Turok بهتر در xbox360 نسبت به ps3 ؟؟

Gartall

کاربر سایت
اين سايت يه تصوير كاملا يكسان و از يك محيط بازي پيدا كرده و اونو به نمايش گذاشته كه تفاوت بسيار زياد اين دو پلتفرم را ميبينيد .
سمت چپي مال xbox360 هست و راستيه مال ps3 .
البته سايت اصلا معتبري هم نيست كه بخوايم روي حرفش حساب باز كنيم .
ولي تصوير معتبره :biggrin1:

اين تصوير :
روي تصوير كليك كنيد .

اگه تصوير را نديديد بريد اينجا :
http://www.ps3focus.nl/v3/nieuws/bekijk.php?id=8114
http://www.ps3focus.nl/v3/media/turokverschil.jpg
-------------------------------------------------------------------------------
ويرايش شد .

آخرین ویرایش:
100%fakeهستش تو نسخه ps3چيزي به نام بافت وجود نداره!!!!
واقعا چه سايت هايي پيدا ميشن!!!
خيلي تابلو!!!
اگر بازي رو رو 6600اجرا كني از نسخه ps3گرافيكش بهتر ميشه فكر كنم:biggrin1::biggrin1:

آقایون فنهای ps3 و 360 لطف کنید بی خودی شلوغ نکنید نمیدونم چرا همیشه باید بحث های غیر منطقی بیاد وسط من نمیدونم چقدر قبولم دارین ولی در مورد اون عکس من گفتم بهتون در نسخه دمو ورژن این بازی روی ps3 دقیقاَ همون گرافیک هستش و الانم دارم نسخه دمو ورژن 360 رو می گیرم تا بتونم براتون درستی اون عکس رو بگم پس بیخودی بهم چیز نگین یکم صبر کنید همه چیز معلوم میشه نگران این موضوع هم نباشید اگر هم اینطوری باشه چیزی از ps3 کم نمیشه فقط آبروی شرکت سازنده میره و اونه که باید توضیح بده .

در کل لطفاَ کاری نکنید تاپیک بسته بشه بزارید یکم مطلب رو علمی دنبال کنیم .

باتشکر

اقا تکاوچ نگفتی تو این بازی از موشن سنسور استفاده میشه یا نه مثلا موقع کشتن
دایناسورها اگه باشه خیلی جذاب میشه:love:

SNAKE2007 انقدرم منتظر امتياز نباش GS و IGN كه همش به نفع 360 ميگيرن و گيم تريلرزي هم كه امتياز به نفع نميده امتيازاش به درد خودش ميخورن :):biggrin1:

gs رو کار ندارم ولی IGN رو قبول دارم

چقدر تا عرضه ي بازي مونده فكر كنم 6 فبريه بود
از اين تفاوتها بازم هست مثل بازيه fear براي ps3 كه يه چيزي در حد ps2 بود البته 360 اين بازي هم زياد جالب نبود اما خوب افتضاحم نبود
در كل سازنده ي بازي مي تونه خيلي مهم باشه و مخصوصا حوصله اي كه داره چون اگه نخواد روي بازي زمان بذاره اين ميشه كه مي بينيد(ديده روي ps3 كار سختره گفته بذار همين طوري بديم بيرون ديگه)

اقا تکاوچ نگفتی تو این بازی از موشن سنسور استفاده میشه یا نه مثلا موقع کشتن
دایناسورها اگه باشه خیلی جذاب میشه:love:
شرمنده یادم رفت جواب بدم:blushing: نه تو نسخه دمو که تا الان نذاشته من کاری باهاش بکنم البته هنوز تا آخر دمو رو نرفتم ولی خدایی هم بازیش جذابه هم سخت فقط همش می گم ایکاش سوم شخص بود :((خدایی بازی کنید میفهمید برای چی می گم ولی بازم خوبه :biggrin1:

شرمنده یادم رفت جواب بدم:blushing: نه تو نسخه دمو که تا الان نذاشته من کاری باهاش بکنم البته هنوز تا آخر دمو رو نرفتم ولی خدایی هم بازیش جذابه هم سخت فقط همش می گم ایکاش سوم شخص بود :((خدایی بازی کنید میفهمید برای چی می گم ولی بازم خوبه :biggrin1:

