با سلام این تاپیگ زدم تا در مورد این بازی ورژن فقط pc بحث کنیم تاریخ ریلیز بازی Release Date: Feb 5, 2008 چند روز دیگه بازی منتشر میشه

آورد که باعث شد که اینا بیخیال ساخت قسمت چهارم بشننه محمد جان سازنده یاید سازنده باشه نمونه اش Bioshock یا Mass Effect مثلا Stronglehold هم شد بازی واقعا افتضاح بودکلا مثل اینکه بازی هایی که با UE3 ساخته میشن حجم زیادی دارن مثل blacksite و strangel
بوقم کمتريه چيزي در حد بوق .....
بازی بدی نیست. فقط به خاطر اینکه فعلا در این سبک تقریبا بازی موجود نیستمن که خیلی حال کردم . شما ها که میگین گرافیک بازی پایینه بهتره برین سیستمتونو ارتقاء بدین. :laughing:

من که خیلی حال کردم . شما ها که میگین گرافیک بازی پایینه بهتره برین سیستمتونو ارتقاء بدین. :laughing:
یادش بخیر 7 سالم بود بازی میکردم...همون دایناسور هاشم چیزی برای گفتن ندارن بهتره یه دست Dini crisis بزنین تا لذت کشتن یه دایناسور رو ببرید:biggrin1:

آقا من یه سوال دارم . چرا انقد کشتن دایناسور توی این بازی راحته؟؟؟؟انگار داری ملت معمولی رو میکشی!!!!بابا Dini crisis که یه چیز دیگه بود اصلا نمیشد با توراک(من اسمش رو اینجوری میخونم) مقایسش کنی. چه جذابیتی داره؟؟؟با یه حرکت دایناسور میمیره.خیر سرش دایناسورهبابا اینجوریا هم که گفتین نبود البته به گرد پای dino crisis که نمیرسه ولی یه سری جذابیت های خودش رو هم داره من که راضی بودم !!!!!!!!!![]()
هه هه هوش مصنوعی دایناسور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دایناسوراش اندازه ی خر هم نمیفهمن.اگر به این میگن هوش مصنوعی پس سازندگانش هم هوش مصنوعی داشتننه تو رو خدا این چه بازی بوددیگه .مزخرف چرت و پرت.اینقد گفتن هوش مصنوعی دایناسور هاش بالا هستش امروز بعد از مدتی دل دل کردن رفتم گرفتم. دایناسور هاش اندازه ی یه مارمولک هم هوش ندارن.مثل سوسک کشته میشن.برم با تیر بزنم اون سازنده ی این بازی رو سوراخ سوراخش کنم تا بفهمه که هوش مصنوعی و کشتن دایناسور چه معنایی میده.سه تا دی وی دی 15 گیگابایت فضا اما یک چهارم کرایسیس و بقیه بازی هایی که بچه ها گفتن گرافیک نداره.کاراکترها کلا خوشحالن.از جاهای بلند میپری انگار نه انگار که از چند متر جا پریدی هیچ چیزه خاصی نمیشه.بابا صد رحمت به dino crisis.