Turn 10 : فیزیک Forza 3 تکرار نشدنی است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

forza33.jpg

Dan Greenawalt از Turn 10 میگوید :
این بسیار سخت خواهد بود تا سازنده های دیگر بتوانند فییزیکی مثل Forza3 خلق کنند .

او در مصاحبه با CVG می افزاید :
" ما برای Yamauchi و تیم حرفه ای Polyphony Digital احترام بسیاری قائلیم ، انها سازنده های بسیار عالی هستند اما شخصا به این اعتقاد دارم که خیلی سخت است بتوانیم تکرار همچین فیزیکی را در یک بازی ریسینگ دیگر ببینیم "

" ما فیزیک بازی را در 360 هرتز اجرا میکنیم ،من نمیدونم ایا بازی دیگری قادر به انجام این کار هست ؟"
اما اینکه شما تعهد خود را به فیزیک داشته باشید حتما دلیل داشتن یک گرافیک فوق العاده نیست .

"Forza2 دارای فیزیکی فوق العاده و گرافیکی نسبتا خوب بود ! اما حالا Forza 3 هم فیزیکی عالی و هم گرافیکی عالی دارد ! ما چیز های جدیدی در مورد Xbox یاد گرفتیم ،اما ما همچنان اولویت اصلیمان فیزیک است نه گرافیک . این یکی از تفاوت هاست ."

" GT یک بازی بسیار عالی است و وقتی که عرضه شود من ان را بازی خواهم کرد ، اما من فکر میکنم بدون مشارکت و همکاری با ما ، تکرار چنین فیزیکی که تیم ما انجام داده بسیار مشکل است "
منبع

ان پست رو من ندادم!! :biggrin1: یک خزی که کنارم بود نوشت که منم پاکش کردم! اگه میخواید در مورد سرعت رفرش اطلاعات PsH یک توضیحی بدم؟
:lol::lol::lol: گفتم ازت بعیده بگی مبتدیانست و نمیدونی ... :biggrin1:
خوب توضیح بده ما هم بفهمیم . :happy:

مطمعن باش کسانی که خودشون رو فن Forza معرفی میکنند و بعد مسخرش هم میکنند یا دروغ میگن یا از GT بیشتر خششون میاد !! :biggrin1: من تو این موضوع شک ندارم !
اصولا فن با فن بوی فرق داره من خودم فن فرزام ولی واقعا این حرف های turn10 دیگه رو مخه ادمه :دی.
--
Turn10 زیادی داره اعتماده به نفس نشون میده (دیگه داره حالمو بهم میزنه)فکر کنم از عدم اعتماده :دی

turn10 هم مثل لاستیک کهنه دور برداشته ,هی میخواد خودشو بچسبونه به پلیفانی...

جالب اینجاست که آینده خود فورزا رو هم خراب کرده , یعنی اگر فورزای چهاری هم در کار باشه به پای فیزیکه شماره 3ش نمیرسه...اصلا تکرار نشدنیه , فردا تو یه مصاحبه ی دیگه برمیگرده از آشتباهاتیکه خدا در آفرینش کرده میگه..:eek:

بگو آخه نیوتن (همون هوشنگ خودمون) اگه فیزیکه که تنها کار یکی از SPE های Cellه , شیشتا بعدش که بماند...:biggrin1:

:lol::lol::lol: گفتم ازت بعیده بگی مبتدیانست و نمیدونی ... :biggrin1:
خوب توضیح بده ما هم بفهمیم . :happy:
:biggrin1:

خوب مبحث اصلا سختی نیست! فقط باید بدونید کار متور فیزیکی چی هست، متور فیزیکی بازی وظیفه محاسبه واکنش های طبیعی و واقعی بر اساس داده های مجازی رو داره.

موتور های فیزیکی امروزی یک بخشی به نام Fluid Simulation دارن که کارش وابسته به Control Systemو Asset هستش. اگه ما بخوایم فیزیکی که داریم طراحی میکنیم خوب عمل کنه باید اطلاعاتی که شبیه ساز سیالش میدیم (و یا واحد CD) کاملا آپ دیت باشه تا Dynamics Simulation مون بتونه با سرعت تمام حرکت مورد نظر رو شبیح سازی کنه.

حالا این سرعت رفرش که میگن سرعتی هست که ما بین کامپوننت هامون در نظر میگیریم (که در واقع داره سرعتی از CPU رو اشغال میکنه) تا بسته به شرایط محیط این اطلاعات رو به واحد پرداز سیال برسونه تا ان واحد بتونه دقیق حرکت های ممکنه رو شبیه سازی کنه و به اصطلاح یک فیزیک Real Time داشته باشیم.