خواهش میکنم حیف شد اگه میزاشتن خیلی باحال میشد شاید تو نسخه اصلیش
بزارن اگه یادت باشه بازی f1 هم تو دموش قابلیت موشن سنسور نداشت ولی تو اصلیش
گزاشتن بازم متشکرم

عکس رو که نگاه می کنی به نظر میاد تلویزیون هایی که ازشون عکس گرفته شده فرق میکنن !!! من چک کردم متوسط DPI عکس سمت راست 75 هست و عکس سمت چب 130 یعنی کیفیت دو تا عکس هم حتی با هم فرق می کنه... به هر حال هر چقدر هم نسخه ps3 ضعیف تر باشه شرکت سازندش زیر سوال میره نه دستگاه , ps3 و 360 با هم اختلاف دارن ولی نه تا این حد !!! اگه بعد از ریلیز شدن بازی بازهم این همه اختلاف باشه , مطمئن باشین کوتاهی از سازنده بوده...

آقا ببخشید اینو میگم ولی نگاه کنید اون سایت که شما میگید در مورده PS3 مطلب میده فقط این عکس هم تفاوت اوایل کار با اتمام جزئیات رو نشون میده که گفتند ببینید چقدر روش کار شده نمی دونم نسخه 360 کجا بود!؟؟؟:confused:
اصلا فکر نکردید اگه برای PS3 این گرافیکو داشت سازنده اصلا مگه بی کار بود بیاد روی این بازی کار کنه
بعدشم اینکه میگویند موتور UE 3 با PS3 مشکل داره در بعضی جاهها اونم به خاطر معماری Cell هست که خوده Epic اومده اونجاهاشو دوباره برای این کنسول نوشته چون وایل در ترسیم بعضی اشکال اختلال در کارش ایجاد میشد و نمی تونست مثلا یک شی رو به صورت کاملا صیقلی نشون بده و لبه دار نشون میداد و از این موارد(اگه اینقدر مشکل داشت خوب نمیومدند با این موتور اصلا دور ps3 راه برن)!!!

اون عکسی که در بالا نشون داده ، زیاد درست به نظر نمیاد . چون من دموی این بازی رو روی PS3 بازی کردم و texture ها و نورپردازی ها اصلا مثل اون عکس نبود ، بیشتر شبیه عکس سمت چپ بود . فکر کنم عکسهای نسخه 360 و PS3 رو اشتباه معرفی کردید . :laughing:

دوستان برای اینکه مقایسه درست و حسابی صورت بگیره یه نفر عکس از نسخه 360 این بازی بذاره ، منم از نسخه PS3 اش میذارم .
lead platformبازي xbox360هستش بعد شما چه طوري ميگي تريلري كه شما ديدي از نسخه ps3بود!!!:-":-"
من از اين بازي خيلي تريلر دانلود كردم ولي همش رو ديدم از نسخه xbox360بود:biggrin1:
اگر ميشه لينكه ان تريلر نسخه ps3رو بده تا من دالنود كنم ممنون ميشم:love:

360:

762915--1.jpg

PS3:

762918--1.jpg

دوستان . من نظر خودم رو پس میگیرم . برای بار اول هنوز از اون غار خارج نشده بودم تا به جنگل برسم و گرافیک رو اونجا ببینم . بعد از اینکه عکسهای بالا رو با خود بازی دقیق مقایسه کردم ، نظرم برگشت .
به نظر من گرافیک بازی در Ps3 خیلی شبیه عکسهای فوق هستند . البته من نسخه 360 رو هنوز بازی نکردم . ولی در مورد نسخه Ps3 صحت عکسهای فوق رو تایید میکنم

شما نسخه ps3رو مگه بازي كردي كه صحت اين عكس ها رو تاييد مي كني:):biggrin1::-"
تا جايي هم كه من يادمه دموي قابل بازي turokفقط براي xbox360امده:-":-"
مگر اين كه دموي نسخه ps3هم امده باشه;) بعد ان وقت شما راست ميگي:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اینم لینک دانلود نسخه ps3

http://zeus.dl.playstation.net/cdn/...reex1DyEFPjODm4Hd.pkg?product=0085&country=us

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or