که 17.5 گیگ جا داشت نصب کردم.
سیستمم اینه 7600GS -Ram 1gig-CPU 3.00
فوق فوقش هم 20 فریم میگیرم.این در حالیه که تو Read Me حداقل کارت 6600 باید باشه.
ضمنا همه چیز هم رو Low گذاشتم.مشکل از چیه؟
((ضمنا عجب بازی گندی بود))-شرمنده قبلا ندیده یه چیز گفته بودم الان ولی پشیمونم.

دلیلی نداره از بازی که ازش خوشتون نمیاد رو به مسخره بگیرید. مشکل شماها اینکه همیشه اولویت رو گرافیک قرار میدید. تو این بازی گیم پلی در حد خوبی بود و اگر تا آخر بازی می رفتید می فهمیدید من چی میگم. خیلی ها هستند که این بازی رو به خاطر داستان جذابش و همچنین محیطش انجام دادند. اکثرا هم کسانی بودند که بازی هایی مثل سری Dino crisis رو انجام داده بودند. و یا به فیلم هایی مانند پارک ژوراسیک علاقه داشتند. کسانی که از این بازی خوششون نیومد می تونند برن Crysis رو بازی کنند و از برگ های 3 بعدیش لذت ببرند. محیطش هم چندان تفاوتی با این بازی نداره. داستانش متفاوته...

پ.ن: برای اون دسته از دوستانی هم که می گویند حیف پول کاش که نمیخریدیمش باید بگم که لطف کنند اول یه Review از بازی بخونند بعد اقدام به خرید بازی بکنند. شانسکی نرند بازی بخرند. تازه 3 تومن هم پولی نیست که اینقدر سر خودتون رو به دیوار می کوبید!

دلیلی نداره از بازی که ازش خوشتون نمیاد رو به مسخره بگیرید. مشکل شماها اینکه همیشه اولویت رو گرافیک قرار میدید. تو این بازی گیم پلی در حد خوبی بود و اگر تا آخر بازی می رفتید می فهمیدید من چی میگم. خیلی ها هستند که این بازی رو به خاطر داستان جذابش و همچنین محیطش انجام دادند. اکثرا هم کسانی بودند که بازی هایی مثل سری Dino crisis رو انجام داده بودند. و یا به فیلم هایی مانند پارک ژوراسیک علاقه داشتند. کسانی که از این بازی خوششون نیومد می تونند برن Crysis رو بازی کنند و از برگ های 3 بعدیش لذت ببرند. محیطش هم چندان تفاوتی با این بازی نداره. داستانش متفاوته...

پ.ن: برای اون دسته از دوستانی هم که می گویند حیف پول کاش که نمیخریدیمش باید بگم که لطف کنند اول یه Review از بازی بخونند بعد اقدام به خرید بازی بکنند. شانسکی نرند بازی بخرند. تازه 3 تومن هم پولی نیست که اینقدر سر خودتون رو به دیوار می کوبید!
خوب اگه گرافیک خوب نباشه چشممامون میسوزه.....
291.gif
شاید 3 تومن واسه شما پولی نباشه.... آخه تو Review ها شعر و ور زیاد میگویند . من چند جا راجع بهش خوندم همه هم میگفتن این بازی مثل بمب اتم میترکونه. گرافیک فلان گیم پلی بهمان(که تا حدی درست میگفتند)و.....

خر حیوون با هوشیه... :laughing:
آره باید تو پرانتز میذاشتم "بلانسبت خر" خر بنده خدا یه جفتک میندازه ...
فوق فوقش هم 20 فریم میگیرم.این در حالیه که تو Read Me حداقل کارت 6600 باید باشه.
ضمنا همه چیز هم رو Low گذاشتم.مشکل از چیه؟
((ضمنا عجب بازی گندی بود))-شرمنده قبلا ندیده یه چیز گفته بودم الان ولی پشیمونم.
عزیزم تو اصلا مشکلت رو ذکر نکردی؟؟؟یعنی بازی روی سیستمت اجرا نمیشه؟؟؟تو که میگی گند بود پس از خیرش بگذر.

آهان تو به من گفته بودی تلفظ صحیح اسمم چیه؟؟تلفظ صحیح اسمم بی سا فا است که از Behnam Sajady Farمیاد.

آخرین ویرایش:
خوب اگه گرافیک خوب نباشه چشممامون میسوزه..... شاید 3 تومن واسه شما پولی نباشه.... آخه تو Review ها شعر و ور زیاد میگویند . من چند جا راجع بهش خوندم همه هم میگفتن این بازی مثل بمب اتم میترکونه. گرافیک فلان گیم پلی بهمان(که تا حدی درست میگفتند)و.....
اگر ایران کپی رایت داشت شما ها چیکار میکردید؟ تو جملتون گفتید"میترکونه" پس معلومه پیشنما خوندید...