مثلا وقتی سرعت رفرش بالا باشه تا یک سنگ بره زیر چرخ ماشین، موتور فیزیک بازی سریع با توجه به اطلاعات مانع میزان تکونی که ماشین با توجه به سرعت حرکتش باید بخوره رو محاسبه میکنه و رو ماشین اعمال میکنه و شما رد شدن از مانع رو به صورت طبیعی و درجا حس میکنید. یعنی چیزی که به زیبایی تمام و البته به قیمت قربانی کردن فریم ریت بازی توی F2 دیدیم.

حالا نکته ای که وجود داره این هست که میشه با توجه به سیستم نامتقارن بودن SPUهای Cell یکی از این Unit هارو مشغول آپدیت اطلاعات PsY کنی و سرعت رفرش رو بدونه صدمه زدن به فریم ریت و بقیه پردازش ها بالا ببری، یعنی کاری که من شنیدم تو GT5 شده. شدیدا منتظرم ببینم فیزیک GT5 چه فنتیه!!

هر چی بیشتر PD به اینا بی محلی می کنه اینا بیشتر خودشون رو با چرت و پرت گفتن کوچیک می کنن!
آدم یاد کارآموزی میندازه که می خواد یه خودی در مقابل استاد نشون بده استاد قد یه قاطر هم بهش محل نمی زاره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
مطمعن باش کسانی که خودشون رو فن Forza معرفی میکنند و بعد مسخرش هم میکنند یا دروغ میگن یا از GT بیشتر خششون میاد !! :biggrin1: من تو این موضوع شک ندارم !
این حرفتو باید گل گرفت :دی

فن بازی باشی اونم از نوع کور؟؟؟!!! عجیبه واقعا. یعنی بیان هر چی خوردمون میدن ما هم به به و چه چه کنیم؟؟ تمام کسانی که منو میشناسن میدونن چطور فنی هستن برای فورزا. اما بعد از اومدن دمو احساس کردم که دارن به عقل و شعور ماها توهین میکنن.

اینم از این جک بازاری که راه انداختن. کم کم دارم ازشون متنفر میشم.

turn 10 هي از خودش تعريف ميكنه. انتظار ها هم هي بالا ميره .
پس فردا ميان ميگن اين بود اون فيزيك كه تعريف ميكردي , اين بود اون گرافيك و .....

خدایی ادم یه پستایی میبینه انگار طرف خودش بازی ساز حرفه ای هست
باب کوتا بیا:laughing:
نظر بدین در حد اندازه یک گیمر نه یه پروفسور بازی ساز:eek:

این حرفتو باید گل گرفت :دی

فن بازی باشی اونم از نوع کور؟؟؟!!! عجیبه واقعا. یعنی بیان هر چی خوردمون میدن ما هم به به و چه چه کنیم؟؟ تمام کسانی که منو میشناسن میدونن چطور فنی هستن برای فورزا. اما بعد از اومدن دمو احساس کردم که دارن به عقل و شعور ماها توهین میکنن.

اینم از این جک بازاری که راه انداختن. کم کم دارم ازشون متنفر میشم.

گل گرفت یا گل گرفت ؟ :biggrin1:

ببین ! نمیگم فن های Forza نارحت نمیشن یا ... ! میگم مسخره نمیکنن ! نهایته نهایتش اینه که به مشکلات بازی اعتراف میکنن و خلاص ! دیگه مسخره نمیکنن !!

متنفر نمیشی ! فکر میکنی داری متنفر میشی ! :biggrin1: همچین که بازی بیاد و بازارش گرم شه همه یادشون میره کی چی گفته و ... ! میرن بازیشون رو میکنن ! تااااااااا زمانی که GT5 بیاد تو بازار ! اون موقع دوباره همین بساطه ! :laughing:

گل گرفت یا گل گرفت ؟ :biggrin1:
گٍل گرفت. از نوع خاک رسش.

متنفر نمیشی ! فکر میکنی داری متنفر میشی !
اینو دیگه خودم باید تشخیص بدم که تشخیص میدم هیچ وقت دوست ندارم یه عده بیان آدم رو ابله فرض کنن.

دیگه مسخره نمیکنن !!
اونی که فن چشم بسته است و کل مغزش زنگ زده و فقط به این فکر میکنه که جلوی طرف مقابل کم نیاره اینطوری میکنه. من که با این اوصاف دارم میبینم مسخره که هیچی کل همه جا هم تبلیغ میکنم که آقا T10 رو بیخیال. در ضمن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.

اونا دوست دارن خودشونو مسخره کنن ما هم میخندیم که دیگه. خودشون دوست دارن مورد تمسخر قرار بگیرن.

بنده جا داره از دست اندرکاران بازی بخصوص turn10 بابت این همه تلاش بعد از دو سال این شهکار رو رو کردند :-" :biggrin1:

grafikduell_193647.jpg
grafikduell_193645.jpg
grafikduell_193646.jpg

گٍل گرفت. از نوع خاک رسش.

