Turok for PC

حیف پول:دی
بازیش فوق العاده بدرد نخوره
ایشون مزاح می فرمایند!
فکر نکنم کسی از بریدن گردن T-Rex با چاقو خوشش نیاد.
ضمنا بازی گرافیکی قشنگ و خشونتی قشنگتر از اون داره:p و فکر نکنم کسی از خشونت بدش بیاد.
پ.ن:پول بازی رو هم معمولا از جیب والدین میگیرین،خودتون که واسش زحمت نمیکشین!

حیف پول:دی

به قول جواد تایید میشه شدید:cheesygri
بعد از 1 ساعت بازی کردن حرف دل منو زدی محمدرضا الکی 3 تومان دادیم به این بازی الکی فقط حجم بازی بالا بود خسته کننده هیچی کشتن این دایناسورها هم که 3 سوت کلیک راستو چپو بگیر تمومه اصلا تو این بازی من یکی هیچی ندیدم که جذبم کنه بلاخره بعد از شاهکار AC منتظر چنین بازیهایی باید موند بلاخره باید 1 ماه صبر کنیم تا بازیهای DMC 4 و Alon In The Dark بیاد خداییش خیلی بازی ضد حالی هست این Turok این بازی تو آرشیوتون نباشه خیلی بهتره

جالب ترین نکته توی این بازی گیاه های روی زمین هست که دو بعدی تشریف دارن .... هر طرف که ب چرخین روشون به شماست
پ.ن:سازنده ها خجالت نکشیدن؟!

ایشون مزاح می فرمایند!
ضمنا بازی گرافیکی قشنگ و خشونتی قشنگتر از اون داره:p و فکر نکنم کسی از خشونت بدش بیاد.
پ.ن:پول بازی رو هم معمولا از جیب والدین میگیرین،خودتون که واسش زحمت نمیکشین!
اصلا شوخی نکردم.حالا کاری ندارم..هر کسی سلیقه ای داره...کم نیستن افرادی که از Kane&lynch هم خوششون اومد:دی
انجین بازی افتضاحه!...واقعا گرافیکش که داغونه...از اونطرف هم گیم پلیش زیاد جالب نیست...
این نظر من بود:دی
یکی به ما بگه آخر این بازی رو بخریم یا نه
اره اقا:دی داری 1 تومن پول گیم میدی رو پی سی دیگه این حرفارو نداره:دی

حیف پول:biggrin1:
ممد زودتر میگفتی خو :دی از uni اومدیم خسته و له شده رفتیم این ... رو خریدیم.:sick:

بعد از 1 ساعت بازی کردن حرف دل منو زدی محمدرض
یــــــــــــــــــــــــــــک ساعت بازی کردی؟ من به 3 دقیقه نکشید،به قول اون یکی ممد زدیم تو خط عمل روحانی Uninstall ! :دی

یکی به ما بگه آخر این بازی رو بخریم یا نه
خود دانی :دی ولی خو من که به خودم فحش دادم اینو خریدم!!! قرار هم نبود بخرم نمیدونم چی شد خریدمش!!

اره اقا:biggrin1: داری 1 تومن پول گیم میدی رو پی سی دیگه این حرفارو نداره:biggrin1:
:دی

ه قول اون یکی ممد زدیم تو خط عمل روحانی Uninstall !
کی بود منو صدا کرد:biggrin1:
میگن گر صبر کنی با پولت میری حلوا میخری :biggrin1:
فکر کنم شما یه تریپ توهم زدی اون king kong بزور T-rex می کشت حالا ما یه کاره با چاقو میوه خوری چه جوری بکشیم:biggrin1:

واقعا باید چی گفت :confused::confused::confused:
آخه اینم بازی با اون دایناسورای خنگ و آدم های خنگترش:mad::mad:
بد تر از همه گرافیک بازی هست که حتی از far cry1 هم کمتره من موندم این 18 گیگ هاردی که می خواد برای چیه با اون قیافه های ضایشون
در ضمن یه پیشنهاد هم برای سازندگان موتور ut3 دارم بهتره فقط خودشون با این موتور بازی بسازن چون فقط خودشون میدونن چی درست کردن این بازی هم مثل بقیه بازی هایی که از این موتور استفاده میکنند باقالی از آب در اومد (البته به جز bioshock:love:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or