1.دوست عزیز میشه بدونم تو کدوم review معتبر خوندی این بازی قراره مثل بمب صدا کنه؟!!!
2.شرمنده دوست عزیز من فکر کنم 3 تومن واسه شما چیز خاصی نیست چون با این که میدونستید بازی مطابق میلتون نیست بازم رفتید و اونو خریدید!!
3.شما اگه بازیو یه بار تموم کنی حالت خیلی سخت بازی آزاد میشه و نهایت هیجان و game play بازی خودشونو نشون میدن بعدشم همین خرهایی که میگید چنان جفتکایی از خودشون ول میدن که بیخیال بازی میشید!!!!

دلیلی نداره از بازی که ازش خوشتون نمیاد رو به مسخره بگیرید
به مسخره نمیگیریم داریم حقیقتو و مشکلات بازیو میگیم و و اینکه اصلا در حد و اندازه بازیهای روز خوب نیست
مشکل شماها اینکه همیشه اولویت رو گرافیک قرار میدید
این میتونه در مورد تعدادی صدق کنه اما نه برای همه در ضمن یه بازی نسل جدید باید گرافیک نسل جدیدی هم داشته باشه
تو این بازی گیم پلی در حد خوبی بود
یعنی چقدر خوب؟ میتونست یه گیمر رو پای بازی نگه داره؟ منو که حداقل نتونست پای بازی نگه داره
اگر تا آخر بازی می رفتید می فهمیدید من چی میگم
شاید با پیش رفت بازی بازی کمی جذاب تر بشه اما در نهایت فرق آنچنانی نمیکنه اگه قرار بود همه ی بازیها به این صورت باشن دیگه بازیهای کامپیوتری ...
اکثرا هم کسانی بودند که بازی هایی مثل سری Dino crisis رو انجام داده بودند. و یا به فیلم هایی مانند پارک ژوراسیک علاقه داشتند
من هم یکی از فنهای dino crisis هستم که دیوانه وار این بازیو دوست دارم و منتظر توراک بودم که بیاد و یه یادی از قدیما بشه اما این بازی چنان گند بود که اصلا این فکرو از ذهنم پروند
کسانی که از این بازی خوششون نیومد می تونند برن Crysis رو بازی کنند
وقتی سیستم در اجرای crysis ناتوان چه کنم:biggrin1:
فوق فوقش هم 20 فریم میگیرم
کلا این بازی با 9800 هم 60 فریم نمیده من 8600 دارم برا اینکه ببینم 60 فریم میده یا نه تمام تنظیماتو روی پایین گذاشتم ولی فرقی آنچنانی نکرد و در هر صورتی 60 فریم نمیده

اینتل کاربر محترم شما به جای اینکه بگید کی خوشش نمیاد و کی خوشش میادو فکر کنید که همه دشمن هستن.کلاه خودتو قاضی کن.من هم گیم پلی هایی از این بازی رو دیده بودم و چیز هایی خونده بودم در مورد این بازی.اما دیگه اصلا فکرشو نمیکردم که این بازی با این حجم بالا اینقدر گرافیک پایین داشته باشه.بله،بازی نسل جدید باید هم گرافیک و تمام چیزهاش جدید باشه.اما متاسفانه کمپانی سازنده این بازی نتونست که کارش رو درست انجام بده.کسی چیزی رو به مسخره نگرفته حقیقت ها رو همه دارن میگن.درسته شما خیلی خیلی خوشت میاد از این بازی اما دیگران چه گناهی کردن.شما میگی 3 هزار تومان شاید واقعا از نظر شما پولی نباشه.اما از نظر خیلی ها باز هم پوله.تنها چیزی که در اخر حرفهام میتونم بگم توراک بازی نبود که بتونه خواسته ها رو جواب بده.
در ضمن اینجانب هیچ دعوایی با کسی ندارم.و قصد ندارم که فروم رو بریزم بهم.اگه کسانی این فکر رو میکنن سخت در اشتباه هستن. فقط و فقط در مورد این بازی من حرفهامو زدم.
در ضمن ما همه با هم دوست هستیم. .

