Turn 10 : فیزیک Forza 3 تکرار نشدنی است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

forza33.jpg

Dan Greenawalt از Turn 10 میگوید :
این بسیار سخت خواهد بود تا سازنده های دیگر بتوانند فییزیکی مثل Forza3 خلق کنند .

او در مصاحبه با CVG می افزاید :
" ما برای Yamauchi و تیم حرفه ای Polyphony Digital احترام بسیاری قائلیم ، انها سازنده های بسیار عالی هستند اما شخصا به این اعتقاد دارم که خیلی سخت است بتوانیم تکرار همچین فیزیکی را در یک بازی ریسینگ دیگر ببینیم "

" ما فیزیک بازی را در 360 هرتز اجرا میکنیم ،من نمیدونم ایا بازی دیگری قادر به انجام این کار هست ؟"
اما اینکه شما تعهد خود را به فیزیک داشته باشید حتما دلیل داشتن یک گرافیک فوق العاده نیست .

"Forza2 دارای فیزیکی فوق العاده و گرافیکی نسبتا خوب بود ! اما حالا Forza 3 هم فیزیکی عالی و هم گرافیکی عالی دارد ! ما چیز های جدیدی در مورد Xbox یاد گرفتیم ،اما ما همچنان اولویت اصلیمان فیزیک است نه گرافیک . این یکی از تفاوت هاست ."

" GT یک بازی بسیار عالی است و وقتی که عرضه شود من ان را بازی خواهم کرد ، اما من فکر میکنم بدون مشارکت و همکاری با ما ، تکرار چنین فیزیکی که تیم ما انجام داده بسیار مشکل است "
منبع

وقتی سازندگان آنچارتد که سابقه ساخت هیچ بازیی روی 360 ندارن بر میگردن میگن بازی ما روی 360 اجرا نمیشه !!!!!!!

چون دیدم دوستان هی این بحث "فلان سازنده گفت بازی ما روی کنسول رقیب اجار نمیشه و ..." رو میگن گفتم یکبار دیگه در این زمینه یک توضیحی بدم!

حالا سوای اینکه اینجور حرف ها اصولا جنبه تبلیغاتی و ایجاد هایپ داره
صحبت های ND در مورد اینکه U2 روی 360 اجرا نمیشه اصلا بی منطق و رو هوا نیست!

پردازنده 360 با پردازنده PS3 یک فرق اساسی و خیلی کلی داره که موتور U2 دقیقا بر اساس ان فرق بزرگ (مزیت نه، تفاوت!) نوشته شده. بنابراین این بازی به دلایل فنی روی سخت افزار 360 اجرا نخواهد شد و حتی قابلیت پورت هم نخواهد داشت، مگه اینکه از اول موتور بازی باز نویسی بشه و با توجه به سخت افزار 360 مچ بشه که در این صورت هم چون دیگه این موتور از ان تفاوت پردازنده PS3 استفاده نمیکنه جزییات گرافیکی بازی افت میکنه!

سازندگان کیلزون هم گفتن انگار !

سازندگان KZ2 نگفتن KZ2 روی 360 نمیتونه اجرا بشه بلکه یه چیز مسخره ای گفتن که باور کنید من خیلی روش تحقیق کردم تا ببینم منطقش چی بود اما به نتیجه نرسیدم!! انها گفتن که KZ2 فقط میتونه روی BD رایت بشه!

سازندگان کیلزون هم گفتن انگار ! در مورد MGS4 هم گفتن ! در مورد هوی رین هم گفتن ! من همچین حرفی رو نشنیدم از سوی سازندگان الن ویک !

همینه دیگه ! عادت دارید غلو کنید ! طرف میگه در بعضی زمینه ها اونها رو شکست میدیم ! شما ترجمه میکنید : ما GT5 رو شکست میدیم ! اونها میگن پیاده کردن فیزیکی که ما در بازیمون بکار بردیم بدون کمک ما بسیار مشکل است ، شما میگید : اجرای چنین فیزیکی بدون کمک ما ناممکن است !!

من هم یادم نمیاد ! چون اون موقع اصلاً نیمدونستم هیلو یعنی چی !! ( زمان کیلزون 1 ) ولی همون موقع هم دادشم این بازی رو با نام هیلو کیلر به من معرفی کرد !

T10 هم نگفته Forza 3 بیش از GT5 میفروشه ! همین رو میگم من ! دوست دارید یه طرف قضیه رو ببینید !