اینو دیگه خودم باید تشخیص بدم که تشخیص میدم هیچ وقت دوست ندارم یه عده بیان آدم رو ابله فرض کنن.

اونی که فن چشم بسته است و کل مغزش زنگ زده و فقط به این فکر میکنه که جلوی طرف مقابل کم نیاره اینطوری میکنه. من که با این اوصاف دارم میبینم مسخره که هیچی کل همه جا هم تبلیغ میکنم که آقا T10 رو بیخیال. در ضمن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.

اونا دوست دارن خودشونو مسخره کنن ما هم میخندیم که دیگه. خودشون دوست دارن مورد تمسخر قرار بگیرن.

خب برو گٍل بگیر ، من که خیالیم نیست ! :-"

شما تشخیصت رو دادی ! من هم تشخیصم رو دادم که این بازی تا الان بهترین ریسینگ این نسله با میانگین امتیازات 9.3 از MC و 9.1 از سایت N4G که البته اعتبارش کمتره ! و میدونم که اگه تو این نسل اول نباشه دوم هست ! حالا سازندگانش هر چی میخوان بگن ، بگن ! اون 30 - 40 سایتی که نقدش کردن که سازنده اش نیستن ! همون Forza 2 رو هم بجای برناوت گرفتم چون امتیازش بیشتر بود و خیلی هم ازش راضی بودم و هستم ! و کیفیتش هم به لحاظ گیم پلی و فیزیک خیلی از اون بهتر بود و هست !

بحث کم آوردن و یا کم نیاوردن نیست ! این یه چیز طبیعی هست تو دنیای بازی ! هر کسی تبلیغ میکنه ! و هر کسی روشی داره ! وقتی سازندگان آنچارتد که سابقه ساخت هیچ بازیی روی 360 ندارن بر میگردن میگن بازی ما روی 360 اجرا نمیشه !!!!!!! هیچ کس احساس نکرد که داره به شعورش توهین میشه که هیچ کلی هم به به و چه چه کردن ! اما الان که T10 سطح خودش رو چندین پله آورده پایین تر و میگه بازی من از فلان بازی بهتره ! همه بهشون بر می خوره ! اونم هیچ وقت نگفته بازی من کلاً بهتره ! گفته در برخی زمینه ها برتری داره !

یه روزی بازی با لقب Halo killer اومد و مدام با Halo مقایسه شد ، هیچکی بهش بر نخورد ! یه روزی یک نسخه ( که به نظر خیلی ها پک الحاقی بود ) از همون سری Halo اومد تو بازار نقد های خوبی گرفت و تو 2 هفته بیشتر از فروش 6-7 ماهه عنوان بزرگ و پر خرج و پر سر و صدای Halo killer فروخت و باز کسی احساس نکرد به شعورش توهین شده و ... !

من نمیدونم سر Forza 2 هم همین بساط بود یا نه ولی خیلی عکس و فیلم از مقایسه این بازیها دیدم و فکر نمیکنم عنوانی که چندین بار و در چندین سایت و فاروم و ... با GT5p مقایسه شده و احتمالاً تو سرش زدن !!!!!!! بشه به سازندگانش خرده گرفت که چرا نسخه 3 ام بازیشون رو با GT5 مقایسه میکنن ! میشه به نحوه مقایسه خرده گرفت ولی به مقایسه نه !

اونی که فن چشم بسته است و کل مغزش زنگ زده و فقط به این فکر میکنه که جلوی طرف مقابل کم نیاره اینطوری میکنه.

من که با این اوصاف دارم میبینم مسخره که هیچی کل همه جا هم تبلیغ میکنم که آقا T10 رو بیخیال

کدوم اوصاف ؟ این اوصاف ؟ یا این اوصاف ؟ یعنی Street Fighter IV و Fallout 3 و Gears of War 2 اوصاف بدی داشتن که حالا Forza Motorsport 3 اوصاف بدی داره ؟

بحث بزرگ نمایی سازندگان یک چیزه ، اصل بازی یه چیز دیگه ! دوست داشتید قبول کنید ، دوست نداشتید هم که برید مسخره کنید ! پس فردا همه به همین امتیاز ها نگاه میکنن و نظر میدن نه چیز دیگه !

این بازی بازیه بزرگی هست بدون شک ! اما نه اونقدر که سازندگانش گفتن ( ابر بازی ) !!

آخرین ویرایش:
من مطمئنم عزیزان که در turn 10 کار میکنن و همچین ادعای می کنن و همچنین کسانی که اینجا تو سر هم میزنین و سر gtو f3با هم دعوا میکنن تا حا حالا چیزی به اسم drivin simulator2009و rfactor به گوششون نخورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or