Turok بهتر در xbox360 نسبت به ps3 ؟؟

Gartall

کاربر سایت
اين سايت يه تصوير كاملا يكسان و از يك محيط بازي پيدا كرده و اونو به نمايش گذاشته كه تفاوت بسيار زياد اين دو پلتفرم را ميبينيد .
سمت چپي مال xbox360 هست و راستيه مال ps3 .
البته سايت اصلا معتبري هم نيست كه بخوايم روي حرفش حساب باز كنيم .
ولي تصوير معتبره :biggrin1:

اين تصوير :
روي تصوير كليك كنيد .

اگه تصوير را نديديد بريد اينجا :
http://www.ps3focus.nl/v3/nieuws/bekijk.php?id=8114
http://www.ps3focus.nl/v3/media/turokverschil.jpg
-------------------------------------------------------------------------------
ويرايش شد .

آخرین ویرایش:
Its true

daram
عکس درسته من دموی هر 2 رو بازی کردم

کلا از نظر رنگ بندی و هم از نظر تکسچر همین جوریه ( عکس ) اما به نظر میاد یک کم زیاد کرده باشن اما کلا من هر رو هم زمان دیدم. دقیقا در 1 مکان همین جوری بود
زمین PS3 خیلی ساده شده.
در ضمن از موتو مزخرف UE3 انتظار بهتر از این نمیشه داشت! فیزیک بازی که تعطیل، گرافیکم آبرنگی ـه! بازی BUG هم داره. دایناسور مرده ها میپرن رو زمین :laughing:
Dame old_snake garm finglishamo be farsi tarjome kard az ghadim goftan........................ maye neshat jaye khaliro khode bax por konan chon man agar por mikardam BAN mishodam

آخرین ویرایش:
ازناشرش و توسعه دهندش بیشتر از این انتظار نمیرفت که رو Ps3 نتونن درست
بسازن حالا باید تا ریلیز صبر کرد شاید درستش کنن ولی به نظر من هر دو نسخه گرافیک افتضاحی دارن

در ضمن از موتو مزخرف UE3 انتظار بهتر از این نمیشه داشت!
حواست هست چی داری میگی؟
UE3 شده انجین بد؟!
همین موتوری که باهاش بهترین بازیهارو ساختن؟مثل Bioshock,Gears of war,UT3,etc.
اولا نسخه ی دمورو بازی کردی و 100% دارای مشکلاتی بوده.
دوما حالا یه شرکت نتونسته درست بازی رو از اب در بیاره نباید روی انجین بازی عیب گذاشت!

Ue
اقا اين موتور خوب هست ولي اكثر بازي هايي كه جديدا باهاش ميزنن بد ميشه
نميدونم شايد اپيك موتور كامل رو نداده به مردم يا اونا بلد نيستند باهاش كار كنن؟؟؟

اقا اين موتور خوب هست ولي اكثر بازي هايي كه جديدا باهاش ميزنن بد ميشه

کار هر بز نیست خرمن کوفتن :دی

باز حالا نسخه ی 360 بد نیست ولی همچین گرافیکی حیفه برای PS3 که یه کنسول نسل جدیده! واقعا نمی دونم چرا بعضی از بازی سازها از سر و ته بازی میزنن که زودتر بدن بیرون :mad:

پ.ن : دوستان اگه عکس های جدید برای مقایسه گیر آوردن لطف کنن قرار بدن.
پ.ن2 : با این گرافیک یاد شاهکار Hour of Victory افتادم.

سلام اقا تا بازی نیومده نظر دادن خیلی زود یادم در گذشته نچندان دور یکی از بچه ها قبل از بازی callofduty4 بیاد 2تا عکس از مقایسه دو کنسول گزاشته بود که ماله 360 افتضاح کامل بود اصلا نمیشد باورکرد بازی برای ps2 چه برسه مال 360 باشه ولی وقتیکه بازی امد هیچ تفاوتی نداشتند(یعنی زیاد نداشتند)بازم میگم خیلی زود قضاوت راستی یه چند روزی که ما نبودیم چه خونه تکونی اینجا شده خیلی از بچه ها اخطار گرفتن جریان چیه:confused:

mr modir avalan ke man moshkele type farsi daram va keyboadam farsi nadare ghanone forume shomaham ine ke farsi type konid
dovoman man khili doost daram rajebe bazi ha ba bax bahs konim montaha eshkalesh ineke to forum nemishe in id yahooe mane playstation3_xbox360_sn man ba kamale mail hazeram sohbat konam nazare man rajebe unreal engine 3 hamine az nazare man bioshock az nazare grafiki vahshatnak bood khaste konandast grafikesh badam agar be mottor khob naresi mishe turok mishe hour of victory mishe blacksite area 51 mishe stranglehold khaheshan ba kamii deghat niga konid be safhe mibinid aslan unrela engine tavanaiiye sakhte giyaharo nadare noghte moghabelesh cryengine 2 e sevoman begam man fane hich console in nistam baraye hamin nazaram manteghiye man kolan bazii kardan doost daram hala che 360 che ps3 che pc albate console ro bishtar doost daram aslanam delam nemikhad ya ps3 khili ghavitar bashe ya 360 chon reghabat be nafee moshtariiye
bazam bebakhshid ke finglish type kardam dar sorate lozom mitonid pak konid postam ro

mr modir avalan ke man moshkele type farsi daram va keyboadam farsi nadare ghanone forume shomaham ine ke farsi type konid
dovoman man khili doost daram rajebe bazi ha ba bax bahs konim montaha eshkalesh ineke to forum nemishe in id yahooe mane playstation3_xbox360_sn man ba kamale mail hazeram sohbat konam nazare man rajebe unreal engine 3 hamine az nazare man bioshock az nazare grafiki vahshatnak bood khaste konandast grafikesh badam agar be mottor khob naresi mishe turok mishe hour of victory mishe blacksite area 51 mishe stranglehold khaheshan ba kamii deghat niga konid be safhe mibinid aslan unrela engine tavanaiiye sakhte giyaharo nadare noghte moghabelesh cryengine 2 e sevoman begam man fane hich console in nistam baraye hamin nazaram manteghiye man kolan bazii kardan doost daram hala che 360 che ps3 che pc albate console ro bishtar doost daram aslanam delam nemikhad ya ps3 khili ghavitar bashe ya 360 chon reghabat be nafee moshtariiye
bazam bebakhshid ke finglish type kardam dar sorate lozom mitonid pak konid postam ro

خوب نظر شخصیه شما هست و به من مربوط نمیشه...همیشه هستن افرادی که ساز مخالف بزنن خوب:دی
ولی نظر شما تعیین کننده ی خوب بودن یا بد بودن انجین نیست;)
در مورد ای دی یاهو راستش من حال و حوصله ی بحث در مورد گیم رو ندارم:دی قدیما داشتم ولی الان واسم جذابیتی نداره,البته همیشه با HamidoOs لذت میبرم تو این مبحث :p
در مورد Cry engine 2 هم قابل مقایسه با UE3 نیست,چون اون یه نسل جلوتره! و البته اینم بگم من گیم پلی UE3 رو خیلی بیشتر دوست دارم,کلا انجینش رو خیلی دوست دارم.UE>*.
لطفا اگه نمیتونین فارسی تایپ کنین,پست ندین;)
در ضمن این بحث ربطی به تاپیک نداره زیاد,پس نیازی به ادامش نیست;)

من دموي بازي رو بازي كردم در xbox360گرافيك بازي ضعيف بود و همچنين هوش مصنوعي دشمنان انسان ولي دشمنان دايناسور يا هرچي شما صداش ميكنيد در سطح خوبي بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or