اتفاقاً من میدونم که GT5p به طور رسمی 4 میلیون رو رد کرده و Forza 3 به طور رسمی 2.7 میلیون هست و Forza 1 در حدود یک میلیون ! و البته خیلی آمارهای فروش دیگه که میدونم و لازم نمی بینم جار بزنم !

بحث اصلی اینه که اگر اینجور اظحار نظرها درست است ( از طرف هر شرکتی و هر سازنده ای ) برای همه درست هستش ! اگر غلطه برای همه غلط هستش !

به نظر من درست نیست ! ولی این برخورد دو گانه شماها هم کم از اظحار نظرهای اونها نداره !
شما از اون فن های انتهاری هستی بابا دوستان نظر خودشونو در اینباره میگن بعدم شما که اینقدر فن بازی باید بشینی ببینی چه مشکلاتی داره این بازی که انتقاد کنی سازنده هم جوابتو بده با حرفای شما یعنی Turn10 هر آشغالی بده دست مردم باید به به چهچه گفت من FORZA 2 رو بازی کردم کل سری GT رو هم بازی کردم به غیر یکی که برای PS3 اومد به نظر من FORZA یه بازی عالی هست ولی موقعی یه سازنده اینقدر خود خواه هست باید یه حرفی بهش زذ

والا چی بگم ؟:biggrin1:
نکته ای که مهمه اینه که نباید در مورد بازیی که هنوز نیومده اینطور مغرورانه اظهار نظر کرد ، همه ی حرفا باشه بعد از عرضه ی GT 5 .......

من که اصلا برام مهم نیست ! چون بهرحال من هردو بازی رو انجام خواهمد داد و لذت میبرم و کسی که ایون وسط ناراحت میشه شرکت های سازنده ی بازی هستن نه ما که فقط بازی میکنیم . :biggrin1:

50% دوستانی که تو تاپیک های FORZA نظر میدن اصلا این رو باز انجام ندادن.! 40% هم فن GT هستند.! 10% هم مثل من اسپم میدن..:biggrin1:

این بازی امتیاز های خیلی خوبی گرفته و مطمئن باشید اگر بازی مشکل داشت همه نقد ها بر علیه این بازی بود..

در کل امتیاز ها و نقد های سایت های معتبر 180 درجه با نظرات کسانی که تو این تاپیک نظر میدن فرق میکنه.. حالا هر جور که دوست دارین فکر کنین..

سازندگان KZ2 نگفتن KZ2 روی 360 نمیتونه اجرا بشه بلکه یه چیز مسخره ای گفتن که باور کنید من خیلی روش تحقیق کردم تا ببینم منطقش چی بود اما به نتیجه نرسیدم!! انها گفتن که KZ2 فقط میتونه روی BD رایت بشه!

احتیاجی به تحقیق نیست ..منظورش این بوده که تنها فرمتی که میتونه این بازی رو بدونه لودینگ و به صورت رئال روی یه کنسول آپ کنه Blue ray میباشد,که همینطورم شد بازی بدونه نیاز به نصب قسمتی از بازی روی HD به راحتی اجرا میشد , یه جورایی هدفش از این حرف قدرت لود اطلاعات از روی BD است..
-------------------------------
در ثانی تا به این تاریخ هنوز بازی ای روی 360 نیامده که بتونه گرافیکی مثل Killzone2 رو نمایش بده ,چه برسه به U2----هنوز صحبت از اجرا نشدن این بازی ها رو 360 صحت داره تا بعد ببینیم در آینده چه خواهد شد...;)

آخه عزیزم نوع دیسک چه ربطی به زمان لودینگ داره آخه؟:biggrin1: شما زمانی میتونی زمان لودینگ رو کاهش یا حذف کنی که با توجه به تکنیک های چون صفحه بندی و یا ایندکس گذاری پیشرفته همیشه اطلاعات نظیر تکسچرها و یا فایل های صوتی و ... مورد نیاز رو توی حافظه اصلیت نگه داری تا مشکل Starvation اطلاعات که باعث لودینگ و بار گذاری اطلاعات جدید هست رو نداشته باشی.

یعنی حذف لودینگ تو بازی کاملا مربوط به برنامه نویسی هست. در ضمن ترنسفر اطلاعات از BD هم اصلا بالا نیست که بگی از این نظر فرقی با DVD داره. یعنی سرعتش 2X هست که خوب البته چون سرعت خطی و ... ولش کن!! به اندازه همون DVD جواب میده.

شما تشخیصت رو دادی ! من هم تشخیصم رو دادم که این بازی تا الان بهترین ریسینگ این نسله
تو کل این سایت کسی انتظار نداره که شما ضد این سخن رو بگین. بابا شما دیگه روی هر چی فن بوی هست رو سفید کردین. کوتاه بیا. دیگه با این حالتی که تو حرف میزنی من چی بگم ؟؟ دقیقا همون حالتی که گفتم مغز فن بوی زنگ میزنه.

