Turok بهتر در xbox360 نسبت به ps3 ؟؟

Gartall

کاربر سایت
اين سايت يه تصوير كاملا يكسان و از يك محيط بازي پيدا كرده و اونو به نمايش گذاشته كه تفاوت بسيار زياد اين دو پلتفرم را ميبينيد .
سمت چپي مال xbox360 هست و راستيه مال ps3 .
البته سايت اصلا معتبري هم نيست كه بخوايم روي حرفش حساب باز كنيم .
ولي تصوير معتبره :biggrin1:

اين تصوير :
روي تصوير كليك كنيد .

اگه تصوير را نديديد بريد اينجا :
http://www.ps3focus.nl/v3/nieuws/bekijk.php?id=8114
http://www.ps3focus.nl/v3/media/turokverschil.jpg
-------------------------------------------------------------------------------
ويرايش شد .

آخرین ویرایش:
آخه این چیه تو رو خدا ؟!!!

یکی نیست بگه بنده خدا مگه مجبوری بازی رو Multi کنی ؟!!! فقط خوره پول دارن ... :sick:

Sony هم حماقت کرده که با این وضعیت گذاشته بازی بسازن واسش !

همینطوری میشه که یکی که 4 تا بازی دیگه از PS3 ندیده و اطلاعاتش کمه ، میاد اینو میبینه ، فکر میکنه کلا کنسولش قناصه :biggrin1:

پ.ن : ولی جدی این UE 3 فقط واسه خود EPIC خوب کار میکنه ، چون شما هر چی بازی با این انجین ببینی ، هیچ جوره نمیشه با Gears Of War و Unreal Tournament مقایسش کرد !
همین Turok نسخه PS3 که هیچی ، حتی 360 ش هم گرافیکش خیلی ضعیفه !!!

پ.ن : ولی جدی این UE 3 فقط واسه خود EPIC خوب کار میکنه ، چون شما هر چی بازی با این انجین ببینی ، هیچ جوره نمیشه با Gears Of War و Unreal Tournament مقایسش کرد !

من یجایی خوندم که Epic پولی که از فروش این موتورش(UE 3) درآورده رو صرف کاملتر کردن و استفاده از قدرت کامل cpu های چند هسته ای کرده در یک کلام یعنی جنس ناقص به کمپانی های دیگه انداخته:laughing:
برای همین اگه یه کمپانی بخواد گرافیک بازیش حتی نزدیک Gears of War بشه کلی باید رو این موتور کار کنه نمونش AC یا Bioshock.

من یجایی خوندم که Epic پولی که از فروش این موتورش(UE 3) درآورده رو صرف کاملتر کردن و استفاده از قدرت کامل cpu های چند هسته ای کرده در یک کلام یعنی جنس ناقص به کمپانی های دیگه انداخته:laughing:
برای همین اگه یه کمپانی بخواد گرافیک بازیش حتی نزدیک Gears of War بشه کلی باید رو این موتور کار کنه نمونش AC یا Bioshock.
آره بنده خداها!! هنوز نتونستن باهاش بازی Too Human رو بسازند دادگاه هم هیچی!!!!

آره بنده خداها!! هنوز نتونستن باهاش بازی Too Human رو بسازند دادگاه هم هیچی!!!!

silicon khights ( اگه درست نوشم ببخشید دیگه (( سازنده Too Human )) ) خودش کلی شرکت ها رو پیچوند تا بازی رو بسازه ولی آخر سر خودش توسط Epic پیچونده شده .:laughing:;):p

کلا گرافیک این بازی چیزی نیست که ازش انتظار میرفت . تازگی ها هر بازی هم که با موتور Unreal ساخته میشه ، تقریبا میشه گفت که افتضاحه . مثلا من UT3 رو بازی کردم و اصلا اون چیزی نبود که باید باشه . به نظر من آخرین بازی که با UE ساخته شد و عالی بود بازی Gear of War

كاملا مشخص بود عكس ها fake نيست اخه مگه با فتو شاپ و اين چيزا ميشه گرافيك يك بازي روو پايين اورد بدشم چه فايده خوب دو روز بعد دستشون رو مي شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or