به مسخره نمیگیریم داریم حقیقتو و مشکلات بازیو میگیم و و اینکه اصلا در حد و اندازه بازیهای روز خوب نیست
کسی چیزی رو به مسخره نگرفته حقیقت ها رو همه دارن میگن.
این ها حقیقت هستند دیگه؟!:-"
هه هه هوش مصنوعی دایناسور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!د� �یناسوراش اندازه ی خر هم نمیفهمن
خر حیوون با هوشیه...
این جملات رو می شد کمی مودبانه تر هم گفت. این ها همشون حالت مسخره کردن دارند.
در ضمن برای اینکه ببینید هوش یعنی چی درجه بازی رو یکم بالاتر ببرید تا هوش مصنوعی رو بینید. در ضمن یکبار هم با تی رکس بجنگید متوجه می شید.
----------------------------------------------------------
این میتونه در مورد تعدادی صدق کنه اما نه برای همه در ضمن یه بازی نسل جدید باید گرافیک نسل جدیدی هم داشته باشه
اتفاقا این بازی گرافیک خوبی داشت. اگر در مورد جزئیات دارید صحبت میکنید که این از خصوصیات موتور unreal 3 هست.(نمونه بارز در بازی Bioshock)
---------------------------------------------------------
یعنی چقدر خوب؟ میتونست یه گیمر رو پای بازی نگه داره؟ منو که حداقل نتونست پای بازی نگه داره
بله میتونست. اولای بازی کمی خسته کنند بود اما اواسط بازی جذابیت بهه اوج خودش می رسید. وقتی چند بار یک دایناسور رو به شکل های گوناگون Knife میکردید خودتون توجه موضوع می شدید. همچنین اگر با تیرکمان باستانی Turok کار میکردید می فهمیدید قضیه چیه...
-------------------------------------------------------
شاید با پیش رفت بازی بازی کمی جذاب تر بشه اما در نهایت فرق آنچنانی نمیکنه اگه قرار بود همه ی بازیها به این صورت باشن دیگه بازیهای کامپیوتری ...
اواسط بازی جذابیت به اوج خودش می رسید. چون دایناسور ها تنوع بیشتری پیدا می کردند و همچنین موسیقی بزای و ترس از اومدن تی رکس و ... همه میتونند دلایلی برای جذابیت این بازی باشند.
-------------------------------------------------------
آقای show_man پاسخ شما هم با توجه به جوابام در بالا کاملا روشنه...

خوب ببینید این بازی امتیاز 6 از 10 رو از گیم اسپات گرفته

اما به هر حال می ارزه که این بازی رو تجربه کنی

هر چند خودم اصلا خوشم نمیاد از این turok

کاربر عزیز intel .
اولا از مدیر انجمن و مدیر سایت و همه و همه معذرت میخوام.نمیخوام که جر و بحث الکی راه بیفته.
اقای اینتل نمیدونم اسمتون چیه.
اما فقط و فقط میتونم بگم که متاسفانه مرغ شما یه پا داره.و هر کی بگه نره میگی بدوش.
پس من چیزی نمیگم و فقط وفقط ابراز تاسف میکنم واسه ی این جریان.شما تو رویاهای خودتون باش و فکر کن که من کلا از این بازی خوشم نمیاد. اما دارم بازی میکنم بازی چه رو سخت باشه چه رو معمولی همونی که هست. از دایناسور و کروکدیل و قورباغه و هر چی که اسمش رو میخوای بذاری اول ها خوشم میومد اما حالم داره بد میشه.دیگه هم نمیخوام بحث های بی مورد رو شرکت کنم.و امیدوارم شما از بازیتون لذت ببرید
..

آخرین ویرایش:
این ها حقیقت هستند دیگه؟!
اره این عین حقیقته شما برو نسخه N64 این بازی رو بازی کن یعد بیا نظر بده
من بهترین نسخه این سری که روی N64 عرضه شد رو بازی کردم و وقتی ایم بازی رو بازی کردم ترجیح دادم که بازی رو Unis کنم حالا این مقایسه ای بود با یه بازی که سال ها قبل عرضه شده دیگه خودت با بازی های امروزی مقایسش کن
مشکل شماها اینکه همیشه اولویت رو گرافیک قرار میدید.
اتفاقا من گرافیک یه بازی برام اصلا ملاک نیست ولی وقتی یه بازی منو از نظر گیم پلی و داستان ارضا نکنه میرم سراغه گرافیکش ولی ایم بازی گرافیک هم نداره
اتفاقا این بازی گرافیک خوبی داشت. اگر در مورد جزئیات دارید صحبت میکنید که این از خصوصیات موتور unreal 3 هست.(نمونه بارز در بازی Bioshock)
از نظر گرافیک هم ایم بازی یکی از بد ترین گرافیک هایی هست که از UE3 استفاده کرده و به هیچ عنوان نمیشه با یه بازی امروزی مقایسه اش کنی
وقتی چند بار یک دایناسور رو به شکل های گوناگون Knife میکردید خودتون توجه موضوع می شدید
کلا مگه به چند نوع میشه از چاقو استفاده کرد فوقش 3 یا 4 نوع ولی این برای یه بازی که همه ادعاش روی چاقو هست خیلی کمه
همچنین اگر با تیرکمان باستانی Turok کار میکردید می فهمیدید قضیه چیه...
قضیه میدونی چیه اینه که من وقتی یه تیر به کسی میزنم میبینم که تیر از وسط شکمش رد شده ولی داره راست راست راه میره
اول یه Review از بازی بخونند بعد اقدام به خرید بازی بکنند
در خیلی از ضمینه ها Review ملاک کاملی نیست و بازیباز نمیتونه با خوندن چند تا Review از همه چیه یه بازی مطلع بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or