در ضمن دوستانی که حرفی برای گفتن ندارن الکی نیان اینجا هی مثل قاشق نشسته بپرن وسط بگن که:

اصلا کسانی که اینجا بحث میکنن نمیدونن ریسینگ چیه.

اصلا بیشترون بازی نمی کنن.

اصلا ......

خواهشن اینقدر رو اعصاب رژه نرین بذارین ملت بحثشون رو بکنن.

تو کل این سایت کسی انتظار نداره که شما ضد این سخن رو بگین. بابا شما دیگه روی هر چی فن بوی هست رو سفید کردین. کوتاه بیا. دیگه با این حالتی که تو حرف میزنی من چی بگم ؟؟ دقیقا همون حالتی که گفتم مغز فن بوی زنگ میزنه.

در ضمن دوستانی که حرفی برای گفتن ندارن الکی نیان اینجا هی مثل قاشق نشسته بپرن وسط بگن که:

اصلا کسانی که اینجا بحث میکنن نمیدونن ریسینگ چیه.

اصلا بیشترون بازی نمی کنن.

اصلا ......

خواهشن اینقدر رو اعصاب رژه نرین بذارین ملت بحثشون رو بکنن.

من حرفم و منطقم خیلی سادست ! میگم بازی Forza 3 یه بازی بزرگ هستش ( بر اساس نقدها و امتیازاتی که داره ) و میگم حرفهای T10 جنبه تبلیغاتی داره برای بیشتر کردن توجه و فروش بازیش !

دلیلی نداره Forza 3 رو بخاطر بزرگنمایی T10 کوچیک جلوه بدیم ! همونطور که هست بهش نگاه کنیم بهتره ! نه بگیم که از NFS3 بدتره ! نه اینکه بگیم حد نهایی یک ریسینگ در این نسل کنسولهاست !

Forza 3 = Forza 3 > Forza 2 نه Farza 3 > GT5 ( و یا حالت عکسش ! ) و نه Forza 3 < NFS3 !! الان باز بگید مخت زنگ زده !

و حرف دیگه هم اینه که بحث های تبلیغاتی همش بده و ناشایسته و در همه موارد !

چون دیدم دوستان هی این بحث "فلان سازنده گفت بازی ما روی کنسول رقیب اجار نمیشه و ..." رو میگن گفتم یکبار دیگه در این زمینه یک توضیحی بدم!

پردازنده 360 با پردازنده PS3 یک فرق اساسی و خیلی کلی داره که موتور U2 دقیقا بر اساس ان فرق بزرگ (مزیت نه، تفاوت!) نوشته شده. بنابراین این بازی به دلایل فنی روی سخت افزار 360 اجرا نخواهد شد و حتی قابلیت پورت هم نخواهد داشت، مگه اینکه از اول موتور بازی باز نویسی بشه و با توجه به سخت افزار 360 مچ بشه که در این صورت هم چون دیگه این موتور از ان تفاوت پردازنده PS3 استفاده نمیکنه جزییات گرافیکی بازی افت میکنه!

مگه ادعای T10 در خصوص فیزیک بازیش دروغه ؟ مگه ign نگفته سبک سیمولیشن رو یک گام بزرگ به جلو برده ؟ T10 هم بخشی از حرفهاش واقعیت داره ! اما نفس عمل مقایسه است که اینجا داره نکوهش میشه ! این حرفها تبلیغات هستن ! چه از دهن T10 بیاد بیرون و چه از دهن هر شرکت دیگه ای !

ویرایش :

حالا با صحبت های IGN در مورد کل بازی F3 کار ندارم اما مگه پست صفحه قبلم در مورد فیزیک بازی رو ندیدی؟ من که خودم گفتم، تا به حال فیزیک هیچ بازی ریسینگ کنسولی به Real Time ای Forza2 و فعلا Forza 3 نرسیده!

اما محسن جان بحث این تاپیک این هست که این از خود مچکرهای T10 دارن میگن بدون دانش ما رسیدن به این سطحی که ما الان ساختیم بسیار مشکل و عملا غیر ممکن و ... هست، انگار کهمثلا به راز ساختن سوپر کاندکتور ها دست پیدا کردن!

PD با یک تکنولوژی جدیدی داره روی همین PhS refreash rate این GT5 کار میکنه تا سرعت ریفرش شدن پلت ها رو بالا ببره. همونطور که گفتم فعلا F3 بهترین فیزیک رو داره ارایه میده اما در نبود رقیب اصلیش! بزارید GT5 هم بیاد و ببینیم این تکنولوژی جدیدشون چیکار کرده، انوقت میشه نظر داد که آیا فیزیک F3 بهترین هست و ... یا نه!

بعد اصلا ان پستم که نقل قول کردی چه ربطی به فیزیک Forza داره؟:biggrin1:

کلاً با نظرت موافقم ! :biggrin1: ( یعنی کلی )

ربطی به فیزیک نداشت ! اما مقایسه داشت ! کلاً بیخیالش شو ! چیزی نیست که ارزش بحث کردن داشته باشه ! ;)

آخرین ویرایش:
مگه ادعای T10 در خصوص فیزیک بازیش دروغه ؟ مگه ign نگفته سبک سیمولیشن رو یک گام بزرگ به جلو برده ؟ T10 هم بخشی از حرفهاش واقعیت داره ! اما نفس عمل مقایسه است که اینجا داره نکوهش میشه ! این حرفها تبلیغات هستن ! چه از دهن T10 بیاد بیرون و چه از دهن هر شرکت دیگه ای !

حالا با صحبت های IGN در مورد کل بازی F3 کار ندارم اما مگه پست صفحه قبلم در مورد فیزیک بازی رو ندیدی؟ من که خودم گفتم، تا به حال فیزیک هیچ بازی ریسینگ کنسولی به Real Time ای Forza2 و فعلا Forza 3 نرسیده!

اما محسن جان بحث این تاپیک این هست که این از خود مچکرهای T10 دارن میگن بدون دانش ما رسیدن به این سطحی که ما الان ساختیم بسیار مشکل و عملا غیر ممکن و ... هست، انگار کهمثلا به راز ساختن سوپر کاندکتور ها دست پیدا کردن!

PD با یک تکنولوژی جدیدی داره روی همین PhS refreash rate این GT5 کار میکنه تا سرعت ریفرش شدن پلت ها رو بالا ببره. همونطور که گفتم فعلا F3 بهترین فیزیک رو داره ارایه میده اما در نبود رقیب اصلیش! بزارید GT5 هم بیاد و ببینیم این تکنولوژی جدیدشون چیکار کرده، انوقت میشه نظر داد که آیا فیزیک F3 بهترین هست و ... یا نه!

آخه عزیزم نوع دیسک چه ربطی به زمان لودینگ داره آخه؟:biggrin1:

the ربط داره دیگه , درسته که یسری از اطلاعات توی لودینگ اولیه داخله حافظه ی اصلی قرار میگیره ولی این شامل همه نمیشه بعنوان مثال توی بازیه ی میدنایت کلوب یا GTA4 با اینکه از دیسک اورجینال هم استفاده کردیم روی 360 توی سرعت های بالا لود شدن اجزای محیط با مشکل روبه رو میشد ولی این حالت روی PS3 هیچگاه دیده نشده بود چرا؟چون سرعت انتقال اطلاعات از روی BD بیشتره
icon14.gif

[/B]
ماکان من پنج تا سوال می پرسم در این مورد جواب بده.
1.ایا ND اقدامی برای پورت یا تحقیقی برای اینکه ببینم امکان پورت داره انجام داده یا نه؟
2.ایا Cell به جز چند واحد Preprestige و Element و Tofmentcell power نو اوریه دیگری هم داره؟
3.ایا نمی توان در واحد های DNT تمامیه این نو اوری ها را با سیستم CLD در Xenon و با نو اوری هایه Xenos هماهنگ سازی کرد؟
4.ایا نمی توان با عمل Backlog بین دو زبان کامپیوتری پل ارتباطی ساخت؟
5.ایا در این دنیا و در این علم(کامپیوتر) چیز غیر ممکنی هم وجود دارد؟
با سپاس فراوان و تشکر پیشاپیش از همه ی کسانی که در این تاپیک نظر های خودشون رو منطقی می دن تا ما هم بتونیم از اونا استفاده کنیم.

دوستان بدجور زدین جاده خاکی ! چه ارتباطی بین این صحبت T10 با صحبتهای بقیه سازنده ها هست نمیدونم ! از اول خلقت کنسولها رسم بوده میگفتن فلان بازی روی فلان کنسول اجرا نمیشه. حتی دهه 80 و 90 توی تبلیغات رسمی این رو میگفتن ! الآن هم چه در مورد بازیهای انحصاری مایکروسافت چه در مورد سونی این حرف زده میشه. بحث تاپیک چیز دیگه بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or